VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 515
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 140
Винаги трябва да има враг и в случая Емануела им се стори най-удобна под извинението за чалгата и самата тя прекали с това, че е спешъл.
Поправете ме ако греша, но във всеки сезон на брадъра имаше досега поне по един представител на чалгата и аз нямам спомен срещу тях да е имало такова масирано нападение главно на основание, че са чалгари. Хем сред останалите участници имаше представители на конкурентни музикални жанрове (естрада, съвременен поп и т. н.), дето можеше да се заформи хубав сеир. Баш пък Емануела да припознаят изведнъж като чалга-враг! Според мен, въпреки че има основание да не харесва голяма част от народа и тя се държи доста нахално и обижда ("смотаняците" не беше комплимент, нали?).
Е тя достатъчно обиди и провокации от тяхна страна/ особено Ути/ преглътна.
И браво че не им мълчи.
И все си мисля че участниците в този сезон са позабравени , не толкова успели , не толкова с рейтингови предавания и някак си и завидяха на Емануела, ама предпочетоха да скрият зависта си зад нападки срещу чалгата.
Защото никога не биха си признали, че Емануела е по ангажиран от тях, изкарва повече пари от тях и е по известна и по успешна от голяма част от тях.
Жалко , но е факт.

# 4 141
  • Мюнхен
Смотаняци направо си е комплимент за тях! Те я подхванаха още след като направи първите си крачки в предаването. Веднага започнаха да я обиждат, особено Рени, Деси и Глория. Но само те да бяха. Да не забравяме и думите на Ути за нея, който обърка Диневи и Коко Динев  Joy Joy hahaha
Аз дори и се възхищавам на търпението и самоконтрола и. Лично не бих търпяла толкова време.
Повечето участници като Лара, Жана и Глория например се оправдават с това, че са били затворени, липса на семейство, деца... Затова били такива и реагирали неадекватно и нетипично за тях, иначе нали са много спокойни и съвсем различни. Още една причина Емилия да е над тях. И тя е затворена, има деца, семейство и приятели, но се държи на ниво. Тя и Миглена показват завиден самоконтрол. И още нещо. Не вярвам жена като Миглена да си губи времето с Еми, само защото и е скучно и няма с кого друг да контактува. Явно интелигентна жена като нея е видяла нещо в чалгаджийката, което другите не забелязват. Ама как и да го забележат, като те още в началото и лепнаха етикета и си съставиха мнение за нея?

# 4 142
Тя каза: Много сте смотани...не ги нарече смотаняци. Близки са, но има нюанс..

# 4 143
  • Мюнхен
Тя каза: Много сте смотани...не ги нарече смотаняци. Близки са, но има нюанс..

Така е  bouquet
Понякога когато сами се ядосаме на себе си за някоя глупост казваме например " ех че съм смотана", но никога не бих казала за себе си, че съм смотанячка или златотърсачка, куха лейка и т.н.

# 4 144
Ха ха, толкова нелогична обосновка, като тази за Ути и чалгарките, скоро не бях чела.
Значи той, милия, е принуден да им се мазни в предаването си за единия хляб? Ами примерът, дето щял да ни възпитава децата, къде отиде?! Да рекламираш нещо нериемливо не е ли по-голям грях, отколкото да го произвеждаш?

# 4 145
  • София
Винаги трябва да има враг и в случая Емануела им се стори най-удобна под извинението за чалгата и самата тя прекали с това, че е спешъл.
Поправете ме ако греша, но във всеки сезон на брадъра имаше досега поне по един представител на чалгата и аз нямам спомен срещу тях да е имало такова масирано нападение главно на основание, че са чалгари. Хем сред останалите участници имаше представители на конкурентни музикални жанрове (естрада, съвременен поп и т. н.), дето можеше да се заформи хубав сеир. Баш пък Емануела да припознаят изведнъж като чалга-враг! Според мен, въпреки че има основание да не харесва голяма част от народа и тя се държи доста нахално и обижда ("смотаняците" не беше комплимент, нали?).

Миналата година за Преслава беше толкова очеизвадно, че цялата работа е пиар за нов албум ли беше, клип ли беше, че останалите си трайкаха и повтаряха алилуя. Явно сега Емануела не е толкова важна, а Ирина. Всеки сезон си има фаворит.

Не знам, онази вечер почти не можах да гледам, сигурно съм го изпуснала.

# 4 146
Вчера попаднах на някаква "информация", че Емануела и Христо правили секс в тоалетната. Simple Smile Не пускам линк, защото не искам да увеличавам трафика на въпросния сайт. Дори по правописа можете да прецените колко е достоверна "новината".
Скрит текст:
САМО В NBOX: Пияната Емануела извикала Христо в тоалетната, секса между тях се чул по микрофоните
Ути съблякъл гол Христо и го вкарал под душа, актьорът повече се правел на пиян, отколкото бил в действителност

Все повече детайли излизат на бял свят от снощната оргия в Къщата на Биг Брадърq за която пръв и единствен написа сайта -spam236-.

Според разказа на нашияj източник всичко започнало след като съквартирантите получили алкохол и цигари.

По план, фолкдивата Емануела трябвало да бъде изведена тайно от Къщата снощи, за да изпълни предварително поет ангажимент за свое участие. Това обаче не се случило, тъй като чалга фурията се напила, смесвайки текила с други питиета. Така в даден момент тя попаднала в тоалетната, където известно време дори повръщала.

Най-изненадващо обаче Емануела извикала актьора Христо при себе си, след което по микрофоните се чуло пъшкането от секса между нея и псевдоактьора.

Същият, който провали мисия на съквартирантите под предлог, че не желае да се целува с чужда жена, в крайна сметка директно преспа с такава.

Снощи той услужливо забравил своята голяма чуждоземна любов и се отдал на скрит купон с новата си секси партньорка.

Първоначално съквартирантите в Къщата не разбрали какво точно се случва и дори се притеснили за Христо и пияната певица. После обаче чули пъшкането на двамата от тоалетната и всичко им се разяснило.

Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела и го вкарал под душа. След като постоял известно време там, Христо бил привикан на отчет в изповедалнята.

След като излязал от разговора си с Биг Брадър актьорът изглеждал напълно трезвен и само се подхилквал.

Очаквайте още подробности!

# 4 147
  • гр. Шумен

Миналата година за Преслава беше толкова очеизвадно, че цялата работа е пиар за нов албум ли беше, клип ли беше, че останалите си трайкаха и повтаряха алилуя. Явно сега Емануела не е толкова важна, а Ирина. Всеки сезон си има фаворит.

Не знам, онази вечер почти не можах да гледам, сигурно съм го изпуснала.

Преслава добре, а в предните сезони? По скоро съм склонна да се съглася с djoleva, че на повечето участници славата е от по- и най-минало бешело време и малко избиват комплекси, но въпреки това Емануела рядко пропуска да ги гризне на тая тема - как тя била успяла, финансово осигурена, сама си гледа децата и т. н. Тя пък като е толкова известна и няма комплекси, що на равни интервали напомня каква е и що е. Малко й липсва възпитание и култура ми се чини. Изобщо тръгнат ли разни хора да си ги мерят на тема успех, работата се разсмърдява. Беше ми симпатична в началото, когато наистина я обсъждаха по доста грозен начин, но после я видях като доста нахална и претенциозна мома. Това че се залепи за Миглена, когато усети, че и тя е изолирана, няма да я направи по-издигната за мен, сори.
И все пак - защо не скачат така на Рени вътре, нали и тя е чалгарка?

# 4 148
Много ми харесва аватара на Alcarin. Laughing

# 4 149
 Значи Христо отива при повръщащата Емануела, почва да прави секс с нея, Ути се намесва по средата на акта и завлича актьора под душа. Mr. Green Joy Кой е този сайт, ще ми се и други статии да прочета там. Joy

# 4 150
  • Испания

И все пак - защо не скачат така на Рени вътре, нали и тя е чалгарка?

Защото е хлъзгава като риба и се лепи ту на един, ту на друг, според ситуацията.

# 4 151
Вчера попаднах на някаква "информация", че Емануела и Христо правили секс в тоалетната. Simple Smile Не пускам линк, защото не искам да увеличавам трафика на въпросния сайт. Дори по правописа можете да прецените колко е достоверна "новината".
Скрит текст:
САМО В NBOX: Пияната Емануела извикала Христо в тоалетната, секса между тях се чул по микрофоните
Ути съблякъл гол Христо и го вкарал под душа, актьорът повече се правел на пиян, отколкото бил в действителност

Все повече детайли излизат на бял свят от снощната оргия в Къщата на Биг Брадърq за която пръв и единствен написа сайта -spam304-.

Според разказа на нашияj източник всичко започнало след като съквартирантите получили алкохол и цигари.

По план, фолкдивата Емануела трябвало да бъде изведена тайно от Къщата снощи, за да изпълни предварително поет ангажимент за свое участие. Това обаче не се случило, тъй като чалга фурията се напила, смесвайки текила с други питиета. Така в даден момент тя попаднала в тоалетната, където известно време дори повръщала.

Най-изненадващо обаче Емануела извикала актьора Христо при себе си, след което по микрофоните се чуло пъшкането от секса между нея и псевдоактьора.

Същият, който провали мисия на съквартирантите под предлог, че не желае да се целува с чужда жена, в крайна сметка директно преспа с такава.

Снощи той услужливо забравил своята голяма чуждоземна любов и се отдал на скрит купон с новата си секси партньорка.

Първоначално съквартирантите в Къщата не разбрали какво точно се случва и дори се притеснили за Христо и пияната певица. После обаче чули пъшкането на двамата от тоалетната и всичко им се разяснило.

Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела и го вкарал под душа. След като постоял известно време там, Христо бил привикан на отчет в изповедалнята.

След като излязал от разговора си с Биг Брадър актьорът изглеждал напълно трезвен и само се подхилквал.

Очаквайте още подробности!

Много ме разсмя статийката. Особено частта: "Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела...", просто си го представям. rotfImao rotfImao rotfImao

# 4 152
Кой е този сайт, ще ми се и други статии да прочета там. Joy
Не искам да му правя реклама. Simple Smile В началото на "статията" пише кой е сайтът.

# 4 153
 hahaha hahaha hahaha
Сега видях статията, уникална, отивам за още. Joy

# 4 154
Кой е този сайт, ще ми се и други статии да прочета там. Joy
Не искам да му правя реклама. Simple Smile В началото на "статията" пише кой е сайтът.
Сериозната журналистика трябва да се рекламира Joy

Общи условия

Активация на акаунт