90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 625
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро!
Честит празник!
Днес сладката ми племенничка става на 3 , закуската днес е от мен Mr. Green

А за после нещо неферментирало

И аз с вас ще опитам с четворките
за днес:
з:ябълка
о:скариди и салата
в:пържола и салата
хубав ден  bouquet

# 631
  • София
Ничия, да ти е жива и здрава племенницата!  Hug Hug Hug
Страхотна трапеза!  newsm22

# 632
  • Русе
Честит празник момичета и Курдов!  bg bg bg
Ничия, да ти е жива и здрава племенничката!
Жгмъци, чудно хорце! А думата мнооого ми хареса и е страхотна за такива котета. И аз съм като белия, особено в неделя сутрин  Joy
Вики  hahaha аз точно от някои от тези точки върнах част от сваленото  Embarassed
Прекрасен слънчев ден (навън и в душите ни)!

# 633
Добро утро банда Hug Честит празник!!!! bg bg
Снощи е билио много весело в темата Heart Eyes Ади и Стаси добре сте се завърнали Heart Eyes Мими, Вангоби,Вики страхотни четива , благодаря Heart Eyes Hug Joy
Деми Heart Eyes решението е чудесно Heart Eyes Ир благодаря за кафенцето, и да не затваряме темата, че е толкова уютно тук Heart Eyes Hug
Другарката става още по- строга Heart Eyes newsm08
Деси  Hug
Аз снощи си хапнах от плануваното, но нямах никакъв апетит  newsm78, това не е на добре - сигурно в близките дни Сапска ще ме изненада Mr. Green
За днес менюто е:З - ябълки;
О - пълнени чушки с ориз,грах,царевица,гъби и моркови,ПХ,салата зеле и моркови
В - същото, но съответно наполовина.
Хайде хубав ден и до после Hug
Дописвам - Ничия честита рожденничка, да е здрава, да расте щастлива!!! party023 nbirthday

# 634
ехооо  Grinning честит празник на всички празнуващи и с повод, и без повод  bigdance2

vangobi и viki_kati   а така, а така, браво  Grinning  Joy манифести, правилници  Rolling Eyes
В този дух, а се отнася и за всички на диета, докато не успеем да направим ето този номер, никакво спиране на диетата  Crossing Arms

Това се казва йога поза за заспиване  Joy Joy Снимката е личен архив, а позиращия е котарака ми Феникс  Heart Eyes

# 635
  • У дома
Добро утро и Честит празник bg
Ир, чудесно кафенце bouquet
Деми, пак ме разсмя с котките, тия където се мачкат hahaha Joy Лили сутринта мерна какво гледам, и се приближава и ми вика "оше,оше", казах и довечера (не, че тя знае какво е довечера) hahaha Joy
Стаситке, ти се появи Hug
Ади, добре се завърнала, хайде успех и до Нова година ще си топ фиданка Hug
МИми, много се смях на резюмето Joy
Вангоби Hug супер описание си постнала, точно така се чувствах вчера.
Иии, сега да се похваляяя, след вчерашното "треперене"  от глад (за целия ден изпих половин кофичка КМ разредена с два литра вода + около 1,5л чиста вода и две кафета), удържане на фронта, за вечеря имаше кИфтета на скара само ги помирисах, и след всичко което не изядох (Лили яде, коледни бисквитки под носа ми), след луната съм се "източила" с почти два литра вода (1,8кг, осреднено, първо показа 2,1кг, пак се мерих 2кг и третия път го размърдах показа 1,8кг) Whistling Whistling Whistling Нооо, най-странното е, че ми е тежко rotfImbo Абе...угодия няма Blush
Ничия, да ти е жива и здрава племеничката, почерпката ви я оставям на вас режимните, че аз за закуска планувам "яко зареждане", направо ми треперят краката hahaha Joy Аз на глад не издържам вече Blush
Деси, Ирка, мисля че и учителите празнуват днес, така че Честит празник и на Вас, още учители мисля имаше newsm78 Да се чувстват поздравени и те bouquet bouquet bouquet
Лек и усмихнат ден на всички, отивам да си правя закуска и сядам да чета, че пак ме заринаха  с тестове Whistling

# 636
Честит празник хора. Снощи пак попрегреших но нищо фатално. Отдавна не съм се включвала(няколко дни но за скоростта с която се изписва тази тема си е като цяла вечност) . Снощи пих една чаша и половина винце с ММ но пък ядох само шопска салата(беше ми ден за млечни) . Днес ядох една ябълка . За обяд и вечеря  ще ям боп с нахут и зеленчуци (на супичка) . ммммм отдавна ми се хапва супичка и днес ще се насладя Simple Smile

# 637
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet
ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ !!!
Поздравявам ви с любимата ми песен, нищо че е на руски и не е тематична

https://youtu.be/sqNuLPt4MdI

така и не се научих да вграждам клипове тук.

Ирка  Hug Hug Hug Кафето е прекрасно. Но нека темичката остане - поне като място за разтуха, пък и нови девойки идат, нека помагаме на тях.

Че съм плюс, на плюс съм. Естествено след снощи. Днес тръгвам на тиква. Закусих сутринта от нея - отвратителна е. Няма вкус на нищо. Пекох я първо час, после още 40 мин - ами почти не се промени. Твърдо си остана. Но така ще си  я ям, какво друго ми остава.

У нас вече ме ядосват. Всички угаждат на сина, все едно го е нямало поне десетилетие. Готвят се кулинарни шедьоври, въобще - не знам докога ще издържа. При мен режима от "за отслабване" се превърна в "за угояване", а Коледа приближава и вече ставам за колене....  ooooh! Иначе, докато си бяхме сами - т.е. МЖ и принцесата, се готвеха само режимни неща, дояждаше се това, което не е свършило, жената готвеше мини порции само на "г-жа Прекрасна", както вече сама се нарича (гледа някакво филмче и от там). Явно ангелът ми съвсем е заслабнал или направо отчаяно е излетял.

Вангоби  Hug Hug това на Елка и аз го четох още в ранни зори във Фейса. мислех да го копна тук, но ти ме изпревари. Страхотно е написано!!! Пак го четох и пак се смях!  hahaha

МИМИ  Hug Hug все забравям - исках да те питам ти какъв уред щеше да си купуваш - нов мултикукър или слоу кукър. Много умувам за коледния подарък - дали да е мултикукър с програма за бавно готвене или направо слоу кукър. Кажи си мнението. Дай линк към това бяло нещо, към което се беше насочила.

НИЧИЯ  Hug Hug да ти е жива и здрава малката рожденичка!!!  bouquet

Приятен ден на всички  bouquet Hug Hug bouquet

# 638
Добро утро банда  Hug
Адиии успех в борбата с килата  Hug
жгмъц, Иринита заедно ще въртим четворките с вас, аз от днес подкарвам втора четворка  Outta Joint
Мамекс дано лекарят да каже днес, че всичко върви нормално  Praynig
Да подкрепя и аз Деси и да изкажа мнение, че този заздравител наистина действа. Аз съм с чупливи нокти и сега са ми ок след като го ползвах около месец  Peace Пробвай го  Peace
жгмъц и аз в миналата тема не съм била и съм ти изтървала фотоса, хайде и на теб да минават по-бързо болежките с коляното  bouquet
Мимозче какво е туй резюме бе мацка.....ти направо скри шапката на Курдов  hahaha Скрит талант си имаме в темата, евала  bouquet
Стаси  така е, така е......  Hug  Hug  Hug Как си ти?
Демииии страхотни котаци  Hug
Ирка как ще облечем роклите, ако  трупнем + 10кг.? Мими каза, че само на Курдов ще му става тоалета! А ние ко ща прайм.... Честит празник  bouquet
Вангобииии много вярно, много духовито, но огладнях докато го четях.....сега как ще изчакам до обяда с това прасенце в собствен сос в главата  newsm78 Как си днес?
Вики дали да не започна да спазвам правилника ти  newsm78 хохохо Тези слънчица в подписа ти твои ли са  newsm78 Ако е така, евала! Аз понякога лудвам с две  hahaha
Ничия жива и здрава да е племенничката, много радост да Ви носи   bouquet
Благодаря за закуската  bouquet Добре дошла в групата с четворките.
Деси честит празник  bouquet Желая ти много успехи в професионалната дейност!
Честит празник на всички българи  bouquet

Хайде и отчет да дам
-1,200 след плодовият и днешното меню се очертава да е
з-банан
о-скумрия на скара, салата и ФПХ
в-паламуд на фурна мисля да направя + салата

Хайде хубав ден от мен, до после банда  Hug

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 10:34 от Виляна 81

# 639
КУРДОВ много се ограничаваш  Crossing Arms Защо не минеш в режим почивка и така ще можеш да си хапваш, заедно с другите в къщи, а и ще ти бъде по-лесно да устояваш на кулинарните изкушения?  Grinning А и друго си мислех относно твоите плюсове. Ако опиташ да наблегнеш повече на протеините и зеленчуците, с хапване на плод сутрин може би ще забързаш метаболизма си? Според мен нещо си прецакал метаболизма с тези ограничения, които си прилагаш. Пробвай  Peace

Сутринта се качих на Кантарев  Grinning Grinning Не се бях мерила от месец някъде. Ииии ... зарадва ме  Heart Eyes Нито +, нито - Удържал е положението  hahaha

Менюто днес

з. плодове
о. плодове
в. сирене, кашкавал, салата

# 640
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy
Честит празник на всички наши будители!!!  Heart Eyes bouquet

Тъййй, я да видя.... Хмм, забранената думичка не я видях никъде, добре е, успешен старт на деня!  Mr. Green
 Joy  Joy
Ничия, да ти е жива и здрава племенницата, много палава и щастлива!  Heart Eyes  bouquet
Вангобии, Вики  Joy ох, много ми харесаха тез писания, много се смях...  Heart Eyes Heart Eyes
Демитуу  Heart Eyes Heart Eyes с тоз новия час съвсем не моа да те изчакам...  Flutter
Сладурски котаци.  Crazy
жгмъци Heart Eyes гушкабъл е страхотна дума...  Grinning

При мен режима от "за отслабване" се превърна в "за угояване", а Коледа приближава и вече ставам за колене....  ooooh!
Joy  Joy
Ох, Курдов, разсмя ме и ти, ама чак толкова не е, аз смятам, че тези излишни 5-6 кила, които ги мъчиш, ако се успокоиш, не се втренчваш толкова в тоз кантар, и както Но ме е казала, минеш в режим почивка, или да хапваш основно протеини, ще ги свалиш неусетно, да, може би по-бавно, за два месеца да речем, в което се съмнявам щот си мъжжж, може и за един дори.  Hug
Гении   Heart Eyes , а ти защо ги праиш тез мъчения не знам, нали уж се учим да балансираме...  Grinning
Няма смисъл от тези гладувания, знаеш....  Flutter
Инджи  Heart Eyes

Хайде, слънчев и усмихнат ден,  Heart Eyes Heart Eyes

# 641
  • София
Добро утро, бандичка! Hug

Честит празник на всички!  bouquet

Днес кантара ми показа хубав резултат (както обикновено след белтъчен ден). Ще видим как ще се развият нещата днес и утре. Приготвила съм си две варени царевици за обяд. Вероятно ще ги хапна с някакава салатка. Вечерята още не е ясна. Може би печени картофи (че са ми се дояли).

Добре дошли на новите и стиснати палци на тези, които започват сега. Hug

# 642

МИМИ  Hug Hug все забравям - исках да те питам ти какъв уред щеше да си купуваш - нов мултикукър или слоу кукър. Много умувам за коледния подарък - дали да е мултикукър с програма за бавно готвене или направо слоу кукър. Кажи си мнението. Дай линк към това бяло нещо, към което се беше насочила.
Курдов, отговор на твоя въпрос ще намериш във Фейса ми, току що ММ поръча намаленият модел на Инстант пот от Амазона, 40 процента намаление, купата е стомаена, с уплътнено дъно, решетката за зеленчуци на пара метална! Излиза около 220 лева, огледах нещата по нашите магазини ....ами не стават, тези фалшиви керамични купи са си чист тефлон с керамичен прах, драскат се и после ако не намериш купа хвърляш уреда....новият ми уред е едновременно под налягане, кукър и слоукукър.... newsm68
Ако искаш мнение не купувай слоукукър, не върши същата работа като мултито! Мултито ползвам всеки ден, слоукукъра веднъж дваж месечно! Hug
Ничия, да е жива и здрава племенничката ти, много късмет и щастие и пожелавам!  bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 10:29 от mimi.7299

# 643
Привет прекрасни! Hug

Ничия , да е жива и здрава племеничката ти Hug

При нас нищо ново.
Малчо от както почна градина все е болен, пак кашля ужасно ooooh!
На всичкото отгоре от дългата почивка (отново заради боледуването) сега отново се учи да свиква. Още със ставането започва да плаче и така цял път. Тъпо ми е, мъчно ми е.
Не знам ....
Аз днес ще си подавам документи за една програма "Старт в кариерата" , иска ми се да се получат нещата, а от друга страна се тревожа като толкова боледува детето кой ще го гледа.
Стига толкова съм ви натоварвала с моите майчини тревоги.

По режима - не съм режимна Mr. Green
Старая се поне да правя плодова или лека вечеря за да нямам много поражения.
Това е от мен.

Желая ви хубав ден !!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
Виляна мои са всичките.  Grinning Роди си още четири и ще видиш колко ще ти е спокойно. Те ще се забавляват заедно, ще ти "помагат " в домакинството, въобще голям купон. Joy

Завиждам ви, че сте на диета. Много ми е трудно да реша какво да е обяд, какво да е вечеря. Май ще изкарам така един месец и пак ще си почна диетата. newsm78

Ничия честит ти празник на племеничката!  bouquet
Tada ura Gift

Общи условия

Активация на акаунт