90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Оптимист по принуда
Добър вечер  Hug
Мамекс, Деси, Инджи, Иринитка и всички,  Hug
Джулка, голяма песен, обичам я  Heart Eyes Hug
Ще се направя, че не видях трапезата в чест на студента  Sunglasses
Курдов, знам, че няма да ни чуеш като ти пеем в хор, но недей прави този воден  Peace Щях да ти казвам, че аз от ориз винаги съм била гладна и с голям плюс.
Мимчо, ти много си разхайтила положението  Crazy Hug

Аз вечерях домашна извара смесена в салатата от морков, цвекло и краставица - вкусен бъркоч беше. На обяд хапнах редовната салата и три варени яйца, нарязани и подправени с чер.пипер, олио, оцет и праз на ситно.

Аги, Деси, водя кУтарака. Hug

Хайде, всички да си се мушват по кутийките  Hug Лекинка, мили мои  Hug

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 22:47 от demmy.

# 346
  • Русе
 newsm44  Деми newsm51
Снимките с Тантурка останаха за утре, явно.
И искам да ви кажа, че аз си виждам всички аватари, да не сте с някоя нова версия на браузър  newsm78
Хайде лекинка - отивам да дам сено и вода на Фифи (зайко) и си лягам.

# 347
Аз трупнах 3-4 кг. и вече не се понасям, та ще повъртя малко четворки от утре.....
Мими виж колко бързо откликнах на поканата ти  Hug
Прегръщам ви всички, без да изброявам, че ще пропусна някой  Joy
Вилиии, върнах назад да чета и те видях....добре си си дошла  Hug Може да ти хареса и да поостанеш повечко от няколко четворки! Липсваше ни! Hug
Банда лека и гуш на болничките, по бързо да се оправят!
 Hug

# 348
Деми Two Hearts Two Hearts newsm20
И аз не виждам аватарите на всички като съм на таблета  Close Иначе на компас, да Simple Smile
Лягам вече  Peace  Hug Hug за всички Heart Eyes

# 349
  • Русе
Хайде, всички да си се мушват по кутийките  Hug Лекинка, мили мои  Hug

Ауууу, суадък шошо, даже ей такава физиономия имам кат са навирам у по-тесни гащи...  Joy
Вечерята ти много вкусно звучи, прияде ми се домашна извара с празззз....  Crazy
И аз обожавам тази група, тъй е, с тях сме израснали...  Heart Eyes  Heart Eyes

Ут таблета и аз виждам всичко, но от компа и телефона, избирателно...  Joy
Хайде, лекинка и от мен!  Hug   Hug
Скрит текст:
шушулка кат заспи, са ококорвам ooooh!

# 350
  • Калифорния, САЩ
   Слагам кафе, не съм ви чела  Cry.

# 351
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug само благодарение на твоето кафе се надигнах днес рано рано.

Днес малката не е на училище, още вчера празнуваха Деня на будителите и идването на студента ми дойде дюшеш. Та това ми позволи тази сутрин рано рано да дойда на работа. Заради ангажиментите вчера не съм поглеждал вестника, а трябва да го пратя до 14 часа.
Иначе отчитам минус 1,3 кг след плодовия.
Днес ще плувам. Благодаря на всички, които ми дадоха съвети да не правя воден ден, но моето мислене е че трябва да изкарам тази врътка с възможно най-малко нарушения, а вече направих няколко такива. Както и да е  - ще почна воден, пък ако не го изкарам - минавам на белтъчен.

Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

# 352
  • София
Добро утро!
Деми, гушки и да се настроиш позитивно!

Поздравът е за всички, котешко ни е явно тези дни:)
Благодаря ви за успокоението за яйцата, аз си знам, ама друго си е да те подкрепи някой Hug
Днес ми е много тегав ден, не стига че ще е натоварен, ми за сметка на това дълъг.
А не ми стига това, ми като се ококорих по никое време, не съм и спала. Tired чудо:)
Дано днес ви е позитивно и усмихнато петъчно!
на всички много гушки

# 353
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  HugПеши Hug
Мамексче, Жгмъци, радвам се, че сте по - добре, пазете сега крачетата и скоро ще сте като нови bouquet
Курдов, и аз готвих за моя, ама чак завидях за трапезата на твоето момче bouquet
Аз за малко да издъня положението и да ме вкарат в болница, баш кога е тук на мама момчето #2gunfire От онзи грип дето пих зинат и го карах на крак, за да не взимам болничен, та си докарах  пневмония. Сега ще си полежа 14 дни в къщи и ще пия антибиотик дето по 1 таблетка на 24 часа се пие, нямах и представа, че има такива ooooh!
Вили, добре си се завърнала сред нас Hug Hug
Деми, Джули, Гени, Мимчо, Иринитка, Деси и всички, всички останали Hug Hug Hug

# 354
  • София
Добро утро!
Ир, благодаря  Hug
vangobi бързо възстановяване и се радвай на момчето Hug
Курдов хубаво е да ти е пълна къщата  Hug
От Първо РПУ ми се обадиха, че е предадена личната ми карта там. Изгубила съм я, а дори не съм разбрала  ooooh! . Бях посетила нотариус онзи ден. Понеже не ми достига времето напоследък сега ще трябва да вмъкна днес и смяна на личната карта. Не ми се рискува да остана с нея. Куп упреци чух, че съм си изгубила картата. Върша напоследък хиляди неща и все бързам. Cry

За днес
З-ябълка
О-салата+царевица
В-леща + салата

Лек ден  Hug

# 355
Добро утро дружина  smile3502.
Вангоби бързо да се оправяш  Praynig.
Порадвайте се с Курдов и Иринитка на пиленцата си  remybussi ,за другото има време.
Миленски много кофти период,няма ли кой да те отмени с някои задачи  Thinking ?
Ничия ако тоз котак прибара моето кафе сутрин ще го намериш проскубан   Twisted Evil.
Децата оздравяха ли вече?
   Аз от половин час си вдигам краката,разбирайте правя упражнения  Mr. Green.ММ вчера ме светна,че грешно съм разчела диплянките с упражненията и правя 2-3 пъти по малко от колкото трябва  Confused.Прасеца ми е избягал вече,трябва да го връщам,но поне бедрения още си е тук  Whistling.
   Хубав ден на всички желая,петък е все пак  newsm53.

# 356
  • София
Здравейте!  Hug
Много благодаря на всички за подкрепата, днес съм още по добре.  Hug Hug Hug Вчера обаче попрекалих с напъването да се раздвижвам и снощи леко ме наболя коляното, днес ще внимавам повече. Мамексче, ако имаш проблем с намирането на фраксепарина кажи ще проверя наоколо и мога да ти пратя! Тук в кварталната аптека вчера имаха една кутия от 0.3, питах защо е така дефицитно това нещо, обясниха ми, че се правли някакви далавери с внос и после износ и заради тази врътка в БГ има недостиг. Подобни схеми имало и с инсулин.  ooooh!
Вангоби, бързо да оздравяваш!  Hug Hug Hug На моите мъже правих отвара с индрише, когато бяха с пневмониите, направи си много помага!

Днес кантара ме зарадва, ама дали е за радост или губя мускули не знам ? - 600 гр. съм ...  newsm78

Гледам да хапвам, като в почивка, днес ще е О: пиле, В: печени картофи + салата разбира се.

Много  Hug Hug Hug на всички!

# 357
Жгмъцка много благодаря  Hug Hug Hug,надявам се да няма нужда да се възползвам от предложението.

# 358
Добро утро  Hug
От днес стартирам борбата с кг. с вас. Ще мъча 3-4 кг., които ми се лепнаха  и не искат да си ходят........  #2gunfire
За днес мисля менюто да е
з-банан
о-пържола, салата и ПФХ
в-все още неизвестна....
Гени
Скрит текст:
Машинка е добре, ходи от време на време на градина, а когато не е там се пазят с майка ми и си я взимам през ден да спи при нас....да не се натъжава много. Избягвам да я пускам много често на градина,  че ако има едно кашлящо дете, тя на следващият ден  е болна.....и така като я усетя, че ще се разболява-отива при баба  Peace Баткото първолак.....училището не му се опъва, ама малко дисциплината ни куцаше в началото. Той си мислеше, че всичко му е позволено, но нещата лека полека влизат в релси.... Много говорене и нерви  ми отнема това, но ще се справя.
Тантурка как е? Гледам някакви снимки си обещала, и аз ще ги чакам  Hug
Мими слушам и изпълнявам.....Теб отново ли в работата са те погнали...командировки, щуротии?
Иркаааа страхотно кафенце  Hug
Вангоби не съм разбрала, че си боледувала, но ти желая бързо възстановяване и да се радват пълноценно на детенце  Hug
milensky1980 напълно те разбирам с ангажиментите и липсата на време....това забързано ежедневие вече ме побърква. Вече трябва да се клонираме  #2gunfire  Най-добре е да си подмениш ЛК, дано да не е използвана от някой лош човек.....
Мамекс упражни ли се вече.....свали крачетата  Crazy
Жгмъц желая ти утре да си още по-добре от днес  bouquet

Хайде да се захващам да работя, хубав ден на всички  Hug

# 359
Добро утро на всички  Hug

Тоя котарак веднага да ми пуска кафето, че а го хванах какво му се пише на косматата муцуна  Heart Eyes ще го уморя от гушкане.

vangobi, момиче  Hug, как ще караш грип на крак? От достатъчно дългата ми трудова кариера съм разбрала едно - няма по-важно нещо от здравето. Това че ще ходиш болен на работа, знай че никой и мерси няма да ти каже  Peace

Курдов  Grinning щях да ти пиша, ама гледам другите са ме изпреварили.  Hug

жгмъц не си насилвай коляното, щади се  Hug

Днес ще съм на грозде за сега, а по-късно ще го мисля  Thinking

Снощи си направих много хубава манджа от варива - повече леща, малко ориз, малко грах, домати, скилидка чесън и мноооооого вода  Grinning Стана супер вкусно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт