Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 679
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, вече го направих. Sunglasses
Изобщо не ми е хрумвало, че мога да следя тази тема, но сутринта се включих. Има много хубави игри във форума.

# 451
Страхотно е, merelendaPeace

# 452
Писах на Лореал, казаха, че скоро започвали уж да разнасят.  Crazy

# 453
  • sofia
Нали всеки понеделник бяха спечелилите от Цева, какво стана, на спечелилите кога им пращат мейлите, кога ги пишеха в сайта помните ли?  Hug Миналите седмици май по-рано ги обявяваха, нещо не намирам и във фейса къде да им пиша?

# 454
Търся ваучери от Шел за 10% намаление.
Имам какво да предложа в замяна  Peace

Оказа,че не съм изхвърлила ваучера за отстъпка от Шел, намерих го Simple Smile. Ако още те интересува ми пиши. Не съм го регистрирала, просто съм отворила пилето с кода.

# 455
Ваучерите на Фантастико мога да ги използвам в което искам Фантастико, нали? Няма значение от кой точно обект съм ги взела?

# 456
Да се похваля с бисквити от Престиж Мюсли - най-накрая и при мен нещо Simple Smile

# 457
Аз вече ставам банална с тия пюрета, но съм спечелила пак на Нестле, но зеленчуково и от фейсбук! (laugh) Малката ще има да си хапва, определено полезни награди!

# 458
Сутринта минах през Кауфланд и има Троя с кодове на промоция,но не помня цената.Взех 12 вафли-за още две участия за кафе машината.Много я искам  Embarassed

Отделно имаше на примоция и бонбонки ММ.Някой по-нагоре беше споменал,че имат игра.Пазиш си касовата бележка,подпълваш талонче на "информация" и го пускаш в кутия.Дано имам късмет.Има награда куфар-ако е същия,като на картинките,много ми харесва Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Аз днес получих барбарона от Куинс:)
Пратих майл със сниманата бележка и декларацията  вчера,а днес го получих:)
Огромен е доста шареничък,но не се оплаквам:)
Чакам лаптопа от Милка и суитшърт от Хипер:)
Учствам и за дрон 4 пъти  и за 2 за  нутрибулет ,но за сега там нямам късмет Peace

# 460
Учствам и за дрон 4 пъти  и за 2 за  нутрибулет ,но за сега там нямам късмет Peace
Интересно ми е каква е тази декларация, която се подписва за един пуф!  #Crazy newsm78

# 461
  • при късмета
Днес гледах брошурата на Фантастико, от утре Милка на 1.19лв.

# 462
  • Пловдив
Интересно ми е каква е тази декларация, която се подписва за един пуф!  #Crazy newsm78

Дайте ми майл и ще Ви я пратя,че тук не знам как да я прикача..

# 463
И аз си получих барбарона от Куинс днес. Много е хубав.  Grinning

# 464
А на мен от Куинс ми искаха само адрес  newsm78 чудя се какво да правя...

Общи условия

Активация на акаунт