Лидл - 92

• 99 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ластични ли? Защото тези са от бая ластичните Mr. Green Има ластични и ластични. ..тези са от доста стегнатите..А и като ги изпереш, пак се свиват.

# 256
  • Вестерос
Е не всички са толкова ластични, но след пране си възвръщат формата, всичките ми дънки без значени от къде са така, дори и неластини прави.

# 257
  • София
Да де, и аз тов аимах предвид, като се изперат се свиват и като ги поносиш се отпускат маааалко. Иначе аз хич не харесвам скини дънки, не ми стоят много добре, но за зимата са ОК, заради ботушите.
Другата седмица ще грабна по една термо блуза за децата и това е.

# 258
Да, аз имах предвид, да не си купи някой по-малък номер от тези дънки с надеждата, че ще се отпуснат и ще му станат удобни. Само това Peace

# 259
  • Вестерос
Не не, купувам си 42 или 40 в зависимост от модела. Имам едни червени 42 номер, дори и изпрани са ми леко по свободни, но не можах тогава да ги сменя с 40

# 260
Различни кройки са им дънките и джегинсите. Имам около 20 и всеки чифт седи различно.
Тези обаче са си по тялото отвред...прилепват плътно.

Ще направя комплект пижама на синковеца от долнището с ластика, а за горница - бялата термоблуза. така реших, хем е по-плътна, ще се връзва с долното, хем зимата все отвит ми спи и другите са му тънки Wink

# 261
  • Варна
Здравейте!
Вчера сигурно половин час стоях до коша с дънките и се чудих дали ще ми станат,обикновенно си взимам 40-42 ,но като ги гледам колко са стегнати на бедрата ,посмъртно не бих влязла и в най-големия размер.  ooooh!
Толкова ми се искаше да ги взема ,ама се отказах ..Взех на децата палатка ,голяма игра.
Отидох за мене си да купя някоя дрешка ,оказа се ,че пак за децата взимам нещо ,винаги е така ooooh!

# 262
  • София
аз ги обух черните дънки днес и се отпускат, смисъл сутрин ми бяха много прилепнали а сега само ги дърпам нагоре,но да ако са ви по-малък номер не очаквайте да ви станат тамън като ги поносите.

В Младост на Москов имаше номера от дънките и 38ми и 40ти  Peace

Уф ще фалирам вече... сутрин минах да взема само стягащо боди черно и си тръгнах с още две блузки, боди и боти  Joy Embarassed Rolling Eyes

# 263
Здравейте!
Вчера сигурно половин час стоях до коша с дънките и се чудих дали ще ми станат,обикновенно си взимам 40-42 ,но като ги гледам колко са стегнати на бедрата ,посмъртно не бих влязла и в най-големия размер.  ooooh!
Толкова ми се искаше да ги взема ,ама се отказах ..Взех на децата палатка ,голяма игра.
Отидох за мене си да купя някоя дрешка ,оказа се ,че пак за децата взимам нещо ,винаги е така ooooh!

За влизане, ще влезеш...те се разтягат, но друг е въпросът как ще стоят. нито по-малък номер стои ок, нито по-голям. Аз лично за сивите говорех по-горе, не знам еднакво еластични ли са и трите модела..
Моите ги върнах сутринта, не посмях да ги заменя с 40-ка, защото ми е супер неудобно вече да връщам дрехи Embarassed управителят ме гледа из под вежди, или аз така си внушавам, но голямо червене вътрешно му ударих тази сутрин.

# 264
  • София
Цитат
Моите ги върнах сутринта, не посмях да ги заменя с 40-ка, защото ми е супер неудобно вече да връщам дрехи Embarassed управителят ме гледа из под вежди, или аз така си внушавам, но голямо червене вътрешно му ударих тази сутрин.

ти пък, що? Нали те насърчават и казват да се заменят, то можеш и в друг магазин да ги смениш де Simple Smile

# 265
Значи като ви чета номер 42 сигурно няма да ми станат, обикновено нося Л или ХЛ. Вчера не можах да отида, може да ида днес да ги погледна все пак.

# 266
Ми на мен 44 винаги ми стават, но от тези с тесен крачол просто не ми харесва как ми стоят и не взех
Според мен си отговарят, но просто модела е такъв
Много харесвам по-правите им джегингс

# 267
Да, тези са като клин, плътно по тялото..

Имаше намален ананас на 4 лв/бр, но много голям, не можех да го нося, че бях пеша.

# 268
Вчера взехме намалена гъска от Ринг мол.

# 269
  • София
Днеска си взех два кекса с глазура по 2лв и си тръгнах доволен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт