VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 794
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 670
Емануела просто е пристрастена към цигарите. Ще е интересно да видим докога ще издържат. Laughing

Емануела попита поне два пъти брадъра, трябва ли да остави и нейните цигари, които са ѝ по договор. Никой не ѝ отговори. Реши да запали и да предизвика още наказания, след като видя как другите седят и си лафят с Христо, все едно нищо не е станало. Каза им, че са смотани и отиде да си запали, понеже за него може, за нея и Миглена - не.

# 2 671
Не че нещо, ама на Краси щом не и харесват коментарите тук, защо изобщо продължава да посещава темата? Защо е тая мъка, бе Love! ?
Същото важи и за останалите, на които не им харесва нещо тук. Не че ви гоня/коя ли съм аз, че да го правя/ но ми е странно.
Така както продължава да ми е странно участието на тази странна птица - актьорът, който до вчера се пазил от журналисти и интервюта, пък сега нахълтал в най-клюкарското и воайорско предаване?

# 2 672
  • София
Емануела просто е пристрастена към цигарите. Ще е интересно да видим докога ще издържат. Laughing

Емануела попита поне два пъти брадъра, трябва ли да остави и нейните цигари, които са ѝ по договор. Никой не ѝ отговори. Реши да запали и да предизвика още наказания, след като видя как другите седят и си лафят с Христо, все едно нищо не е станало. Каза им, че са смотани и отиде да си запали, понеже за него може, за нея и Миглена - не.

Не пита ли дали може да пуши,не помня да е питала дали трябва да му ги оставя. newsm78

# 2 673
Не е нужно да мислиш като някого, за да разговаряш с него. Или трябва като Лара само да се съгласява и да кима? Ако Емануела обикаля Миглена с цел да научи нещо, значи има достатъчно акъл за това, то за кого да се лепне, то все радетели за световен мир и забрана на чалгата вътре. Защото им е трудно да погледнат по-далеч от носовете си.

# 2 674
  • София

Аз друго се чудя - защо Емануела не ги остави още при първото нареждане на Брадъра? Нали казаха всички цигари на територията на Къщата и всичкият алкохол да се занесат,  не - цигарите и алкохолът от бюджета? Тук не ми се връзват нещата или съм пропуснала нещо.

Защото по отношение на завивки, възглавници и тн казаха, да се предадат тези, предоставени от Биг Брадър и Емануела явно не схвана разликата в другото изказване- пет пъти повтори,че цигарите "са си МОИТЕ" и не са от тези на Биг Брадър.

# 2 675
  • София

Аз друго се чудя - защо Емануела не ги остави още при първото нареждане на Брадъра? Нали казаха всички цигари на територията на Къщата и всичкият алкохол да се занесат,  не - цигарите и алкохолът от бюджета? Тук не ми се връзват нещата или съм пропуснала нещо.

Защото по отношение на завивки, възглавници и тн казаха, да се предадат тези, предоставени от Биг Брадър и Емануела явно не схвана разликата в другото изказване- пет пъти повтори,че цигарите "са си МОИТЕ" и не са от тези на Биг Брадър.

Аз мисля,че разбра, но умишлено не ги даде. Rolling Eyes

# 2 676
  • София
Не е нужно да мислиш като някого, за да разговаряш с него. Или трябва като Лара само да се съгласява и да кима?...
Ами в разговорите с Миглена това прави и чат-пат приглася нещо вече казано.

# 2 677
Дано наказанието на тези "ВИП" персони да продължи поне няколко дни. Нещо се главозамаяха и решиха, че са на курорт там.  Peace

# 2 678

Има логика, да. Макар че тя не го формулира точно така. Смесени са нещата при нея, има и елемент на обида от това, че Христо не я ще.
Но като цяло ми допадна, че е директна и си каза всичко.
И Миглена леко я подкокороса да запали, обаче, каза й в спалнята "Ти само се каниш...".

# 2 679
... Така както продължава да ми е странно участието на тази странна птица - актьорът, който до вчера се пазил от журналисти и интервюта, пък сега нахълтал в най-клюкарското и воайорско предаване?
Е, какво странно има, нали и той хляб яде, не се храни от въздуха. Пари му трябват на човека.
А както някой по-напред сполучливо беше изкоментирал - подбирал сценариите, подбирал и се поувлякъл... Петима Петко не чакат. В Холивуд пък въобще.

# 2 680
Тя попита, а моите като не са от бюджета трябва ли да ги давам, Ирина ѝ каза нещо от сорта, че всичко се връща и на Ути бирата, която е по договор, но тя реши явно, че щом ББ, не отговори...може да си ги задържи...След това мисля че питаше дали може да запали, тъй като не са ѝ от бюджета цигарите, нямаше отговор от ББ и тя реши да запали, хем ѝ се пушеше, пък няма и само заради Христо да им отнемат нещо...и заради нея може  Laughing

Надя мисля че докато носеха нещата пушеше цигара, което не беше лош ход...възползва се преди да е влезнала в сила санкцията

# 2 681
  • София

Аз мисля,че разбра, но умишлено не ги даде. Rolling Eyes
Е, да след това запали нарочно, за да ги накажат и заради нейния кеф, а не само заради този на Христо. За това не мога да я упрекна!

# 2 682
А думите на Миглена "ти само се каниш", не бяха ли, не за цигарата, а това че Емануела ѝ каза че ги е нарекла смотани и няма да говори с тях...и тогава Миглена ѝ каза, ти само се каниш...
Може и да не съм разбрала де...

# 2 683
Да, затова, че ще им каже всичко и няма да им говори  Peace

Голямо тюхкане за нищо, днес Ицо ще се съгласи да играе

# 2 684
А думите на Миглена "ти само се каниш", не бяха ли, не за цигарата, а това че Емануела ѝ каза че ги е нарекла смотани и няма да говори с тях...и тогава Миглена ѝ каза, ти само се каниш...
Може и да не съм разбрала де...

А, може и за това да е било.  Peace
Но си и подпали фитилите леко.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт