VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 918
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 990
Хора разни ще кажа аз.
Бижу  Wink

ББ май не им съобщи на съквартирантите резултатите от фб
Не.

# 991
Никой не подкрепям от номинираните. Но ако трябваше да се гласува с "изгони", определено Роро.
На второто питане - не.

# 992
  • Испания
В анкетите:

1. Подкрепих Борислав.

2. Никога не съм пращала СМС за ББ/ВБ и не бих го направила. Стига ми, че тази вечер се прежалих да гласувам във ФБ.  ooooh!

# 993
Бижу, не се хаби, аз направо се радвам вече, че не съм от Ентелигенцията  hahaha
Шоуто върши и добрини  Joy

# 994
В нашата анкета подкрепих Боби. И отговорих с "не" на другия въпрос.

Иска ми се пак да напуснат двама човека. Но едва ли, щом не го обявиха.

# 995
Подкрепих Боби тук.  Искам Ути да си ходи и ми се иска още един.

# 996
Ехаааааа, темата ври и кипи!!! В къщата излагацията е пълна и участниците се разгръщат все по-....миризливо.  Joy Чак е смешна съпротивата от страна на "интелектуалния елит". Ирина е вече жалка, за другите да не говоря. Това със спасяването на номинирани беше много добър ход. Със сигурност са щастливи с рейтинга от екипа на предаването.  Twisted Evil

Вечерта щеше да бъде перфектна, ако не засякох, че една моя позната, журналистка (в регионална медия, не е национално известна) беше подкрепила с лайк не кой друг а именно...
Скрит текст:
Роро!  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Не знам колко глупав трябва да си, за да направиш подобно нещо. Единственото ми обяснение е журналистическа ненавист по линия на Миглена, въпреки че журналистката е младо момиче, няма как да имала професионален досег с Ангелова, но знае ли се...  Laughing

# 997
Какво се чудят какво става с гласуването - нали излизат всяка седмица и знаят нагласите - какво се тръшка Ирина?

# 998
  • София

Миналата седмица също обявиха по-късно,че ще се двама,ако не се лъжа.

# 999
  • Испания
Женя е платен защитник на Емануела (мисля на всички е ясно), а Кошлуков е прав. Злобата и простотията са повсеместни- пример за това е политиката, отношенията на децата в училище и страницата на ВБ във ФБ. Зрителите се хранят с интрига, скандал, злоба и лицемерие и висшата форма на блаженство е, когато сочиш някого за готин, защото дразни умишлено и трови околните, а ти доволно поглъщаш помията от екрана и се чувстваш извисен.
Ох, добре че дойде в таз тема да го съобщиш на простите зрители. Знам, знам, ти не го гледаш. Stop Само минаваш от тук да ни поръсиш с мъдрост и да ни отвориш очите. Благодаря!

+1 Така де. Току се появи някой "месия" да ни отвори очите.

# 1 000
Явно ще ги оставят да злорадстват до петък и тогава ще ги застрелят с новината за спасените.

# 1 001
Женя е платен защитник на Емануела (мисля на всички е ясно), а Кошлуков е прав. Злобата и простотията са повсеместни- пример за това е политиката, отношенията на децата в училище и страницата на ВБ във ФБ. Зрителите се хранят с интрига, скандал, злоба и лицемерие и висшата форма на блаженство е, когато сочиш някого за готин, защото дразни умишлено и трови околните, а ти доволно поглъщаш помията от екрана и се чувстваш извисен.
Ох, добре че дойде в таз тема да го съобщиш на простите зрители. Знам, знам, ти не го гледаш. Stop Само минаваш от тук да ни поръсиш с мъдрост и да ни отвориш очите. Благодаря!

А ти добре, че си постоянно тука да го раздаваш форумната Ирина.

# 1 002
  • София

Миналата седмица също обявиха по-късно,че ще се двама,ако не се лъжа.
Тогава Жана сама е поискала да излезе и да не е по желание, измислиха двойните елиминации.Но би трябвало вече да са все двойни, не остана време.

# 1 003
  • Испания
Какво се чудят какво става с гласуването - нали излизат всяка седмица и знаят нагласите - какво се тръшка Ирина?

Гледа, ама не вярва на очите си. Затова.

# 1 004
Борислав сигурно ще си замине, другите все има кой да ги подкрепи.

Не знам. Трябваше да им кажат и останалите резултати - Борислав беше с 18 000, а Роро - 2 200  Wink

Ернестина е много просто нещо  Rolling Eyes

Но за това пък гръмогласно  Whistling

Тя пък защо се възмущава за употребата на "интелектуалци" ...  може би все още се мисли за такава?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт