Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 675
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А на мен от Куинс ми искаха само адрес  newsm78 чудя се какво да правя...
Пишете им във феиса.
Аз така направих и задължително се изисква попълнена декларация на ръка,която те трябва да ти пратят на майла..Ако все още не са,пишете им
Изискват декларацията да се сканира,или сима с телефон също да сснима касовата бележка от двете страни. Hug

# 466
А на мен от Куинс ми искаха само адрес  newsm78 чудя се какво да правя...
Пишете им във феиса.
Аз така направих и задължително се изисква попълнена декларация на ръка,която те трябва да ти пратят на майла..Ако все още не са,пишете им
Изискват декларацията да се сканира,или сима с телефон също да сснима касовата бележка от двете страни. Hug
Явно това е нещо ново...Аз спечелих втората седмица и не са ми ги искали тези неща

# 467
Спечелих от Куинс миналата седмица. Не са ми давали/ искали никаква декларация. Вчера си получих нагрдата, нищо не съм попълвала. Thinking
Пиши на Куинс във Фейсбук. Отговарят бързо.

# 468
При мен още една кутия вафли от Троя от преди малко  Grinning явно трябва да пращам само мъжа ми да ги купува, втори път печели "негова" опаковка.

# 469
здравейте.има ли някой спечелил от играта на цигари Мерилин? аз спечелих маникюр сет.срокът за доставка отдавна изтече, но аз още не съм получила нищо.на сайта няма телефони, а само поле за контакт- да им пишеш и да чакаш отговор...2 пъти писах, но никой не ме отразява. посъветвайте ме как да процедирам,моля

# 470
здравейте.има ли някой спечелил от играта на цигари Мерилин? аз спечелих маникюр сет.срокът за доставка отдавна изтече, но аз още не съм получила нищо.на сайта няма телефони, а само поле за контакт- да им пишеш и да чакаш отговор...2 пъти писах, но никой не ме отразява. посъветвайте ме как да процедирам,моля
Пиши им, че с ще подадеш жалба до КЗП

# 471
  • при късмета
Пиши им, че с ще подадеш жалба до КЗП
Направо подай жалбата. КЗП ще се свърже с тях, вместо теб. Как те уведомиха, че печелиш с МСМ, с имейл? Приложи и него.

Във Фантастико само 1 вид Милка е на 1.19лв.
Има игра и на пумбер там. Като вземеш един, ти дават скреч карта. Спечелих малко пакетче, от 25гр.

# 472
Някой от участващите в играта на кауфланд и бонбони м и м ще ми каже ли какви са наградите и колко броя са? Благодаря предварително Simple Smile

# 473
  • Русе
Присъединявам се към горното питане, нашите не знаеха колко награди са, в смисъл за всеки магазин ли са? newsm78

# 474
Присъединявам се към горното питане, нашите не знаеха колко награди са, в смисъл за всеки магазин ли са? newsm78
На информация казаха само, че са топка и куфар . Дано да са за всеки магазин, но не знам така ли е .

# 475
В някои магазини на Май Маркет във Варна, при закупуване на 2 сока Куинс, се пуска касов бон в кутия и се участва за 6 пуфа на Куинс.

# 476
  • София

Поне 3 вида са. Просто при вас вече са били обрани. Вчера купих Милкинс, с ягоди  и млечен. Може и други да е имало. Според мен са намалени всички шоколади, които са от по-евтините.

# 477
  • при късмета

Поне 3 вида са. Просто при вас вече са били обрани. Вчера купих Милкинс, с ягоди  и млечен. Може и други да е имало. Според мен са намалени всички шоколади, които са от по-евтините.
Всъщност права си, аз не съм се изразила правилно. Имаше и милкинис, ама нямаха кодове.

# 478
На информация казаха само, че са топка и куфар . Дано да са за всеки магазин, но не знам така ли е .

Общо не съм сигурна колко са но разбрах, че 5 топки един куфар на обект ще има.

# 479
  • Русе
Мерсии bouquet

Общи условия

Активация на акаунт