Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 673
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Във Фантастико само 1 вид Милка е на 1.19лв.

Поне 3 вида са. Просто при вас вече са били обрани. Вчера купих Милкинс, с ягоди  и млечен. Може и други да е имало. Според мен са намалени всички шоколади, които са от по-евтините.

А с кодове ли са? Напоследък никъде не намирам с кодове, а ми трябва още един да играя за лаптоп  Crossing Arms

# 481
  • при късмета
В нашето Фантастико само нойсет беше с кодове, от тези на промоция

# 482
  • гр. София
Към всички родители на левскарчета. Сини Инициативи стартира ежегодния конкурс за детска рисунка този път на тема "Моят любим футболист на Левски". Миналата година конкурсът имаше голям успех. За всички, които се интересуват, моля посетете фейсбук страницата на Сини Инициативи във фейсбук https://www.facebook.com/SiniIniciativi. Всички деца ще получат подарък. Simple Smile

# 483
  • София
Във Фантастико само 1 вид Милка е на 1.19лв.

Поне 3 вида са. Просто при вас вече са били обрани. Вчера купих Милкинс, с ягоди  и млечен. Може и други да е имало. Според мен са намалени всички шоколади, които са от по-евтините.

А с кодове ли са? Напоследък никъде не намирам с кодове, а ми трябва още един да играя за лаптоп  Crossing Arms

Вчера бях в новия магазин в Разсадника. От млечния имаше доста с кодове и може би все още са останали. Милкинс-а ги купих  Laughing и имаше още 2-3 с ягоди. Днес бях на "Мадрид" и ягодовите бяха с кодове. На другите не им обърнах внимание. Може и да е имало.

Взех си печалбата от 50 лв. Талончето е само едно. Ще трябва да ги харча наведнъж. Sad Сетих се, че в темата имаше спечелени стотарки. Дано поне тях да са раздробили.  Wink

Ма ко, Noisette не са ли от скъпите? Аз взех от тях при миналата промоция, когато тези с ядки и подобни бяха за 1,39 лв.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:20 от Тaня67

# 484
  • при късмета
Алпин милк съм взела, не им запомних имената на тези шоколади, освен на детската милка.
Но явно във всеки обект е каквото е останало с кодове. И при нас нямаше милкинис с кодове, иначе си беше на промоция, но без кодове, иначе щях точно него да взема

# 485
Взех си печалбата от 50 лв. Талончето е само едно. Ще трябва да ги харча наведнъж. Sad Сетих се, че в темата имаше спечелени стотарки. Дано поне тях да са раздробили.  Wink
Леле, аз съм със 100 лв  newsm78 ако е едно талонче, как се харчат 100 лв на веднъж?! Утре ще отида до магазина най-накрая.

# 486
Леле, аз съм със 100 лв  newsm78 ако е едно талонче, как се харчат 100 лв на веднъж?! Утре ще отида до магазина най-накрая.
И 100те лева са на едно. И пише изрично, че трябва да се изхарчат накуп, иначе ресто не връщали. И пише на тях, че трябва да се изхарчат в съответния обект. Не ми е ясно дали трябва да ги изхарча от магазина, в който съм ги взела или мога, е което си искам Фантастико ?

# 487
  • София
Търся ваучери от Шел за 10% намаление.
Имам какво да предложа в замяна  Peace

Сега се сетих да питам ММ - имал 5 бр., ще се прибере в понеделник в София и ще са налични. Laughing

Милка има в Била с кодове - 1,39 лв.

# 488
  • Телиш/Плевен
Игра на Милка в кино Арена. Mr. Green
Май раздават непотърсени/неполучени/нераздадени награди от минали промоции. Laughing

# 489
  • София
И 100те лева са на едно. И пише изрично, че трябва да се изхарчат накуп, иначе ресто не връщали. И пише на тях, че трябва да се изхарчат в съответния обект. Не ми е ясно дали трябва да ги изхарча от магазина, в който съм ги взела или мога, е което си искам Фантастико ?
Във всяко Фантастико могат да се харчат.

# 490
Спечелих кравичка от Милка от игра в Т Маркет. Купуваш Милка на стойност 5 лв. и на касата ти дават скреч карта.

# 491
  • Под Слънцето
Дойдоха слушалките Рейзър от капачките  newsm44
Цял ден им пробвам баса . Ми як е ! Кат за 200 левови слушалки.
И са оранДжеви!

# 492
  • Телиш/Плевен
И са оранДжеви!
Heart Eyes
Със здраве да си ги ползваш! Hug
Мен не ме огря тази седмица такава награда, а толкова ми се иска. „Записах се“ за следващата, да видим какво ще стане. Praynig

# 493
  • Под Слънцето
Благодаря, Лале! Пожелавам ти ги!  Peace

# 494
И са оранДжеви!
От коя седмица бяха? Че мойте са от последната, дала съм служебния адрес, а в понеделник почивам.

Общи условия

Активация на акаунт