VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 362
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 350
Така като гледам промото май и тук ще правят филм като мисия ... Аман вече от еднотипни мисии.

# 1 351
Аз като цяло съм разочарована и от участниците, и от зрителите.
Участниците-за Миглена и Емануела вече ясно, обясних.
Така наречените интелектуалци-ами, ако това е интелектуалната гилдия на Бг, жална ни майка.

Зрителите-няма как да ми е о.к., че народа предпочита и харесва чалгарията, злобарията и надменността.
Вярно, че светът се овълчи, хората станала злобни и отмъстителни, вярно че "ония горе" умишлено "хранят" народа с "хляб и зрелища", защото така умело го манипулират и командорят, но все съм си мислела, че хомо сапиенс би трябвало поне малко да е развил способността си да мисли, та да не се поддава на един кръшно въртян задник и ниЗки манипулации.
Но явно имам прекалени очаквания....
В Бг все още масово е "Ла вива  чалга!".

И пак да се повторя, че не ми се влиза в нови спорове:
никой не ми допада от този сезон, не и до степен да предпочитам да спечели.Всички са един дол дренки, кой повече, кой по-малко, но все са в киреча.

# 1 352
Мен пък този сезон ми е интересен и си го гледкам
Друг път не ми е бил, и спитам да гледкам. Problem solved  Grinning

# 1 353
Направо си представям един All Stars с Кичето, Ирина, Луна и Ритон.
Нови муцуни по-добре. Такива, неопитни в предаването и мислещи си, че могат да го надхитрят.

Хайде, да не се лъжем, а? Wink
Да, знам че имат излизания някои, това не променя изказването ми. Смисълът се запазва. В къщата е скучно, няма забавления.

Психиката им се скапва яко.

Искам брадър в който ще участваме от тук списващите в темата.  smile3508

Окасо,  имам чувството,  че днес пишеш за норматив и не четеш. Алл старс- не може да са нови лица. Канят бивши риалити участници.

# 1 354
# 1 355
 Joy

И това:

# 1 356
Ако има ББ с пишещите в темата , Тупарев ще трябва да построи блок, че къщата е малка.

# 1 357

Зрителите-няма как да ми е о.к., че народа предпочита и харесва чалгарията, злобарията и надменността.

Аз не мисля, че народът се е чалгализирал, макар наистина така да изглежда от гласуването. по-скоро го тълкувам като своеобразно показване на среден пръст на фалша, лицемерието и злобата вътре. А и виж колко хора тук признаха, че ББ ги е докарал дотам, че да харесат поведението на фолк-певица. Просто кастът в случая е такъв, ако имаше стойностни хора, едва ли Емануела щеше да изпъква на техен фон толкова, колкото сега. Ама те интелигент до интелигента наредени милите, чак си и повярваха  ooooh!

# 1 358
  • София
Ако има ББ с пишещите в темата , Тупарев ще трябва да построи блок, че къщата е малка.

Аз не бих участвала, нямам нервите и самообладанието на Миглена.

# 1 359
  • в резерват
Емануела  като човек не показва чалга. Масово хората са приятно изненадани от нея. Отношеноето ми към нея, няма нищо общо с отношението ми към жанра.    Към Ирина не съм забелязала злоба от страна на Миглена. Само отказ да я поставя на пиедестал, само защото живее с Продуцентът Христов . Другите нямаше да я мразят, ако Ирина не си показа отношението си към нея.

А този диария гейт мина и замина  още в деня , в който го излъчиха. Никой не се върза, че Миглена го е завъртяла, ясно се показа, че нещата са нагласени от ББ. Странно, че тази дума започна да се появява  в темата след излизането на Лара от къщата..

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 19:19 от Арбанашка кокона

# 1 360
Както я в въвлече в темата,така и тя бързо се измъкна. Ще я запомнят така само съквартирантите,ти и Жижи  Mr. Green
Е ми,който забравя да си пие гинко билоба-та Mr. Green.
Да запомниш нещо,което не се е случило реално,не е за гинко билоба,а за по-силни медикаменти Mr. Green

# 1 361
Ако трябва да определя Лара, Ирина или Ути с една дума, то тя би била - агресия. Толкова много, че чак ми ставаше лошо след предаване.

И не знам към какви позитивни помисли/приказки ни приканва Лара след като първата ѝ работа след излизането беше да коментира в менопауза ли е някой и дали отказва или не. Що за малоумие да обидиш друга жена с подобни приказки.  Sick Явно наистина се затъпява в къщата.

Ето ги и другите с една дума според мен
Миглена - контрол
Ирина - агресия
Ути - агресия
Лара - агресия
Емануела - лекомислие
Борислав - славолюбие
Надя - неубедителна
Торнев - сърдит
Рени - балама
Роро - интригант
Деси - джаста-праста
Лили - егоизъм
Михов - фон
Христо - деликатен

# 1 362

"Етажна собственост" нищо няма да са. Нас да ни видят Joy

# 1 363
Ицо ГИпсъна  Joy Joy

# 1 364
Света Ирина е такава хитра Стрина Ирина, но има още мноого да учи в уроците по манипулиране.
На миналите номинации в ефир каза, че не е искала да участва в изданието, което ще остане известно на хората като шоуто , в което Миглена получила диария./ или нещо от този род/.  Опита се да внуши на уважаемия зрител нов прякор на Миглена. Така както навремето онези двамата си получиха прякора опосуми. Никой не помни ситуацията, но прякора остана. hahaha

Да, ама не позна този път или не си изигра картите както трябва. Изписа и веждите на Миглена.

На мен вече ми писна да слушам- чалга, та чалга. Емануела е харесвана въпреки чалгата само и единствено заради самата нея.
Според Ути Емануела имала 400 активни думи в речника си. А той колко има?/ 2 - знаем ги, Joy/ Иска ли да го срещнат с един истински журналист и водещ, с един преподавател, учен, професор....всеки бати си има бати! Винаги ще има някой по- умен от другия. Това не е повод за такова гнусно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт