90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 641
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома
ОО, Иринитке, и аз като Мамексчето, завид, завид Hug
Мамексче, хайде скоро вкъщи при мъжлетата ти Hug
Жгмъцка, стискам палци всичко и при теб да се нареди Hug

# 46
  • Оптимист по принуда
Еех, че хубава сутрин  Heart Eyes
Кафенца, закуски, усмихнати кученца,...Йода  Laughing Hug
Ирка, трудно ли им е на децата /особено от смесени бракове/ да научат езика? Толкова си мечтая за Америка.. Ще отида някога, знам  Praynig. Благодаря, че питаш, не мога да определя оправя ли се малката или сме в същото положение.
Мамексчее, палавнице тии  Whistling..Да си нацелуваш скоро сладките дечица  Hug
Деси,  Hug
Жгмъцка,  Hug
Курдов, яж смело 3 яйца. Аз снощи след смесен обяд ядох 3 за вечеря. Ти си мъж и предполагам това количество изобщэ няма да ти е много.
Генни, радвам се дъ те 'видя'.  Hug Килата не са важни, здравето и първо винаги. И нашето, и на близките ни.
Ничия, радвам се за вас. Тук децата са във ваканция 1 седмица и сме си вкъщи, та са надявам и ние да се закрепим.
Инджи, No, Аги,  Hug
Иринитка, прекрасна си  Hug. Радвам се, че сте прекарали добре  Hug

Днес планувам: вода -изпита, кафе-в момента с вас. Heart Eyes Закуска-ябълка, обяд -броколи Вангоби и салата +фпх, вечеря пиле или риба със салатка.

# 47
  • София
Добро утро,
Жгмъц, благодаря за темата и аз успях да те видя - много добре изглеждаш  bouquet
Деми, много хубави снимки. Запланувала съм догодина в май една седмица в Англия-на ММ сестра му е в Лондон от 7 год, а все не намираме време едно гости да направим.
Джулс, шушулка е супер  Heart Eyes
Ир, страхотно е това което правите   bouquet
Иринита, слънчева си както винаги  bouquet Hug
Вики, страхотен резултат.  bouquet. Успех в почивката! Благодарение на теб навих свекър ми на диетата. Той е на 59 г и стартира от 153 кг .

За днес
З-тиква
О-салата+ориз със зеленчуци
В-леща или картофи на фурна+салата

Изглежда че на сантиметри се свивам  Grinning , въпреки кантара. Сако/от онези в гардероба в отделение "ако отслабна"/, което в началото на септеври не можех да закопчая днес го закопчах и ми стои страхотно  Grinning.

Лека и позитивна седмица на всички! Hug

# 48
  • Русе
Жулке, видях снощи и Шушулка с Шушул. Мноого сладки, и как хубаво си играят, ние сме по Хард, Лили или се бие и скача на главата на баща си, или му увива главата с одеяло и сяда отгоре да го души Crazy
Joy  Joy
Ох, ужас.... Опасна тантурка... Да я нацелуваш!  Hug Hug

А сега дубрутрууу  Crazy
Ама верно прекрасна понеделнишка утрин! Страхотни кафета, снимки....  
Ириниткеей Heart Eyes страхотна си, обядът е бил на мнооого прекрасно място...  Whistling

Благодаря ви отново на всички!  Heart Eyes Heart Eyes
Аги и аз чакам с нетърпение да дойде някой в Руситу за табата. Последен модел тренировка дет се вика, залага на силовото натоварване, ефекта след това е бая продължителен. Ох, как ми липсва залата.  Flutter
Курдов  Hug и аз мисля да хапнеш три яйчица!

Хайде, усмихнат ден на всички, много положителни емоции, кат за понеделник!  Heart Eyes Heart Eyes

# 49
  • Sofia
demmy, защо мислиш така за експеримента ми с Червенковата? Опитвала ли си?
Страхотни снимки!
Поздравления за девойката с много свалени килограми!
Тези с шарените котки, червени блузки и напарфУмирани мъжове  Thinking... май нещоооо  newsm78 - Умната!  Laughing
Поздрави на всички и стабилно свалени килца!  Hug

# 50
  • Оптимист по принуда
demmy, защо мислиш така за експеримента ми с Червенковата? Опитвала ли си?

Защото гладуваш, организмът ти после ще се запасява и с малкото, което ще му 'подадеш'.  А знаеш, че в 90дд не се гладува, храната е разнообразна и главно въглехидратна... Според мен излишно се изтезаваш с глад.

# 51
  • Берлин
Добро утро,сладурчета.

Затътрих се до офиса, разперила съм се на едно диванче с вдигнати копитца и се чудя кое да подхвана. И....чудейки се, подхванах темата  Joy

Днес трябваше да ми е 1ви воден, но минах направо на банан, пилешка кавърма + салатка зеле и моркови. И за този месец съм метнала 2 килца, което е скромно, но си е надолу + принудителните прегрешения

Успешна,слънчева и много сладурска седмица  Heart Eyes

# 52
  • София
 Иринита, страхотна си! И аз завидях. Hug

Тези тренировки, за които говорите не са за мен с тез хатсви колене. То аз скоро за никакви тренировки няма да съм кадърна...

# 53
  • Берлин

Тези тренировки, за които говорите не са за мен с тез хатсви колене. То аз скоро за никакви тренировки няма да съм кадърна...

Жгмъцони, ставаме две. Да ходим на шопинг с награда ферментирало, а? Ко шъ каеш?  Joy

# 54
  • София

Жгмъцони, ставаме две. Да ходим на шопинг с награда ферментирало, а? Ко шъ каеш?  Joy

Чудесно, имам нужда от ботушки.   bowuu Sunglasses

# 55

Жгмъцони, ставаме две. Да ходим на шопинг с награда ферментирало, а? Ко шъ каеш?  Joy

Чудесно, имам нужда от ботушки.   bowuu Sunglasses
И аз и аз....Папурче, Жгмъцони не искам да слушам такива приказки...
и аз съм прекарала тромбофлебит, ама не се давам....за всичко ставам! Crossing Arms
Отдавна не съм била на шопинг терапия Party....все сушилни и лаптопи в главата миииииии, брей одъртях!
Иринита, красотаааа!

# 56
Кой каза ферментирало   Twisted Evil,спряха ми антибиотика вече,та мога да се включа  Whistling...

# 57
  • София
Много сме, силни сме!  Grinning
Мими, аз казах скоро, иначе съм си жеУезна.  Hug

# 58
Привет, прекрасни!  Hug Hug Hug
Благодаря за темата жгмъци Heart Eyes

Аз не съм много активна в последно време, но малчо вече втора седмица си е вкъщи и направо е лудница. Че и времето е лошо, не можем много да излизаме ... ooooh!

# 59
  • Бургас
К'во ви стааа, бре? От сутринта за 'ерментирало си говорите! newsm29
Я да стягате редиците newsm66

Общи условия

Активация на акаунт