VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 801
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Абе, хора, да не би да не може да пее Христо? Два пъти каза, че той в тоя мюзикъл само мълчалива роля ще вземе  Laughing

# 2 971
Драгия зрител иска и справедливост, иска да си припомни какво беше мъжко държание, достойнство, мислене, човещина... Не фалшиви претенции.
Нелепо е да си избиват комплексите върху жените, дори и да са прави.

# 2 972
За цигарите стана скандала всички пушещи вътре са като пружини и Надя също хич не й е лесно, някой каза, че само пуши, Боби ми хареса, мъжкар е това момче.

# 2 973
  • София
Нещо не е наред... Не може чак пък толкова да се е спекъл от изгората. Освен, ако е наистина държанка, както казва Миглена. Но пък ако е държанка, няма да му позволят да влезе в такова риалити.

# 2 974
ооо гледах клипчето със "суровите последици", епизодът още не е качен. Ами според мен е нагласено. иначе Христо трябва да е луд.

# 2 975
Оф, аз сигурно взех да се филмирам, ама така е като се опитвам да си обясня нещата - този Христо не може чак толкова  гламав егоцентрик да е...Та си помислих - да не би пък някакво заболяване да има, което не иска да оповестява публично  Confused Не иска да спи в една стая с другите, не иска да се съблича до кръста, не иска никаква близост, дори и в роля... Дано не е това де, а просто нещо свръх тъпо и просто като причина  Rolling Eyes
П.П. Да , предполагам, че участниците са ги изследвали преди влизането в Брадъра и  дори нямаше да ми хрумне това тъпо предположение, ако не беше Кака Лили с безбройните си  заболявания, която  са допуснали вътре

# 2 976
Христо според мен не иска да играе в халтура, затова отказва всякаква роля в този мюзикъл.

# 2 977
Христо според мен не иска да играе в халтура, затова отказва всякаква роля в този мюзикъл.

И затова влезе в ББ?

# 2 978
Е, влезал е в халтура съвсем доброволно и после не иска да играе в нея...не се връзва нещо
А, с  gerka сме писали  едновремено

# 2 979
Нещо не е наред... Не може чак пък толкова да се е спекъл от изгората. Освен, ако е наистина държанка, както казва Миглена. Но пък ако е държанка, няма да му позволят да влезе в такова риалити.
Това което не е наред , е че това актьорченце е педераст . И то от тия педасти , които направо чувстват погнуса ако трябва да се докоснат до жена .

# 2 980
Това което не е наред , е че това актьорченце е педераст . И то от тия педасти , които направо чувстват погнуса ако трябва да се докоснат до жена .
това не е вярно.

# 2 981
  • София

Държанка, не държанка, ама нали трябва да ядат.
Погледнах му вчера филмографията - не е снимал нищо от 2014 г.

# 2 982
Аз явно гледам друг Брадър! Що да отстъпва сега? И що да не каже на Лили, че точно г-жа Мрън, мрън няма право да му държи сметка?  И да не е мега звездата на формата, има право да откаже и да си понесе последствията човекът.

Така е, ама отрязваш ги веднъж и спираш да се обясняваш, а той се държи точно като Жана с нейното "Ми да не съм яла само аз?", а Ицко: "То и ти не си стока - нямаш право да ми искаш обяснение" ... махленско е и не много мъжко (то едни "мъже" са събрали този сезон -  олеле майко Confused).  

Оф, аз сигурно взех да се филмирам, ама така е като се опитвам да си обясня нещата - този Христо не може чак толкова  гламав егоцентрик да е...Та си помислих - да не би пък някакво заболяване да има, което не иска да оповестява публично  Confused Не иска да спи в една стая с другите, не иска да се съблича до кръста, не иска никаква близост, дори и в роля... Дано не е това де, а просто нещо свръх тъпо и просто като причина  Rolling Eyes
П.П. Да , предполагам, че участниците са ги изследвали преди влизането в Брадъра и  дори нямаше да ми хрумне това тъпо предположение, ако не беше Кака Лили с безбройните си  заболявания, която  са допуснали вътре
А аз се замислих, че може да е хипохондрик (истински, за разлика от Каката) - страх го е от хепатит, хеликобактер, гъбички ... бълхи и пр. Laughing  И си се пази човекът, ама пък защо точно актьор е станал и как ще снима филми с такива фобии  newsm78

# 2 983
Преди колко време се е снимал с Мел Гибсън? Явно ще си умре със спомена за този филм. Взел се е за голямата работа. Ицко заяви, че не може "сцена с дама..., с лице от другия пол, в която аз съм гол до кръста и под завивките, да стои редом до Моника Белучи, Мел Гибсън и Страстите Христови". Яки комплекси има този. Все едно го канят да се снима във филм, а не в петминутна сценка. Crazy

# 2 984

И затова влезе в ББ?

Ами той възприма мюзикъла като халтура, защото е актьорска задача. Аз така си го обяснявам. А и си мисля, че може да си е направил сметката, че в понеделник всички ще го номинират и след това ще си излезе набързо и ще се спаси от предаването и ще си вземе парите.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт