Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 218
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Аз спечелих сега 2 кафета Спетема + чаша .. голямо дебнене беше  Rolling Eyes Всяка 13-та награда е такава, но и като 14-та се е падала ..
Гледах логиката и за кафе машините .. сега да не ме помислите за луда  Joy ама броих печелившите .. може да имам пропуски в броенето, но по моите изчисления първата е на 324-тия човек, втората на 317-тия като съм почнала да броя от 1 след първата  .. остават още 6, ама нямам нерви да се опитвам да дебна повече като за кафето, може да купя още едно за да играя за одеало, но още се колебая, имам 3-4 такива рекламни, не му знам размерите на това, а и ще ни стане много кафето - 1 купихме, 2 спечелих и ако пак взема ще е 4-то ..  newsm78 Големи драми  Joy
Ел, влизам ти в положението  Laughing Иначе за кафетата и аз му хванах логоката, виж за машината не те разбрах..така или иначе нямад аиграя,де, но математикът в мен проговори, та newsm78 затова питам

# 46
  • у нас
Искаше ми се и аз да се похваля с нещо в старата, а и в новата тема, ама няма с какво. От никъде - нищо.  Sad

# 47
Искаше ми се и аз да се похваля с нещо в старата, а и в новата тема, ама няма с какво. От никъде - нищо.  Sad
Мрънкай, мрънкай, има ефект.
Докато казах днес да спрат да пишат, че трябва да спечеля нещо, преди да са изписали темата и веднага се разписах с печалба.
Та ефект от мрънкане в тая тема има. Доказано, многократно  Laughing

# 48
  • добрич
Да не е без хич - Да се запиша с 9 лева от Националната лотария и донесени вафли от Хипер.  Simple Smile

# 49
Да помрънкам и аз за лаптоп от Милка  Laughing щом помага.
Късмет на всички,да валят награди в темата  Crazy

# 50
Щом има ефект и аз да мрънкам чакам един суичър и друго нищо има много награди които ми харесват ама те не ме щът. Мрън,мрън,нрън

# 51
Мисля, че писах в темата, но нещо не си виждам мнението  Thinking
Утре ще им донесат пуфа от Милка, нямам търпение да го видя  Grinning
Продължавам упорито да се пробвам и за лаптоп.
Да видим дали в тази тема ще ни донесат нещата на Гарние и Мейбълин.
Успех на всички  Simple Smile

# 52
  • Nesebar
И аз много МРЪНКАМ вече

# 53
Момичета за играта на бисквитките Мюсли, ако има регистрирани 3 кода, същите важат ли за участие до края на играта за голямата награда?

# 54
  • Телиш/Плевен
Момичета за играта на бисквитките Мюсли, ако има регистрирани 3 кода, същите важат ли за участие до края на играта за голямата награда?
Да. Hug

# 55
Аз освен да помрънкам, че късметът ми се изгуби и дано скоро се похваля тук.

# 56
  • София
Не успях в предишната тема да се похваля с награда. Голямо мрън!
Дано в тази да спечеля от някъде нещо...

# 57
  • на североизток от Рая

И аз като теб. Но надеждата е жива.  Wink

Благодаря за новата тема, Лаленце!

Чесит празник на празнуващите днес! С добро да се споменава името Ви!  bouquet

# 58
Лале, благодаря, уж четох условията, но явно това съм го пропуснала.
Аз чакам само чаша от Троя.

# 59
Момичета да попитам - На Милка 5-те кода наведнъж ли трябва да се регистрират.
Преди  дни регистрирах три кода - естествено нищо не печеля. Днес от същия мейл и същия телефон регистрирах още три, но започна да ми ги брои отначало, т.е. трябва да регистрирам още два, за да играя за лаптоп. Предишните три не ги отчете. Заедно ли трябва да се регистрират и в един и същи ден ли?

Общи условия

Активация на акаунт