VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 638
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 360
Кой или какво е "ебати пазарджишкия стомах" от промото с Ирина?

# 3 361
Някой май е начукал канчето на Мари. Мнооого е умерена. Joy
Впрочем, Мари, когато не спазваш добрия тон, звучиш точно като любимата ти Емануела, че и по-зле. И колкото повече помия изливаш върху нея, толкова повече консолидираш редиците на почитателите й. Вместо да извадиш очи, изписваш вежди. Laughing Май не беше това целта, нали? Wink
Мила milavitaL, ако се виждате с Имануелчиту, предай й, че вече щели да дават някакви пари на изпадналите от училище! Ако Шушон се е объркала, че има 11 клас, да отиде - хем пари за децата, хем училище да избута. В следващото реалити, в което се бутне, може да не я къткат така - ще я опнат на дъската като Бони, Златка и Светла и пак ще слушаме научни новини! Затова - да учи момичето, та белким сполучи! Друго нямам какво да казвам по твоя дълбокомисЛЕЩ анализ. Peace

Ама къс ти е фитилът, не се изнервяй. Това е конструктивна критика, помагам ти в борбата с непросветените маси. И анализите ми са винаги дълбокомислеЩИ. Joy Нещо се опитваш да ме обидиш на Ентелект ли? Значи и ти си същата като ония, дето ръсят епитети и те карат да се възмущаваш възвишено, не се цепИ от колектива, не ни лъжи. hahaha

# 3 362
Ха, ха... Емануела казала на Ути да ходи да се запише в дебелариума  Laughing
Този момент не са го излъчвали или не съм го гледала, но в снощния епизод Ути викаше по Емануела, че ако е нервна, защото няма цигари, да постъпи в клиника да се лекува, както тя на него му била казала да ходи в дебелариум.... Добре се похилихме с мъжа ми, на което...

Ако на Емануела и липсват само цигарите, то на Ути му липсва първо - алкохол (ББ му прибра алкохолеца), второ -храна (взеха им провизиите) и трето - секс (според мен трудно му връзва)...та в този ред на мисли, той е тройно по-изнервен от нея Mr. Green

# 3 363
Това за дебелариума го излъчиха.
Сега се сетих и другото, което ме подразни във вчерашния епизод. Не са излъчили бате Вальо как пафка фасове. Защо?

# 3 364
Ха, ха... Емануела казала на Ути да ходи да се запише в дебелариума  Laughing
Този момент не са го излъчвали или не съм го гледала, но в снощния епизод Ути викаше по Емануела, че ако е нервна, защото няма цигари, да постъпи в клиника да се лекува, както тя на него му била казала да ходи в дебелариум.... Добре се похилихме с мъжа ми, на което...
Излъчиха го мисля че на последните номинации. Ути казал за Жана, че къщат не било санаториум да влиза да лекува, а Емануела каза нещо от сорта, че не било и дебелариум, да ходел там Ути...

# 3 365
Това за фасовете на Вальо направо не мога да го възприема. Долен смешник е и той, но има някакви претенции.

# 3 366
Ако на Емануела и липсват само цигарите, то на Ути му липсва първо - алкохол (ББ му прибра алкохолеца), второ -храна (взеха им провизиите) и трето - секс (според мен трудно му връзва)...т
и четвърто - първите седем.  Laughing

# 3 367
Тервел участваше в един сезон на ВБ...честно казано не си спомням как се представи, но мисля че не е бил скандалджия...
На мен също ми хареса реакцията на Боби, породена от провокацията на Ути...съвсем спокойно му каза, че са в къщата и за това и го пита защо той не го е ударил...

Гледах днес 2 пъти промото за довечера и явно все пак брадъра е склонил да им даде друга мисия...поне с такова впечатление останах, танцуваха на песента на Емануела...
Пък може и да им я е пуснал (песента) и те вече от скука да са се разтанцували  Laughing

Честно казано ние тук плюем и слагаме квалификации за хора, които виждаме в една затворена среда и градим мнение за тях от паказаното в къщата, което не е съвсем редно.
Няма как да си избягаш от характера си, но съм съгласна с Лара (вчера го каза), пък и някой в по - преден сезон също, че когато си там затворен с един куп хора, ползвате обща баня и тоалетна и храна, реагираш по различно на ситуацията, отколкото би реагирал, ако си навън.
Ако си навън и някой те обиди, може да отминеш без да отговаряш дори, може да не се видите пак, може да откажеш да контактуваш с този човек и да нямате какво да делите. А там нямаш забавление - да гледаш ТВ, да играеш на таблет, да решаваш кръстословица, дори да си драскаш върху лист хартия...и то какво остава да си говориш с хората, обаче като сте на различно мнение по дадена тема и всеки иска да си наложи мнението...карате се, ама сте принудени да живеете заедно и в един момент примерно склоняваш да се извиниш на човека или да си кажеш, какво пък толкова е станало и да си говориш нормално с дадения човек...зрителя най - вероятно като види кадрите един след друг, ще си каже - виж я пък тази, досега обижда, сега вече се мазни и говори все едно нищо не е станало...
Изнервяш се от най - малкото вътре, на което отвън може и да не обърнеш внимание...и се започва скандала, без това няма какво да правиш, поне да се поскарате, че да минава времето  Laughing

Това е точно така, но и точно затова виждаме кой какъв е и как реагира в такава екстремна ситуация и точно затова харесваме някои, а други - не. Така че Лара да не се оправдава много-много.

# 3 368
Като вземат да се оревават кат' излезнат, че цялото им  изтрещяване се дължало на  изолацията и липсата  на външен свят....хайде моля,моля. С този номер минават само за пред Гала и сие и то не че са толкова наивни ония ,ами са на заплата. Whistling

# 3 369
  • София
Да, кой е от Пазарджик?

# 3 370
  • Испания
Да, кой е от Пазарджик?

Борислав. Потвърди сутринта една съфорумка.

# 3 371
Борислав. Peace По- назад някой беше писал.

# 3 372

Несериозно е да се караш без гащи. Все едно да крещя на мъжа ми и да ми падне сутиенът.

rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Ох, невероятни зевзеци сте! На майка ми веднъж така й падна полата и то точно като гостувахме на свекървата и майка ми се правеше на голямото добрутру... Joy После не можа да спи цяла нощ и толкова години след случката още го преживява...
Така и не можахме да разберем как стана тази работа...явно човек, като се напъва да се прави на интересен и отслабва... Joy Joy

# 3 373
Гергана в "Бързо, лесно, вкусно"
https://www.vbox7.com/play:abe159e9
С нетърпение я е очаквал. "Аплодисменти за Гер-га-на....."
К'во знаете вие? Mr. Green

Джина Стоева също гост
https://www.vbox7.com/play:e9d55190&p=playlist&id=661023&order=date

И Глория
https://www.vbox7.com/play:27863b12

Мое мнение, извинявай, но е много плоско това. Стана ясно, че от екипа са викали и Мегануела (виж ти, благодаря!) да готви. Ще повикат и Радо Шишарката, ако трябва, за рейтинг, а не от неистово желание. Повечето предавания правят така. Такъв е ПАЗАРЪТ - това се продава. Ужасно го съжалявам Ути, вкара се в кошмарен филм с Емануелата. Но си е плоско да се вадят видеа. Какво доказваш с това?

Барбарела, ох, и аз се смях на глас. Страхотно го написа за гащите и сутиена.

Стелт 77, или там какъвто ти е ника, постарай се повече да ни разсмееш. Aко искаш наречи всички ни помияри, може да те облекчи повечко така.

# 3 374

Майтапа на страна вече с този "таралеж", но едно не проумявам вече толкова години. Как пък на тази наша ИНТЕЛИГЕНЦИЯ все друг й е виновен- чалга, учители, политици и простият народ. Абе, умове балкански лесно Ви беше през комунизЪма- Партийна протекция, Концертна дирекция и накрая в БНТ ерекция- да ви се възхищава целият народ Български. Какво създадохте и с какво се борехте през тези преходни години, за да имате всички тези претенции за Елит?  Ааа... да- бележити поетеси писаха текстове за чалгата, видни музиканти пееха по корабите в чужбина, актьорите бяха в плен на халтурата в кръчмите. Е, добре не ви упреквам, опитвали сте се да преживявате, също както и този "ПРОСТ" народ, когото сега се опитвате да назидавате и поучавате. Ами лесно нЕма, ако сте истинска интелигенция и кадърни щяхте да покажете превъзходството си на свободния пазар, но за там се иска дупе и талант, които вие НЕ притежавате с много малки изключения. Я върнете стотина години назад и си припомнете истинските Българи, радетели за култура и образование, както и тези в лагерите на Белене и Скравена- какво са дали и какво са пожертвали?

ВИЕ, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ с безмерни претенции и борци с "таралежени мелници" -УТИ, ИРИНА,
ТОРНЕВ, ЛИЛИ, ЛАРА, МИХОВ, РОРО и безличната хубавица НАДЯ- с какви очи аджаба ми налагате модели и стереотипи на поведение, с какво морално право нападате Миглена, Емануела и  Борислав
???????????????????????????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт