VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 717
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 730
Това Тайсън, дето си загуби ума по Емануела ли? В смисъл да не се объркаме нещо, оплетем?

Шушон, знаех, че знаеш. Дай инфо - къде, как?

# 2 731
Това Тайсън, дето си загуби ума по Емануела ли? В смисъл да не се объркаме нещо, оплетем?

Който разбрал, разбрал. Кака подписа договора.

# 2 732
От фейса:
"Емануела номер едно .. всички останали сте злобари и комплексирани ... Особено оная дебела свиня Пути" Laughing

# 2 733

Ми не - Тайсън, дето  всите интелектуалци го олигавиха на развален английски.

# 2 734
Здравейте в темата, по-забавна от предаването  bouquet

Да се включа и аз на финала с мнение за Христо.  Негативно е, да ме прощават феновете му.

Христо e толкова обсебен от усилията си да не се изложи, че ще постигне обратното. Чак е жалък е в тези си опити.

Както споменахте и повечето тук, влизането в ББ си има своята цена, за едни е по-голяма излагация, за други по-малка. Въпрос и на късмет, въпрос и на акъл, въпрос и на настроение на ББ. Най-лесно контролираш този процес, като не го контролираш  Grinning

Фалшив ми е, защото е предпазлив до параноя.

За мен се е вманиачил да не бъде прецакан от ББ. И именно това е водещия мотив в цялото му поведение в къщата. Не го интересува нито прясната, нито отлежалата му любов.

Глупчо, язък му че толкоз години е живял с умна и интересна жена. Куче да й беше сигурно повече щеше да прихване.

# 2 735
Предвид,че Миглена до сега е била много точна в оценките си, ще се доверя на мнението й за Христо.
В промото тя казва, че той й прилича на държанка. Ами да, инструктиран какво да прави и какво да не прави. Лошо няма да се съобразяваш с половинката си, но някак си...да е малко по-фино, по-дискретно.

# 2 736
  • на брега на морето
Много сладко (от Фейса):

Къде е ролята на Ирина???? Или по сценарий по-късно младият козар Ристо ще намери изгубената крава Ирина (от съседната Ферма) и ще изоре нивите в малкото (17-милионно) село (с това забогатява неимоверно). Накрая кравата Ирина ще изпосталее и ще я закарат в нелегална кланица за наденици....(тук се плаче)

# 2 737
  • Мюнхен

Фалшив ми е, защото е предпазлив до параноя.

За мен се е вманиачил да не бъде прецакан от ББ. И именно това е водещия мотив в цялото му поведение в къщата. Не го интересува нито прясната, нито отлежалата му любов.

Глупчо, язък му че толкоз години е живял с умна и интересна жена. Куче да й беше сигурно повече щеше да прихване.

Това си мислех и аз. Според мен също се страхува да не извъртят някоя негова дума или действие, да не го вкарат в погрешният филм, без предварително да се е съгласил с отредената му роля.
Не вярвам и Емануела да си го е харесала. Според мен всичко започна с това, че забеляза някаква ревност в Боби и това я подтикна да продължи да провокира Христо. Не напразно и думата на Боби в играта с лизането беше ревност. Пък и факта, че Христо така се дърпа може би е достатъчна причина да я накара да стане още по-настоятелна. Но една жена, която си е харесала сериозно един мъж според мен не действа така. Когато се сваляха с Боби тя беше различна.

# 2 738
Аз за друго се ядосах на брадъра. Защо не каза на съквартирантите, че е предложил на Ристьо  Надя да замени  Ема? Че се е съгласил да се намалят еротичните сцени... сума ти компромиси направи Брадъра , но холивудската звезда, световно неизвестна, не прие. Нека съквартирантите се запознаят обективно със случилото се пък да видя тогава как ще го потупват по рамото и ще проявяват разбиране.
Аз се надявам да им го пусне.  ББ не би пропуснал да му понатрие нослето.

Друго не разбирам, не видях да сте го обсъждали. Защо никой не номинира Деса? Толкова ли е приемлива вътре?  Гледана от екран ми е отблъскваща, бррр   

# 2 739
И на мен ми прилича на мисия реакцията на Христо, а и останалите не реагираха убедително срещу него. Най вероятно, ще е изпълнил ролята с отказа успешно, и ще има даже сериал.

Хаха, да, напълно е възможно. А ние тук се вълнуваме и пишем ли, пишем за мотивите му.... hahaha

Всъщност, тъй като не гледам редовно, има ли случай на мисия, която да е тайна и от зрителите? Че май не съм виждала такова чудо в ББ... newsm78 Досега все мисиите са тайна от съквартирантите, обаче ние, зрителите, си знаем всичко.

Мисля, че да. Преди няколко години във ВИП Брадър участваше Джийсън Брад Люис от първия Ж фактор. Имаше роля по сценарий да се сдружи се едно лудо момиче и да кроят пъклени планове срещу другите съквартиранти. Той даже правеше заплахи, имаше един случай със забит нож в снимка на участник (забравих кой беше). Съквартирантите така и не разбраха за сценария и когато Джийсън беше изгонен, на тръгване се опита завоалирано да им намекне, че той е играл роля, но те не му повярваха. Мисля че цялата история се разкри чрез социалните мрежи, но май брадъра не го обяви официално. В самата къща ББ не е викал в изповедалнята Джийсън да му дава мисия. Всичко беше много тайнствено тогава.

# 2 740
Тя като излезна Глория и среднощните купони свършиха...няма си дружка по пиячка. Малко я дават, че няма скандали около нея.
Има по - големи дразнители явно от нея вътре...

# 2 741
Ути срещу Емануела  hahaha Комедия с привкус на трагедия.

Тя къде е? Thinking   
Той така изглежда,  като че ли я е глътнал и му е приседнала  Laughing - забила си е токчето вътре и му пее в стомахчето  Mr. Green

# 2 742
Това е последното инфо от страницата на ББ.

ig Brother Bulgaria
Харесайте тази страница · 1 час ·

След един ден прекаран буквално в полеви условия, толерантността и разбирането на Съквартирантите към Христо напълно ще се изчерпат и ще отстъпят място на гневни нападки. Звездите ще го обсипят с въпроси и обвинения, а каква ще бъде неговата реакция и ще измислят ли изход от ситуацията, в която се намират, предстои да разберем!"

Очевидно на Христо няма да му се размине. И с право.

# 2 743
Тя като излезна Глория и среднощните купони свършиха...няма си дружка по пиячка. Малко я дават, че няма скандали около нея.
Има по - големи дразнители явно от нея вътре...
Сигурно, ама и малкото което видях е потресаващо. Такова бездуховно същество. Пък се и учудва, че ББ й дал роля да играе пачавра на квадрат  Simple Smile

Емануела не ме дразни. Че не е дообразована е ясно - напълно излишен спор. Но Ема не е тъпа и е доста интуитивна. Липсата й на образование я е ощетило по-скоро в посока среда, отколкото в посока интелект.

Деса като е образована, би- или трилингвист, и какво?  Ос.а репутацията на цоневите тотално.

# 2 744
За 10 години ББ, как не се научихте , че няма тайни мисии от зрителите!!!

ББ може да поставя тайни мисии на всички..., но те са тайни САМО за останалите в къщата, никога за драгия зрител.

Христо отказа и на предложението на ББ и за Надя , ако му я смени в ролята на булката вместо Емануела, ".....било малко по добре ама не"  извод... Embarassed  дъртата кака или тайната нова любов са ... прикритие на ... 41 годишния и неговата скрита ориентация ...вероятно?

Ама наистина много са смотани "зИПовете" вътре.

Общи условия

Активация на акаунт