Лидл - 92

• 99 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Брадата, може ли такива изкушаващи новини да съобщаваш, сега и аз трябва да ходя за този марципан с нуга  Sunglasses Не съм по сладкото, но нещо ми се прииска да го пробвам.
Къде стои в магазина, при сладките и шоколадите, или на отделно място? А може ли и линк, да го видя?

# 391
Не се сдържах и взех от коледните неща - марципан,  шоколадови близалки за деца и бисквити.

Аз пък се сърдя!  Crossing Arms Няма ги любимите ми желирани бонбони.

# 392
Къде стои в магазина, при сладките и шоколадите, или на отделно място? А може ли и линк, да го видя?

При нас (Западен парк) минали години е било на щандове по средата на магазина, където са промоционалните/седмични артикули. И по-точно до виното...

# 393
Най-сетне вчера отвориха Лидл и в нашия град  Blush
Обзаведох се с дънките от миналата седмица + доста дрешки за детето. Тези от днес ги бяха заредили още вчера и взех от термоблузите. Учудих се и аз, че са много тънки, но ми хареса самия модел, иначе очаквах да са ватирани.
Ботушките ми харесаха, но започват от 24, а детето носи 22.
Имате ли наблюдения от минали години дали ще пускат пак някакви ботуши или апрески, но за по-малки деца. Миналата есен се сдобихме с едни ботички, от които бях доволна. 

# 394
  • Асеновград
Момичета моля за отзиви и мнения, дали си заслужава , кухненският робот. Имам голямо желание да си купя.

# 395
  • София
Момичета моля за отзиви и мнения, дали си заслужава , кухненският робот. Имам голямо желание да си купя.
този от събота?
ако за него питаш аз го купих миналата година, върши работа, но си е просто миксер с три бъркалки и кана.

# 396
  • Асеновград
този от събота?
ако за него питаш аз го купих миналата година, върши работа, но си е просто миксер с три бъркалки и кана.

да за този от събота , благодаря за мнението Simple Smileмай се отказвам Sad

# 397
  • МАРС
Онзи ден много се замислих дали си струват формичките за рязане, но днес съм доволна от резултата.
Честит празник на празнуващите:

# 398
  • Бургас
Да споделя - ако някой ще търси пуловерчета за момченца да не си губи времето като мен да обикаля - имали проблем с доставката, щяло да има, но не се знае кога..
И аз обиколих два магазина да ги търся днес. В единия почти ме бяха убедили, че са от четвъртък. В крайна сметка ми казаха да звъня на клиентския телефон, ако имало някъде да ми запазят.
Ама аз първо тук реших да погледна. И не сбърках!

# 399
Взех боти за сина ми от черните и от кафевите(с връзки) ее не мога да избера кои да оставя, а кои да върна  Mr. Green хубави са, доволна съм. Или кракът на детето е пораснал много за един месец или не са уголемени този път

Чорапогащниците са тънки, ще върна единия комплект

# 400
  • have faith and be patient ..
и аз очаквах да са от дебелите чорапогащници , бях се наточила . но уви .. Sad

# 401
и аз очаквах да са от дебелите чорапогащници , бях се наточила . но уви .. Sad

Добре, че бях пратила майка да вземе от памучната серия(бяло и бежево с мечета) те са дебели, тъкмо ги изпрах, че доста захладня

# 402
  • оттам, откъдето започва България
КОНВЕКТОРИТЕ са различни от мингод.Разликата е не само във външния вид,но и в отчитането на темп,при стария модел/моя/ е 2 гр.,тогава се включва конв.Пример-задавам 23гр.,включвам и когато се достигне тази темп.конв.се изключва.Включва се когато в стаята стане 21 гр.Ние сме доволни,тази ще е 3 зима,отопляваме хол,без да имаме големи сметки за ток/Дидка-питка ме беше питала/
Dkoki, може би аз съм изтървала отговора ти, но не разбрах какви са ви сметките за ток, че за мен тези конвектори са равнозначни на духалка. Дано не греша.
П.П. Върнах се да чета, но не намерих отговор. Все пак е много важно какви сметки се плащат. Стана ми ясно само, че не топлят. 21 градуса за мен си е студ, очаквам поне 23 градуса.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 19:26 от didka pitka

# 403
Чудно коледно лакомство  Heart Eyes  2,90 лв. - 11 броя

Пробвах същото с ябълка и канела, но това с меденките повече ми хареса.

# 404
Напазарувах от Коледните лакомства, очите ми останаха в захаросаните кестени, моля ако някой пробва да сподели, ще купя, но да знам дали си заслужава - взех и грах от замразения, намалена прекрасна хелоуинска свещ, от кръглите тарали, лукчета. Видях един кашкавал голяма пита - около2 кг+-, има ли отзиви newsm78

Общи условия

Активация на акаунт