90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 596
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Ето ме и мен ида за отчета hahaha
обяд

вечеря
Това трябва да е шакшука приготвена от мен

Обядът ми го приготвиха едни момченца от любимото ми заведение, но не разбрах заради мен или заради дъщеря ми, която те познават hahaha

# 601
  • Targovishte
Джул  Cry
Скрит текст:
Воденички по селски. Пържени картофи. Вафла.  ooooh!

# 602
Курдов стига се тюхка,просто се наслади  Peace.

# 603
Джул  Cry
Скрит текст:
Воденички по селски. Пържени картофи. Вафла.  ooooh!

Звучи прекрасно!!!
Ади, бандата се е разпасала здраво, учителката Джулиета се опитва да вкарва ред....., три фиданки окуцяха временно Hug, но за Нова година са обещали да хвърлят бастуните и да се включат в най щурия купон....доста червено се лее из темата ooooh!, Иринита откакто стана мома без деца почти ни заряза, не се свърта вкъщи newsm03, ние с Жгмъцони учим инглиш, ама къде учим, къде ядем umnikuu...това са общо взето новините в темата! Дебели сме но сме щастливи newsm08, на Вили и залипсваха нашите очарователни постове и реши да се завърне! bouquet Сега скубем коси какво ще обличаме за Нова година, защото дрехите вече не ни стават....!!! hahaha Курдов стигна фаза яде въздух, качва по кило...но поне е слаб и костюмът за Нова година още му става! hahaha Трябва да внимава, че студент и първокласничка има и няма пари за нови дрехи Hug....аз искам сушилня, но тази петилетка няма да ме огрее, нищо може би следващата!  Praynig Така сме ние, кажи ти какво твориш?  Hug hahaha

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 21:10 от mimi.7299

# 604
  • Русе
Джул  Cry
Скрит текст:
Воденички по селски. Пържени картофи. Вафла.  ooooh!

Звучи прекрасно!!!
Ади, бандата се е разпасала здраво, учителката Джулиета се опитва да вкарва ред, три фиданки окуцяха временно Hug, но за нова година са обещали да хвърлят бастуните и да се включат в най щурия купон....доста червено се лее из темата, Иринита откакто стана мома без деца почти ни заряза, не се свърта в къщи, ние с Жгмъцони учим инглиш, ама къде учим, къде ядем...това са общо взето новините в темата! Дебели сме но сме щастливи, на Вили и залипсваха нашите очарователни постове и реши да се завърне! bouquet Сега скубем коси какво ще обличаме за Нова година, защото дрехите вече не ни стават....!!! hahaha Курдов стигна фаза яде въздух качва по кило...но поне е слаб и костюмът за Нова година още му става! hahaha Трябва да внимава, че студент и първокласничка има и няма пари за нови дрехи Hug....аз искам сушилня, но тази петилетка няма да ме огрее, нищо може би следващата! Така сме ние, кажи ти какво твориш? hahaha
Хохохохохохо  Joy  Joy
Хабсолютно точно!  Mr. Green Третата окуцяла коя е? И не сме дебели, хич даже!  Flutter
Курдов, споко!  Hug
Мимс, интересен обяд!  Crazy

# 605
  • Targovishte
Мими Hugбраво. Страхотно обобщение. Ще ми вземеш занаята.  bouquet Дебели но щастливи - вярно го казваш bouquet

# 606
  • София
Жгмъци по-добре съм всеки следващ ден  Hug.
Скрит текст:
Утре лекаря,при който махах конците ме вика да ми погледне раните пак,че по-голямата прокърви и чак тогава да ми позволи да се къпя като бял човек  ooooh!,без да си увивам крака в стреч за да не го мокря.Корема ми вече е на решето от Фраксипарина,а остават още 16 само  Crazy.На теб колко броя ти изписаха?
И бедрения ми мускул отслабна,въпреки гимнастиката и като стана да вървя шината ми пада до глезена  hahaha.
Общо взето съм се депресирала с това стоене вкъщи  Confused,тези черно-лилави синки продължават да се разсейват изключително бавно и май ще се вкарвам във филми...Тъй,като си стоя вкъщи и само простотии в главата ми  Crossing Arms.

Скрит текст:
На мен ми бяха изписали само 5 дни фраксипарин, аз даже невярваща звъннах на доктора, каза 5 дни и един в болницата общо 6 дни. Аз до сега не бях се къпала истински, не смея да се увивам с нищо та днес ми лепнаха водоустойчиви лепенки и веднага след болницата се бухнах в банята, излизам и всичко мокро... Отлепих ги и добре, че имах резервни та ги смених, ама нямах с какво да промия и малко се притеснявам... След малко ММ ще ми промие раничката и ще сменим лепенките пак. И моя мускул е отслабнал видимо, нямам търпение да започна да се раздвижвам сериозно, след като махнат конците. Ако искаш да си помрънкаш пиши ми на ЛС.  Hug Hug Hug

Аз от утре завъртам някакви четворки, колко ще са не знам, ама днес търсейки панталон с по широки крачоли заради коляното попаднах на доста отеснели дънки и съм шокирана.  Shocked

Мими, много духовито!  Laughing
Аз съм хем куца, хем кьорава, хем дебела...  Crazy

# 607
Джулиета, Как коя е третата - Папурчето, нали тромбоза на крачето изкара, и тя временно окуця, добре че има хвърковата метла та лети из немско с нея! Hug

# 608
Искаш да кажеш че само новите са режимни ааааа Мамекс  Joy
Жулиете  bye
Да си дам отчета за днес - З- банан, О-   2 кюфтета + салата домати и краставици, В- 1 кофичка кис. мляко + салата домати
Има ли някой започнал от днес  newsm78
Мими умрях от смях докато те четях  Joy
При мен положението е същото както при вас ядене, качване на килограми и се докарах до 70 кг. откриха ми хронична уртикария, боря се с нея със зъби и нокти но е много тешко положението.
За да ви станат роклите за нова година започвайте с мен и ще сме топ след 3 месеца.
А на болничките бързо възстановяване  love001
Предлагам всички дебели и не дисциплинирани  да пуснем по една снимка на стената на срама , ще ни хване срам и ще вземем да си направим врътката като хората и хоп 12-15 кг. по - малко.

# 609
Ади, аз вече не вярвам, че мога да изкарам цяла врътка!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 610
  • София
И аз така, затова няма да се заричам колко време ще въртя четворки...

# 611
Ади , аз съм от днес, но аз не съм много от режимните, по-скоро съм на ограничения някакви  Embarassed Embarassed Че не искам да го подкарвам супер строго чак, не са за мене крайните ограничения, обожавам си храната  Crazy Blush
Абеее те няколко килца, ама си тровят душата и ума  #Crazy

# 612

И стига само с това ерментирало, амаха  Naughty

# 613
  • Бургас
Жгмъцко, адашче, и аз от утре съм на няколко четворки. Хайде, ще сме си дружинка Hug
Моето меню ще е:
З - ябълка
О - задушено месо с гъби и моркови (извадих го от фризера и още не знам дали е телешко или свинско), салата зеле и моркови, фпх
В - задушено месо и салата.

Вечерята тази вечер беше банани, преди тропането.
Рапорт даден!

Адииии, чаках те да се появиш Hug
Добре дошли на новичките и  успех! bouquet

# 614
Добре заварили  Grinning Ама аз се прехвърлям в общата тема за ограничения, без точен режим, за да не преча на хората, които се опитват да са стриктни  Blush

Общи условия

Активация на акаунт