90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 628
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Другарката нещо не е чела Фнимателно, имаше я забранената дума.  newsm24

А колко съм гладнаааааа.  newsm77

# 646
Виляна мои са всичките.  Grinning Роди си още четири и ще видиш колко ще ти е спокойно. Те ще се забавляват заедно, ще ти "помагат " в домакинството, въобще голям купон. Joy

Завиждам ви, че сте на диета. Много ми е трудно да реша какво да е обяд, какво да е вечеря. Май ще изкарам така един месец и пак ще си почна диетата. newsm78

Вики, сладурано, няма проблем да я почнеш, но почивката е задължителна, три месеца Naughty, трябва да излъжеш организма, че вече не си на диета.....иначе в един момент спира да ти действа! Карай си почивката и хапвай каквото ти душа иска, сега е момента! Hug

# 647
  • Русе
Другарката нещо не е чела Фнимателно, имаше я забранената дума.  newsm24
Ихххх, къде, къде??  Mr. Green Видях... Албенаа ааа, чашите с туй онуй, тук не се пишат!  Mr. Green
Ша пиша двойкиии.....  Naughty

Вики искаш да почнеш след месец, ама НЕ МОЖЕ! След две четворки ще спре да действа диетката.  Flutter
Съншайн, съчувствам ти....  Hug Hug Ако го няма този период на разболяванията, ше свикне по-бързо...ама аде...  Confused

# 648
Виляна мои са всичките.  Grinning Роди си още четири и ще видиш колко ще ти е спокойно. Те ще се забавляват заедно, ще ти "помагат " в домакинството, въобще голям купон. Joy

БРАВО  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ти за предложението, но ще се въздържа, хаха
Ти наистина си МАЙКА  bouquet

# 649
Šunšhine всичко ще се нареди, както го искаш  Hug Вярвай

viki_kati   bouquet миналата седмица се възхищавах на подписа ти  Flutter Живи и здрави да са ти всички и много да те радват.

Аз сега седя и се чудя дали да ходя на Нова година в една хижа  Crazy Много е примамливо предложението, а и обичам планината, особено снежната планина. Пешеходка не беше ли и тя планинолюбител?  Grinning

# 650

Аз сега седя и се чудя дали да ходя на Нова година в една хижа  Crazy Много е примамливо предложението, а и обичам планината, особено снежната планина. Пешеходка не беше ли и тя планинолюбител?  Grinning
Не виждам какво има да се чудиш, грабвай офертата, животът трябва да се живее на макс! Hug

# 651

Не виждам какво има да се чудиш, грабвай офертата, животът трябва да се живее на макс! Hug

Еййй  Crazy от раз ме убеди  bouquet

# 652

Аз сега седя и се чудя дали да ходя на Нова година в една хижа  Crazy Много е примамливо предложението, а и обичам планината, особено снежната планина. Пешеходка не беше ли и тя планинолюбител?  Grinning

Еййй  Crazy от раз ме убеди  bouquet
Wink Hug Hug Hug

# 653
  • Бургас
Привет банда и честит празник! bg bg
Аз съм мееееко казано бясна!
Тъкмо написах един ферман и нета спря. Сега наново #2gunfire
От сутринта ми тръгна с Д-то нагоре. Събудих се в 8,25, а трябва в 8,20 да взема колегите за работа. Обадип им се да ме изчакат 15 минути и на 14-та бях при тях. Фитипалди ряпа да яде. Те, обаче, гадничките, се мислели, че тъй като съм се успала ще бъде гримирана като Жокера, обаче да имат да вземат. Всичко си беше на място, барнато, демек! 4470
Вики, вангоби Joy Joy
Жгмъцунка, хорото се казва "Кръчмарско" - тематично, демек. Мноооуууу го умея newsm68
От днес стартирам с показания 58,2- натрупани основно от глад, по време на пътуванията и отсъствие от темата.

Ко беши ощи?? Joy

Sunshine, ще мине и този труден период! Всички имаме такива и затова е "нашето семейство" Heart Eyes Успех в програмата Flowers Four Leaf Clover
Genni, успех на тестовете  fingerscrossed

П.П. Купих билетите за Лондон!!!! Летим на 29.12 и се връщаме на 07.01 newsm44 newsm44 newsm44

Хайде, да не ми спре нета, пак  Heart Eyes

# 654
КУРДОВ,песента е страхотна!Аз си падам русофил явно, защото много са ми вълнуващи руските песни, да не говорим за маршовите. bowuu

# 655

Ихххх, къде, къде??  Mr. Green Видях... Албенаа ааа, чашите с туй онуй, тук не се пишат!  Mr. Green
Ша пиша двойкиии.....  Naughty

Вики искаш да почнеш след месец, ама НЕ МОЖЕ! След две четворки ще спре да действа диетката.  Flutter
Съншайн, съчувствам ти....  Hug Hug Ако го няма този период на разболяванията, ше свикне по-бързо...ама аде...  Confused

Излагация. Пак съм на горе с кантара ама нормално.... от няколко дни много се дъня. Днес съм на тренировка и ще се стегна пак че не ме радват тези резултати.  А като си помисля утре пак каква мускулна треска ще ме мъчи Grinning

# 656
  • София
Момичета и момче, мерси за милите пожелания за мъничето ни! Hug Прекрасни сте!
Вики, не бързай да прекъсваш почивката, и на мен тя ми е много по-трудна, но ти имаше страхотен резултат и ако я спазваш и нея както трябва ще си с много голям минус след това.Ако започнеш диетата по-рано, пак ще имаш резултати, но тялото ще се измори в един момент.
Иринита, много хубава инвестиция!
Съншайн, и ние сме много жални сутрин, разбирам те много добре, много ми е тегаво и на мен да отговарям на наивно задедените въпросчета:"Мамо, къде отивам?" Heart Eyes Дано имаш успех с програмата, но помисли за някой, който да удари едно рамо с гледането, че няма да смогнеш само ти .И аз се надявах да успея, но 2 пъти се налага да викам майка ми, едва ли ще се размина само с това...
моят обяд се трансформира в кисело мляко, пълнозътнест хляб с кашкавал и зелена салата.Множко ми дойде, но се напънах:)
слънчев следобяд bouquet

# 657
  • София
Хапнах си бъркоча от яйца + малко спанак, чушка и домат.  chef
Прегреших с една лъжичка мед.  Embarassed

# 658
  • Оптимист по принуда
Добро утро, честит празник  bouquet Hug
Ничия, да ти жива и здрава племеницата Hug Успех с 4ките.  Hug

Вангоби, много се смях  Joy Joy
И аз съм си мислела - ами ако някой на харесва котки, пък аз така настоятелно ги поствам всяка вечер.. Crazy Ето виж, от зор вече ги захаресват  Hug
Както и ако има някоя дама, която се казва Спаска, пък ние така го употребяваме лековато името тук... Crazy

Жгмъци, думата е spot on! Много ми хареса  Heart Eyes. А хорцето - подрипвам и аз  Hug Heart Eyes. Успех с четворките  Hug
Вики, хаха, те това са правила.. Joy Разбирам те за почивката, малко е трудничко в началото, но ще свикнеш. Само не се подлъгвай да започваш по-рано режима, ще се самосаботираш  Peace
Деси,  Hug Хареса ми пожеланието ти  Heart Eyes Hug
Инджи,  Hug
No, Фениксчо е прекрасен, как се е чучнал удобно  Heart Eyes За формата - много лесно се постига тази квадратната, ако се следват точка по точка правилата по-горе. Даже кутия не ти трябва. Аз лично заприличвам на квадрат доста бързо. Mr. Green
Генни и моята щерка ме шпионира и като види котаците, започва да си иска таблета, неин бил  Crossing Arms Хубаво е паднала водата, аз отдавна не съм лунувала, хич не ми се гладува..Успех на тестовете.
Скрит текст:
в норвежки у-тет ли си?
Курдов, както е този линк, само че ползваш иконката за видеоклип, на втория ред първата. И не се мъчи с гадната тиква, защо трябва да си удвояваш агонията  Sunglasses. Поне хапни някаква салата или други плодове, с вкус  Peace
Вилянка, ще купуваме рокли стреч, по еластичнички  Mr. Green. Само не знам на Курдов как би му стояло  hahaha
Джулка,  Hug. Тъй, тъй, лягай рано, сънят е красота  Flutter
Съншайн, успех с програмата  Hug. И малчо ще свикне  Hug
Иринитка, как изобщо са допускали, че няма да си барната? Я вади клечките  Twisted Evil
Задължително да гледате програмата на London Eye  Peace. Ако отидете и на място, ще е незабравимо, гарантирам. Ако искаш, погледни ги в ютюб от минали години, пироспектакълът е невероятен  Heart Eyes

Пропуснах си закуската. Ще си приготвя броколи със сирене и кис. мляко и салатка моркови за обяд, за вечеря - пилешко в йената.

Сега ще яхам прахосмукачката и почвам фитнеса. Само дето няма да имам свободна ръка и да готвя едновременно, че времето ми е малко. Crazy

# 659
  • Sofia
demmy, благодаря  bouquet

Пропуснах да кажа че започнах от 62 килограма. От вчера режимна, обаче вечерта просто забравих да вечерям  Confused Това никога не ми се е случвало  Crazy Иначе менюто ми беше:
- закуска банан
- обяд салата с печено свинско месо
- вечеря нищо и половина

Сутринта се премерих 61,100 кг.

Успешен режимен ден от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт