Нормално ли е това?

• 12 216
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
При положение че родителят оставя детето на външната врата, как се получава това събличане? Или ако на детето му стане топло около обяд - то родителят да излезе от работа и да го съблече ли?

Аз лично нямам представа в нашата градина каква е температурата, но имам доверие на учителките и те го оправдават. Не им е трудно да обличат/събличат децата или да ги мажат със слънцезащитен крем лятото.

# 106
  • София
Не обощавайте така, това не се отнася за всички градини. Аз съм влизала и в помещението за занимания, и в спалнята.

# 107
Не обощавайте така, това не се отнася за всички градини. Аз съм влизала и в помещението за занимания, и в спалнята.

И аз...но веднъж годишно, по време на открит урок или РС Mr. Green
Тук иде реч за всеки ден, всяка сутрин Peace
Сутрин не можеш да припариш, дори с единия крак да стъпя в закусвалнята, бивам овиквана..какво остава за светая светих-занималня и спално помещение Laughing

# 108
  • София

И аз...но веднъж годишно, по време на открит урок или РС Mr. Green
Тук иде реч за всеки ден, всяка сутрин Peace
Сутрин не можеш да припариш, дори с единия крак да стъпя в закусвалнята, бивам овиквана..какво остава за светая светих-занималня и спално помещение Laughing
Не. Когато се е налагало поради някаква причина.

# 109
Защото не допускат родители до занималнята и спалното помещение, съответно няма как да знам колко градуса е вътре. Peace
Пращам детето си с тънка блуза и суитчер отгоре, като му указвам, ако му е топло, да го съблече, ако му е студено-да го облече. Но това все пак са деца на 4-5-6 г., не може да се разчита на 100 процента, че винаги ще вземат правилно решение. За това има възрастни, да осъществяват контрол все пак...да са коректив.

Също-за извеждането навън, възрастните възпитатели са тези, които следва да следят дали са облечени връхните дрехи и дали са сложени шапките Peace

Защото в повечето случаи самите деца не дават казват мама така ме е облякла да съм хубава.Вижте отсрани нещата изглеждат много лесно и випаги  ерсопала е виповеп.По този  повод казвам че всеки родител е задъжен да си съблече детето а това колко е топло то се разбира още със самото влизапе в ДГ

Общи условия

Активация на акаунт