Искам да кажа ... (93)

• 58 230
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • тук-там
Скрит текст:
В новия мол беше страшна лудница, доколкото видях няма нещо по различно от всички останали молове.

Манго има ли? newsm78 Хвърлила съм око на един червен пуловер, но ... го искам на живо, че то на картинка...
Не, нищо няма!
Ай, ша им се незнай... ooooh! Една година го заобикалям тоз вилает и накрая...нищо! Joy

# 301
  • Пловдив
Да се сетя какво има ... значи Андрюс, Кенвело, Уайкики, Теранова, Спортдепо, Carducci, Original Marines, Ив Роше

Ще добавям като се сетя. Приятелката, с която бях, си купи обувки от един голям за обувки и чанти, обаче посмъртно не мога да се сетя за името (сетих се - магазинът беше ССС, обувките lasocki ). Още някакъв детски с китайски дрехи на майката си трака цени. Мернах обувки Геокс, ама не мога да се сетя в самостоятелен магазин ли беше или в някакъв с други марки. Имаше магазини с предстоящо отваряне - техно... нещо си, магазин на арт квобеше там - тия с естествената кожа чанти, колани и портомонета.

Ако някой е бил днес да допълва.

В 9:35 влязох в подземния паркинг - първото ниво беше изцяло запълнено, второто горе-долу и то, едва на третото се вместих. Като излизах в 13 всичко беше запълнено навсякъде, един с едно ауди обикаляше като замаян, махам му аз и той ме гледа уплашено, пък аз му викам - ей там съм паркирала, излизам след малко, елате да паркирате. Горкия!

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:36 от Янтра

# 302
# 303
  • тук-там
Няма да го отразя, явно! Peace Нищо ново под ...тепетата.  Не, че е лошо... Аз си ги харесвам такива...скучни, непроменящи се и....така. Heart Eyes

# 304
  • Пловдив
Няма да го отразя, явно! Peace Нищо ново под ...тепетата.  Не, че е лошо... Аз си ги харесвам такива...скучни, непроменящи се и....така. Heart Eyes
Да, ама нямаше да е лошо да имаме Манго и/или Зара.

# 305
Carnaval има, Carducci ( мъжки костюми) ССС големия за обувки, Лили, Лий Купър май видях, ония дето продават G-star, не мога да се сетя за името. За ядене има турска, сръбска и Бг кухня, Бъргър Кинг, Субуей, сладкарница има голяма, пица Виктория също. Ботичели предстои да отвори, за куфари имамше магазин. Това запомних. Паркинга беше пълен ние на -3 бяхме.
В Лили имаше намаление, в Комсед също, май и в другите магазини имаше, аз нищо не си купих.
Имаше хора на кокили, Жаки много уплаши, опули големи очи, жената я закачаше нещо, а нашата седи в ступор и не помръдва:)
Янтра, ние към два бяхме там, изпуснала съм те за малко:)

Вечеряхме в Ефир 100 много вкусни ущипци и свински шашлик, страхотни. Ремонтирали са го, ние отдавна не бяхме ходили.

Благоадря за комплиментите за моите котЬета:) Махам ги, че Мими ако види къде я показвам ще ме побърка:)

# 306
Сладкарницата е Колекция, видях във ФБ страницата им.

# 307
  • Пловдив
Лий Купър имаха колаборация в Кенвело, колекция Лий Купър бай Кенвело. Отделно май наистина имаше магазин Лий Купър.

# 308
  • Варна
Значи, да си кажа, че ме е яд , че отръвах  сума снимки
на дечица. Ама пък шоколад ми се разля по душата от
тези които успях да видя. Отделно ме провокирахте с
тази бебешка тема да ровя в отчетните  Crazy и какво
откривам, с alina_si сме били в една отчетна от 2008г.
Толкова съм забляна... понякога. Прочетох си постовете за
ражданията... направо в първи клас се върнах.... Laughing

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 21:22 от evil

# 309
  • Пловдив
Искам и момиче. Мхм. Гледам на Евил.

Днес в уайкикито като се заплеснах в едни момичешки рокли..... Гледах и въздишах.

# 310
  • Варна
Давай Янтре  newsm18, имаш хал за момиче.

# 311
  • Sofia
evilHug,много са прекрасни, и тримата имат твоите очи  bouquet

# 312
Само да вметна, че да имаш момиче след 2-3 момчета е тройно по-голям кеф.

Не, че ръчкам нещо Янтра, никак даже. Аз моят капицет го достигнах, че и минах. Някъде около 2,5 деца си смятам капацитета. 2 са ми малко, 3 са ми много.

# 313
  • тук-там
Давай Янтре  newsm18, имаш хал за момиче.

Тя има, ама с друг мъж... Joy То, ако зависеше от нас...

# 314
Евил, страхотни деца, снимката на четиримата в рамката много ми харесва. Поизпуснала съм ви днес. Видях малката Акаша, мислех че е по-къдрава малката сладурка Simple Smile Тото ми прилича на Бела, ама то... аз не съм виждала мъжа й, та не съм голям разпознавач  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт