Звездни компромати - 303 част

• 137 762
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
 Емануела как го изигра този измислен актьор:) Много го харесвах преди да влезе. Отказа мисия, за да не нарани жената до себе си (актьорска мисия, а той все пак е актьор и предполагам жената щеше да разбере), за да се напие и натиска съвсем без мисия с Емануела в тоалетната. Ужасно се изложи. И вече на трезво "Ама тя...". Хайде пак Емануела виновна, че мъж на 40 не може да се контролира. Пълен смешник.

# 391
  • Бургас
Остави всички без спално бельо, без храна, без вода заради "принципите" си, а после се натисна с чалгаджийката ей така за нищо. То тогава защо се наложи над 10 човека да живеят като кучета като и без това направи това, което в началото поискаха от него и което отказа. И Емануела е една - не можа да приеме, че някой мъж не иска да има нищо общо с нея пък макар и да е физически привлечен. Не искам да си представям колко развратна е извън къщата.

# 392
А той нали точно, за да не я целува нея изгубиха някаква мисия, ако съм разбрала правилно. Тук не мога да гледам предаванията и си пускам някакви откъси с коментаторите на кафе в тубата.

Алкохолът не прощава, а и Емануела е доста хитра лисица! Grinning

# 393
  • Rock & Roll feeling ...
Като ги знам какви манипулатори са " умниците " от ББ, не вярвам на нищо. Кой ги знае какви кадри не показват и какви  уговорки имат. 
А че Христо излезна,като тъпак,излезна. И може да си е,че не се е сетил как ще го издокарат.

Кофти е и подобен курвенски манталитет,като този на Емануела . Твърде естествено изпитвам гнус към хора имали допир до повече предници,отколкото обществена тоалетна е виждала  Whistling

# 394
# 395
  • където ми харесва
Вчера ми беше много скучно и реших да го позяпам малко тоя ББ, да видя за какво иде реч.
Честно казано, каквато и да е Емануела, нападките спрямо нея ме ядосаха, поради една елементарна причина.
Въпросния Христо, не го знам какъв е, явно актьорче някакво. Дава му се актьорска задача, той отказва да я изпълни, заради него сума ти народ ходи некъпан, гладен и на студено. Накрая се из*ра на собствените си принципи от глупост и за цялото това нещо обвини жена?!
Еми не е прав. Тя хиляда пъти му каза, че ще го отстреля, не е като да си е крила намеренията.
Той се поддава на това да се надпива с нея (дори това е жалко), напива се на куче, защото разбирате ли-той не пиел, но бил предизвикан, и накрая се забива със нея в тоалетната. Не знам какво са правили, ама искрено се съмнявам тя да е охкала, докато му държи косата над тоалетната чиния, а той повръща.
И на другия ден, човека я номинира и я обвинява, за всичко, което той бил направил?
Ма ти си мъж, възрастно човешко същество, твърдящо че има принципи.Никой не е виновен за решенията, които взимаш и никой не е длъжен да носи отговорност за твоите действия.
Адски са ми противни такива мъже, които изневеряват, или правят някаква простотия, а после обвиняват жената,  която са сгафили.
Каква е Емануела е едно на ръка. Но той се оказа голям боклук.

# 396
 Точно, Адел!

# 397
  • До морето
Точно, ама  не се намери някой от интелектуалците да му го каже в очите. Само пияното Деси 100 пъти повтори " Изиграха го , изиграха го!" и другите  кимат, Кошлуков чак направи паралел с кмета на Стрелча, идиотът му  с идиот!

# 398
Биг Брадър няма ли си тема?

Хайди за Хелоуин

и Нина

и пак Нина

Амброзио изглежда по-добре от Хайдито миналата година

# 399
 Бе какво значи да изиграеш зрял, здрав и прав разумен мъж, при това "от отбора на интелектуалците". Изходи си се на принципи и все. Да беше изиграл тъпата мисия, актьор е все пак.

# 400
  • Пловдив
Емануела го била привела в безпомощно състояние #Cussing out Здрав млад мъж. Айде, стига оправдания. Искало му се е, направил го. Все жената им е виновна.

# 401
Хайди с много скучен костюм таззи година  Grinning

# 402
  • където ми харесва
Амброзио се е докарала на травестит.
Хайди, от своя страна, миналата година беше докарала образа 1:1.

# 403
  • Sofia
Костюмът на Хайди всъщност бил "клонираната Хайди"

И аз да се помоля дискусиите за ВП да са в съответнта тема. Praynig

# 404

Това е от миналата седмица за някакво предаване. Костюмът ѝ за самата вечер е този. Ако се чудите какво е - клонирала се е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт