VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 678
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 135
Май е най-добре да си пуснеш епизода и да го изгледаш отново Peace. И пак не разбрах каква е вината на Емануела в случая? Че не искаше да се даде на някакъв озверял комплексар да я мачка? Понеже е жена трябва да си седи кротко в ъгъла ли?

Умният човек знае кога е настъпил моментът да отстъпи и да изчака, преди да удари противника. Във всички случаи това не е по време на афект. Има си време за всичко. Като видя, че всички са афектирани, Емануела трябваше да спре - Миглена се опита да я спре, Торнев - също. Но тя продължи. Това означава, че й липсва самоконтрол. Такива жени, за съжаление, са самотни в живота. За Ути няма какво да коментирам - той самоконтрол също няма и се държа като маймуна. За съжаление и двамата - Емануела и Ути - се представиха еднакво зле в тази ситуация - поне за мен. Само си крещяха и нищо не постигнаха, освен да се излагат. Всеки от тях имаше своята истина, но държанието им премина допустимите граници - беше грозно и отблъскващо.

# 3 136
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2016-07-08&article=257750
Този проект на Костурица е с бюджет 6 милиона евро,така че няма защо да му оплаквате кариерата на Живков.
По една случайност познавам Костурица. Обожавам някои негови филми, но  и той е луд. В България по време на снимките на един от филмите му "Ъндърграунд" през 1994г. трябваше да му се осигури лично стрелба с каквито оръжия имаше на въоръжение  в Българската армия. 6 млн. евро са на границата на нискобюджетен съвременен филм.
Театрално представление е ,с танци, мултимедия и т.н.Има разлика.

# 3 137
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2016-07-08&article=257750
Този проект на Костурица е с бюджет 6 милиона евро,така че няма защо да му оплаквате кариерата на Живков.
По една случайност познавам Костурица. Обожавам някои негови филми, но  и той е луд. В България по време на снимките на един от филмите му "Ъндърграунд" през 1994г. трябваше да му се осигури лично стрелба с каквито оръжия имаше на въоръжение  в Българската армия. 6 млн. евро са на границата на нискобюджетен съвременен филм.

В статията пише как всичко живо се скандализира когато Олми избира Ристьо за филма си. Е, що се скандализират? Нали е световно известен!?! Не мога да ги разбера тези  хора. hahaha

В интерес на истината нямаше така да му чоплим биографията ,ако не се беше показал такъв комплексар и плитко скроен човек.

Аз се чудя, защо никой не предлага да бойкотират ББ. Взели са им почти всичко. Да откажат да правят каквото и да е било, всички гладна стачка. Утре има лайф, отказват да говорят ако им задават въпроси, отказват да номинират. ....а най-добре би било, да решат и да се съгласят че всички искат да напуснат в петък. Ще стане, много интересно. Това е мащабна продукция, излъчва се в най-гледаемия часови пояс, с договор който е с дата от-до, рекламодатели, гонят рейтинг ит.н. Ако всички излязат, губят пари, но Топарев губи много повече пари...всичко е игра на психика...кой-кого..... ох размечтах се  Laughing

Е какво ги интересува , че Тупарев ще загуби повече? Не виждам логика да излизат/ бойкотират и да не си вземат хонорара.

По мое мнение, няма да се стигне до там. Топарев не може да си позволи, да пусне всички да си тръгнат, ББ ще трябва да направи компромис, "да клекне". Това вече щеше да е прецедент..   Laughing
Но както казах мечтая си, просто ми е интерсно как ще се развие ситуацията по един такъв сценарий.  Mr. Green

# 3 138
О, още нещо имам за казване.

Не знам защо го хвалите толкова Боби? Мъжете в България са масово със шкембета, яки вратове, още се опасват с ланци като през 90-тте и сега вече - татуирани ръчища. Мучат неразбрано, носят едни мангизи в къщи и си искат ракията и салатата. Т.е. като Ути - дзверове. Къ па сме се случили 'сички тука с мъжленца като Бобчу - слабинко, със замръзнала физиономия, па принципи за жена без деца, па зелено пуловерче и онлайн дюкян... 'Начи ний 'сички тук сме 'ем Имануелчета - то сладки, то смели, па като отворим ина уста (срещу Мари най-много) 'ем по един Боби въртим на пръста... Еййй, чудеса... Га че ли сме с конкурс сбирани... Га че ли са ни лайф коучили навремето...

# 3 139
Хареса ми днес как Борислав сложи на място Ути- без грам агресия.
Христо ми се вижда много объркан човек, който има някакви проблеми или комплекси го тресат, не знам.
Най-противен ми е Вальо Sick
Надя се излага, като се ежи насреща.

Надя си помисли, че Емануела е паднала и реши да я довърши. Типично поведение на слаб човек. Но не позна. Според някой от вас, на Емануела може да не и се е  получила аргументацията, но се държа мъжки. Трудно е, човек в състояние на афект винаги да се изразява точно и аргументирано. Това го умее само Меги. Wink И двете създават усещането за точни хора, с достойнство. Пък трески за дялкане кой няма!

Боби също много спокойно и на място се изказа. Може да не се дуе като другите мъжкари, но когато трябва е заемал позиция. Иначе не влиза излишно в центъра на вниманието, само и само да е там, което ми прави хубаво впечатление.
Надя. Как хубаво се изказаха по- горе. По -добре да си беше седяла като пънче, сега развали и малкото добро впечатление.

надя страшно ме разочаеова. А към Емануела имах много предрасъдъци, но я намирам за много чаровна и сладка.

# 3 140
Хареса ми как Христо рекна на пракаката, че най-малко тя като любимка на брадъра има право да му търси сметка и да го критикува

# 3 141
  • София
И на мен Торнев ми направи добро впечатление днес. Peace

Дано да си ходят Ути и Роро утре. ooooh!

За л.к :
Скрит текст:
преди месец вадихме паспорт на детето и една жена беше дошла да си подновява л.к, при което и казаха,че трябва да се снима и тя каза : "Да се снимам в този вид?Асбурд,ще дойда друг път"

# 3 142
Май е най-добре да си пуснеш епизода и да го изгледаш отново Peace. И пак не разбрах каква е вината на Емануела в случая? Че не искаше да се даде на някакъв озверял комплексар да я мачка? Понеже е жена трябва да си седи кротко в ъгъла ли?

Умният човек знае кога е настъпил моментът да отстъпи и да изчака, преди да удари противника. Във всички случаи това не е по време на афект. Има си време за всичко. Като видя, че всички са афектирани, Емануела трябваше да спре - Миглена се опита да я спре, Торнев - също. Но тя продължи. Това означава, че й липсва самоконтрол. Такива жени, за съжаление, са самотни в живота. За Ути няма какво да коментирам - той самоконтрол също няма и се държа като маймуна. За съжаление и двамата - Емануела и Ути - се представиха еднакво зле в тази ситуация - поне за мен. Само си крещяха и нищо не постигнаха, освен да се излагат. Всеки от тях имаше своята истина, но държанието им премина допустимите граници - беше грозно и отблъскващо.
Каквото повикало, такова се обадило Peace. Не може да се държиш толкова безобразно с човек който твърдиш, че уж не познаваш и да очакваш той да те гали с перце. Май е мислил, че понеже Емануела е жена ще му е по-лесно да я мачка и да се държи с нея както му изнася, но нещо е сбъркал жената Peace

# 3 143
И все пак индийски сериал ще има. Поне промото за утре издава това. Дали Ристю ще участва е друг въпрос.

# 3 144
  • София
И все пак индийски сериал ще има. Поне промото за утре издава това. Дали Ристю ще участва е друг въпрос.

Къде има промо?

# 3 145
Преди малко пуснаха по Нова.

# 3 146
Аз се надявам, че поне веднъж в 12 годишната история на предаването брадърът си удържи на наказанието. Или изпълняват мисията точно както им беше заръчано отначало или до края на сезона седят без тези предмети които им бяха отнети. Това ще е супер яко, но естествено ще им дадът някакви глупави помощни мисии и ще си върнат всичко както винаги става в такива случаи Tired.
Е ще стане точно това от което се опасявах Rolling Eyes. Как някой ще уважава вип брадър и мисиите когато те винаги им опрощават наказанията?

# 3 147

Каквото повикало, такова се обадило Peace. Не може да се държиш толкова безобразно с човек който твърдиш, че уж не познаваш и да очакваш той да те гали с перце. Май е мислил, че понеже Емануела е жена ще му е по-лесно да я мачка и да се държи с нея както му изнася, но нещо е сбъркал жената Peace

Е, да...Лошото е, че Емануела му падна на нивото или пък...това си й е нивото. Миглена е друга бира - класа е това, класа. Да видим до края как ще е, но се надявам да продължи да се представя достойно.

# 3 148
Да не мислите, че повече от няколко часа са стояли без мебели

# 3 149
Добре де, Рени нали и тя е фолк певица, защо нея не я нападат толкова агресивно като Емануела? Явно има нещо в поведението й, което ги дразни. Подозирам, че са демонстрациите й, че е успяла жена. Направи ми впечатление намесата на Надя. Тя по принцип все мълчи, а днес в На кафе, Лара каза, че я е засичала да брои, което показва, че не си позворява току така да дава мнение и да реагира първично. Ути и Михов не искам дори да ги коментирам, но и Емануела беше пренавита и прекали. Определено не прецени кога да спре, за разлика от случката с батериите, когато Михов и вдигна блузата. Може и на нея да и е в повече цялата ситуация, но като цяло не излезе победител от сценката.
Имах коренно различно мнение за Ути преди формата, но той е пълен комплексар, садист и лишен от елементарни човешки чувства. Да го бяха номинирали по-рано, за да си излезе и да ни беше спестил цялата тази излагация днес.

Общи условия

Активация на акаунт