VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 382
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.

Така е, за съжаление. Ама и тази помия Лилия Вучкова как взе неговата страна и му пригласяше срещу Емануела. Пълна гнус. Sick

И това съм пропуснала, дайте линк към страницата, в която е писано.

# 1 516
Подкрепата за Миглена, явно, вади от обувките ББ. Не пропуска възможност да я мачка. На мен ми стана гадно как намесиха децата й в сценария, ама щом не са Иринините, явно може.  Sick Жестока творческа нищета ги мори.
Прав е и Борислав да хейтва ролята си - очевидно се опитват да налагат гадни внушения.
Единственото, дето ме изкефи, е ролята на Ирина в миманса, където точно щеше да й е мястото, ако не бяха Ванчовите протекции.

# 1 517
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.
Много грозна гледка беше това днес Peace. Тръмп точно за такива изцепки в момента го направиха на две стотинки в щатите, а при нас няма никакъв отзвук Tired
Тия в щатите са с промити мозъци.Щото вашите мъже са много културни в мъжка компания, когато се бъзикат.Айде аман от лицемерие.
Емануела с право му се сопна на тоя дърт пиргиш

# 1 518
А защо ѝ търси батериите на кръста, под блузата, не е ли това микрофона в чантичката, над блузата?

# 1 519
А забелязахте ли Рени как флиртуващо погледна Михов, когато й сменяше батериите?  Crazy
Потекоха и лигите! Рени точно такъв чичак си търси, че е изоставена и бедна в момента.

# 1 520
  • Тра-ла-ла
Добавям моите любими моменти от сериала в миналия Вип Брадър Blush
https://www.vbox7.com/play:6caaf8a348 Люси в ролята на дойката
https://www.vbox7.com/play:c982684fd1 - Финалът, когато Здравко обарва Кичка по дупето и накрая се борят за микрофона. "Ю шатъп, окей?!"  Laughing

# 1 521

Така е, за съжаление. Ама и тази помия Лилия Вучкова как взе неговата страна и му пригласяше срещу Емануела. Пълна гнус. Sick

И това съм пропуснала, дайте линк към страницата, в която е писано.

Ето. От предната страница:

https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f

Пак изгледах. Ами агресивен стана Михов, много грозно. Не ми хареса реакцията на Рени, нито тази на Лили  

# 1 522
А забелязахте ли Рени как флиртуващо погледна Михов, когато й сменяше батериите?  Crazy
Потекоха и лигите! Рени точно такъв чичак си търси, че е изоставена и бедна в момента.

Надява се тя да стане нещо, ама Вальо като изтрезнее ще му мине  Mr. Green

# 1 523
Люси в ролята на дойката и Ицо и Милко с тяхната любовна сцена са ми любими, любими и незабравими. Simple Smile

# 1 524
Мен при сцената с вдигането на блузката, ме разочарова много Надя. Пролича си какво ѝ е мнението наистина, но тя не го изказа. А смятах, че е способна да отстоява мнението си, а и ми изглежда като жена с морал.
Относно Емануела - възможно да е меркантилна наистина, но поне има граници. Търси пари с мъж, но не на всяка цена. Видяхме, че привличането за нея и външния вид на мъжа са важни. И със сигурност, заради едните пари, няма да си затвори очите за възрастта на мъжа.

# 1 525
Много грозна гледка беше това днес Peace. Тръмп точно за такива изцепки в момента го направиха на две стотинки в щатите, а при нас няма никакъв отзвук Tired
Тия в щатите са с промити мозъци.Щото вашите мъже са много културни в мъжка компания, когато се бъзикат.Айде аман от лицемерие.
Емануела с право му се сопна на тоя дърт пиргиш
Имах в предвид жените които го обвиняват в сексуален тормоз  Rolling Eyes.

# 1 526
  • España
Люси в ролята на дойката и Ицо и Милко с тяхната любовна сцена са ми любими, любими и незабравими. Simple Smile

Къде забравяш Фънки в ролята на Жаноария  Laughing Laughing Laughing ?! 

# 1 527

Къде забравяш Фънки в ролята на Жаноария  Laughing Laughing Laughing ?! 
Отивам в ъгъла, направо е непростимо точно него да пропусна!
Аз само дето не си го бях осиновила. Joy

# 1 528
Къде мога да видя сценката с Фънки, не се сещам за нея  Crossing Arms

Да не би истинската причина Боби да номинира вчера Михов да е, защото дядото опипа Емануела?

# 1 529
Христо защо така си противоречи - не знам си колко години се крил от медии, не искал да се шуми около него и накрая хоп, влиза в най-клюкарското риалити ВБ....

Общи условия

Активация на акаунт