Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 183
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Донесоха ми пуфа уж спечелен от Куинс пък на Теди.Огромен е заема ми и без това малкото място в хола май напразно му се радвах.
Кога го спечели?

# 706
  • при късмета
Г. Костадинова, страхотна история Честита награда на детето, да си я ползва със здраве и да ѝ се радва! Слушайте ги тези деца  Grinning

# 707
  • София

Аз миналата седмица спечелих ховърборд и ми се обадиха,че утре ще ми го доставят...
Цитат
С колко билета участвахте?

Само с един...

# 708
Преди три седмици.

# 709
  • София
Няма ли някой спечелил от 1ва или 2ра седмица от Нескафе, който вече да не си намира името в списъците? Подменени са от доста време и като им писах във фб, не ми дадоха никакъв отговор по този въпрос.

# 710
  • Сандански
Няма ли някой спечелил от 1ва или 2ра седмица от Нескафе, който вече да не си намира името в списъците? Подменени са от доста време и като им писах във фб, не ми дадоха никакъв отговор по този въпрос.
Всички имена намирам от първа седмица

# 711
  • София
Всички имена намирам от първа седмица
Значи е само 2ра седмица.. преди ме имаше, а сега не. Тук имаше списък и го имам на word файл. Изпратих им го като доказателство.

# 712
  • Под Слънцето
спаркса продължават да ме цакат втори ден с липса на бонус за деня...

тези , на които им се случи преди, неква реакция имаше ли?  допълниха ли бонусите в последствие? 

newsm78

# 713
Писах на Бондюел кога ще обявят печелившите и ми отговориха:
"Да, очаквайте съвсем скоро и последните печеливши от играта."
Добавили са печеливши и пак за една седмица липсват:)

Аз виждам всички печеливши без тези от 27.10 и от 4.11

# 714
  • Сандански
Искам Бокс със Споко  Simple Smile
ПП: Ще се цитирам като спечеля.  Joy

# 715
  • Под Слънцето
Мене са ми редуцирали името у списъка на 2ра седмица нескафето... има ме само един път.. ама аз си имам  скрийшотове..

# 716

Поемс, страхотна изненада!  Къв цвят са?
Оранжеви. Тествахме колективно в службата,  Mr. Green

# 717
  • Под Слънцето

Поемс, страхотна изненада!  Къв цвят са?
Оранжеви. Тествахме колективно в службата,  Mr. Green

баса е жесток! а завистта в очите на разбирачите си струва да летя

# 718
спаркса продължават да ме цакат втори ден с липса на бонус за деня...

тези , на които им се случи преди, неква реакция имаше ли?  допълниха ли бонусите в последствие? 

newsm78
Моят бонус се явява щом регистрирам първия код за деня.Така забелязвам последните три дни.

# 719
  • София
Пуууу...явно пак не печеля от Спаркса слушалки...някой получавал ли е известия от тегленето на 07.11 за слушалки или все още има надежда да спечеля?

Общи условия

Активация на акаунт