VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 368
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 545
Христо много не го слушах, та не чух с какви мотиви мрънка, но имам едно предположение. Нали всички се питат защо този успял на световно ниво актьор е влязъл в най-долнопробното шоу в България, а той пази мълчание по въпроса. И всъщност отоворът на въпросите да са дадени в описанието на ролята и това да е причината да избухне.
Дааа, не се бях сетил затова, възможно е. Ние не разбираме точно защо, но Христо си знае.
В стила на брадъра е така да чопли и ръчка.

Най-долнопробното шоу...  Laughing

# 1 546
А, забравих да спомена, че мисиите с латино и индийските сериали са ми много тъпи. Изтъркани и банални. Такива пародии правехме в училище.
Поне стана весело, смешно. Защо не може да е така всеки ден, а трябва постоянно нещо да се дели, да се водят спорове и да има напрежение, защо?

# 1 547
Христо много не го слушах, та не чух с какви мотиви мрънка, но имам едно предположение. Нали всички се питат защо този успял на световно ниво актьор е влязъл в най-долнопробното шоу в България, а той пази мълчание по въпроса. И всъщност отоворът на въпросите да са дадени в описанието на ролята и това да е причината да избухне.
И каква е ролята му по точно, че не му разбрах почти нищо на Тоонев
Срам ме е ама ми кажете.Я разбрах 3-4 изречения ,я не.

# 1 548
Какъв режисьор е този , като аз половината , че и повече от думите му не разбирам  Laughing как ли са го разбирали хората от екипа му , сигурно със sub.bg  Joy
Бля тоя гаден дядка да ме пипа  Sick даже и един шамар да му забие Емануела
Пък Рени и го целуна 2х Sick

Виж Боби давам да ме пипа , за Христо съм си казала мнението  Mr. Green

# 1 549
Ицо  е голям сухар!
Борислав, дали верно не е ...Хм, скрит ..., нещо ми замяза точно на такъв!
Мигла си е супер, както винаги!
Деса и Нада ще се пръснат от яд, че ролята на красавицата е дадена на Емито!

# 1 550
Борислав гей?
Не ми се вярва....

# 1 551
  • Тра-ла-ла
Някой искаше клипчето с палавия Вальо https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f

# 1 552
Ицо  е голям сухар!
Борислав, дали верно не е ...Хм, скрит ..., нещо ми замяза точно на такъв!
Мигла си е супер, както винаги!
Деса и Нада ще се пръснат от яд, че ролята на красавицата е дадена на Емито!

А не! много ясно ,че ще реагира остро , аз на моя ако му кажа да играе гей и лошо ми се пише .това , че така се ядосва не го прави обратен , по скоро му е неприятно ,нормално е.

# 1 553
Някой искаше клипчето с палавия Вальо https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f
Борислав гей?
Не ми се вярва....

Дано  не е! Аз съм му голяма фен!

Много, много ти благодаря!  bouquet

# 1 554
Дааа, не се бях сетил затова, възможно е. Ние не разбираме точно защо, но Христо си знае.
В стила на брадъра е така да чопли и ръчка.

Най-долнопробното шоу...  Laughing
Айде от мен да мине - второто по долнопробност, след онази халтура "Канала" на БНТ.
Вие да не мислите, че на Тоонев и аз много му разбирам.
Ще чакам да го пуснат със субтитри. Joy

# 1 555
  • София
И мен ме трогнаха сълзите на Миглена. Само като си помисля колко неща беше принудена да преглътне и да подтиска в себе си. Съвсем естествена и спонтанна ми се стори реакцията й.  Peace

# 1 556
Вальо Михов съм го виждала в Антиб, Франция да се разхожда с много по-млада жена от него, може би с 30 години по-млада и бяха с още една двойка. Тоест разхождаха си се по двойки. Та явно по такива си пада. Но поведението му днес беше просташко.

# 1 557
Реакцията на Миглена и на мен ми хареса, съгласна съм с казаното от вас.

Очаквайте в петък извънреден лайф. Joy Заради провалената сериална мисия, не за друго.

# 1 558
Боби може би малко изревнува, че дадоха на Христо да играе любимия на Емануела, хубава роля му се падна между другото... То Христо пък се дърпа все едно Еми е пиявица и ше го запие да го изяде...

# 1 559
Борислав точно заради това избухна - така тръгват слуховете.
Ето, вече се питате, досега нямаше съмнения за сексуалната му ориентация. След внушенията от уж "забавния" сценарий обаче, вече са налице.
Гадно е, още повече че го поставиха в двойка с Роро.
Ирина е много ларж, ама ако нея я бяха описали като Деси, щеше да има вой до небесата. Тя една мисия не е изпълнила като хората.

Общи условия

Активация на акаунт