90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 594
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Добрутро!  Hug

# 31
 hahaha Joy Joy
Жгмъци да не живееш срещу болницата?Как ме усети?

# 32
  • София
hahaha Joy Joy
Жгмъци да не живееш срещу болницата?Как ме усети?

Краставите магарета се надушват, посестримо по коляноболка.  Laughing Hug

Усмихнато да ви е днес!  Hug

# 33
  • София
цоп, и аз тук:)Жгмъци, мерси за темата!Видях те и аз вчера, слънчево настроение струи , чудесна си Heart Eyes
Шушулчето и него го видях, Джули, от най-сладкия ъгъл си я снимала Heart Eyes
Вики, браво bouquet
Деми, добре сме, уж.Вчера не е кашляла, явно чистеше онзи ден.МАлко сополи, но мисля да я пускам днес на градина.Такова спокойствие ми беше мин седмица, сега ме тресе преди да съм я вдигнала от сън, как ще се тормози Heart Eyes Уникални снимки!
Иринита, добре си се завърнала  Hug
Изпускам нещо, не съм прочела темата, после ще наваксам:)
хубав, успешен и усмихнат да е денят ви!

# 34

Усмихнато да ви е днес!  Hug

Благодаря,ще е  Party Party Party.
   Чакам уханието на прясно изкъпани и парфюмирани мъже да изпълни стаята ми  Whistling, визитация демек...

# 35
  • Русе
Добро утро, бандичка!
След толкова прекрасни снимки, няма как да не е чуден деня, макар че ме очакват оперативки   #Crazy
Ир, Жгмъци, Пешеходче Hug Hug Hug
Деми, Джулс, да си нагушкате мъничетата  Hug Hug Hug
Мамексче, хайде дойдоха ли изкъпаните  Joy
И всички болнички да изпълняват наредбата за неболедуване  Hug
Позитивна седмица!

# 36
  • София

Чакам уханието на прясно изкъпани и парфюмирани мъже да изпълни стаята ми  Whistling, визитация демек...

Аз си помислих, че армия ухажори имаш предвид...  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 37

Чакам уханието на прясно изкъпани и парфюмирани мъже да изпълни стаята ми  Whistling, визитация демек...

Аз си помислих, че армия ухажори имаш предвид...  Mr. Green Laughing Mr. Green
  Жгмъци мъжкото присъствие паралелно с мен в отделението не е от най изкъпаните и добре миришещи мъже   Mr. Green.Снощи със сестрата мърморихме по адрес на един скункс,който от понеделник ни сапун,ни паста за зъби е наближавал  Sick,а си е от тук и не че няма...
   Виж,младите докторчета са друг сой  Flutter,малко по надути от необходимото,но по шопско си е така  Crossing Arms.
   За шопкините не се отнася  Hug.
   Минаха Деси,минаха ,още се наслаждавам на уханието  Twisted Evil.

# 38
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug Прекрасно кафе, благодаря. Тази сутрин, докато си готвих, прочетох информацията за града. Ами да ти кажа честно, много ми се иска да съм там, най-много ми хареса климата - няма сняг, няма студ. Аз съм само за там. Ако даде Господ някога да имам възможност да пътувам и дойда в САЩ, ще ти дойда на гости (щеш - не щеш  hahahabouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug много скромна закуска, май имаш некви палави помисли  newsm78 hahaha hahaha

ВАНГОБИ  Hug Hug Hug Дойде ли си момчето, поздрави го и от нас  bouquet Аз чакам моя студент на 4-ти ноември, а другия - август догодина  Cry

МАМЕКС  Hug Hug Hug минаха ли визитаторите, какво ти сториха  Embarassed Embarassed

Така. Да се отчета за вчера. Ами супер - минус 1,1 кг. Много исках да са поне още сто грама, та да видя заветното 85 макар и с добавка отзад. Ама не! - закова на 86.00. Нищо, тази седмица иде втория воден ден, надявам се тогава да стане  Praynig Praynig

Менюто: З - 7 дребни смокини, размерът малко по-голям от лешник  newsm78 Вчера ги откъснах от едно дърво докато раздавах брошури (малка кражба демек  Embarassed) Бяха супер узряли и много вкусни.
О - тази сутрин си направих МАНДЖА ИРИНИТА с добавка извара (200 грама кисело мляко, 100 грама извара, моркови около 200 грама). Салатата е зелена с репички.
В - миш маш с яйца (БЕЗ сирене). Салата ряпа и моркови. ТУК ИМАМ ВЪПРОС: Колко яйца да си сложа - 2 или 3. МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ!   Praynig Praynig Praynig

Пожелавам на всички приятен ден и успешна седмица  bouquet Hug Hug bouquet

# 39
Добро утро Hug Благодаря Ир и  Пеши за кафенцата и закуските и доброто настроение bouquet bouquet Hug
Колко ми беше трудно да се излюпя Mr. Green И кафе пих, но още ми се спи.
Днес менюто е: З - ябълки; О - крем супа картофи, грах,моркови,целина( много ми се хапва супа напоследък - споделих ли , не се сещам, гинко не съм пила hahaha),ПФХ,салата цвекло и моркови;В - предполагам, че ще е същата, но съм на хоротропане, обаче ще стигна ли - колата ми ще е на доФтор, дано да ми я оправят до края на деня.
Курдов за яйцата - ако следваме логиката три за обяд, две за вечеря, но ти пък на обяд няма да ядеш яйца - според мен и три можеш да си хапнеш.
Да ви е спорна седмицата банда, на всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 40
Жгмъци  bouquet мерси за новата тема. Успях да те видя на снимката. Ами момиче  Thinking изглеждаш повече от страхотно, чудя ти се на къде ще слабееш повече. Не си насилвай тялото излишно  Hug

Вики твоят резултат е аууууууу   bouquetbouquet Продължавай така и през почивката. Чувството, че тялото става все по-леко и може да прави много повече движения, все едно сваляш няколко кожи от себе си е най-големият стимул за промяната. Желая ти успех и след почивката да се похвалиш с поне същия резултат  bouquet Hug Hug

Джули, мернах една шушулка покатерена на главата на татко си  hahaha  Hug Сладурана  Hug

Ох, исках още да пиша, но днес съм през телефона и е мъка.

На всички останали  Hug

# 41
  • У дома
ДОбро утроо Hug
Жгмъцка, мерси за темата bouquet и вчера те видях, ами нямаш нужда от сваляне на кила, 6 точки си Hug
Жулке, видях снощи и Шушулка с Шушул. Мноого сладки, и как хубаво си играят, ние сме по Хард, Лили или се бие и скача на главата на баща си, или му увива главата с одеяло и сяда отгоре да го души Crazy
Ирка, хайда ела и тук, искам и аз да си имаме БГ училище с учителка като теб Hug
Дами, днес настроението е чудесно в темата, както обикновенно, макар че съм затрупана с учене, се позабавлявах с вас Heart Eyes
Вики, браво за резултата, сега чакам да ни зашеметиш и с почивката и да се похвалиш с поне още един 20-так. Искрено ти го желая bouquet
Вангобче, дойде ли си студента Laughing
Аз не съм на вашият режим, а на моя си измишльотина, основно карам на протеини и салатки, НОО ако преритам за Вгх не се лишавам, разбирайте сладко, миналата седмица два пъти хапнах сладко, ами засега съм закотвила 66 пък да видим, най-важно е да сме здрави, пък кила се свалят Sunglasses
НА всички мноооого Hug Hug Hug Лек и усмихнат ден bouquet

# 42
Добро утро  Flutter
Днес ми е едно сънено ...и маалко уморено, не ми стигнаха почивните дни  Cry Cry Не съм излизала в отпуск от доста време ...и май се отразява ама да видим ... #Crazy #Crazy
Ир Най-голямата ми мечта е да ида до САЩ и да видя Ню Йорк, обичам такива големи мегаполиси ...и за Сан Диего съм слушала много, но ми харесва климата на Източния бряг ...обичам да вали сняг ...Е, ако ми се отдаде възможност няма да откажа и пребиваване в Сан Диего, Сан Франциско или Лос Анджелис  Mr. Green Mr. Green
Курдов ..аз бих сложила 2 яйца и 1 белтък  Peace
В събота изкарах едно дооста тежка тренировка, все още не мога да движа някои части от тялото си нормално ...след нея ...нямах сили да ям ...изядох 2 банана за закуска, 1 след тренировката и още 2 на вечеря + малко сурови бадеми (20 гр не повече)  Whistling
Вчера бях на извара  Crazy Crazy с салата от червено цвекло, моркови и магданоз ..., а днес не знам какво ще ям ...нямам нищо и ще си купя от кулинарния магазин ...нося си само 1 домат и 1 краставица + малко печен пипер ...закусих тиква ...ммм, много вкусна, мисля че е била цигулка ..баба ми я прати  Party Party Добре, че е баба да ме охранва  Mr. Green Mr. Green Blush

Скрит текст:
Искам да ви споделя за тренировката от събота ...казва се Табата, а инструктура беше от София ...наистина е размазващо, но после цял ден се чувствах ядски горда със себе си и положително настроена и много усмихната ..абе ...все едно не съм аз ... Heart Eyes Heart Eyes Супер беше, които е от София или от други градове, където може да пробва ...нека опита  Ааа, и още нещо с този инструктор, Светльо мисля че се казваше, ...имаше едно момиче, на което са казали, че няма да може да проходи никога, след счупени прешлени на гръбначния стълб ...ами момичето си ходеше, вярно с патерици и все още неуверено, но ...като се има предвид диагнозата ..много надъхващо ...Peace

Хубав ден от мен ...

# 43
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Как да не се усмихнеш, като срещнеш толкова добри хора сутрин bouquet bouquet Hug Hug

Малкото ни бягство в комшулука беше чудесно!

Мамексче, още мъничко и ще гушниш дребчовците! Hug
vangobi, коляноомекващо гушкане и на теб!

Желая ви успешна седмица и много добро настроение!
На всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 09:45 от Irinita

# 44
Ириниткей-завид,завид  Whistling .

Общи условия

Активация на акаунт