~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 3 ~

• 106 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
GeriSezoni, благодаря! Идвам след теб "ВЪТРЕ", супер е!

А Керем, не разбира, че да си лош и отмъстителен трябва да ти идва от вътре, а когато го правиш нарочно освен тези, които искаш да нараниш нараняваш и себе си.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 19:39 от teseto

# 76

Добър вечер Hug

Прекрасен  е този сериал ВО, поне за мен.

Теси Hug много си прва  , че да си лош и отмъстителен трябва да ти идва от вътре, а когато го правиш нарочно освен тези, които искаш да нараниш нараняваш и себе си.Керем страда и е безнадеждно влюбен ,но е решил да играе игра. Дали ще му се получи още не зная ,но все още много го харесвам като герой в сериала.

Браво на Левент !
Изигра блащяш етюд по най- чувствителната струна на Бедиха .

А какво ще кажите за  кастинга на бебето -ама то сигурно е  на Метин в  реала. Crazy Crazy Crazy
То не може да е актриса  Wink Wink Wink, но операторите и монтажистите  са дебнали моментите  на адекватните му реакции та да изглежда толкова прекрасно.

В сцената  в която Сурея не беше надутата , суетна дама от ВО , а страдаща майка изгубила детето си беше за аплаус smile3508

До сега  ВО  е  най- приятния сериал на сезона до момента естествено.
Аз действам като на забавен каданс- коментирам 18-ти епизод на ВО , а вече има трей и озет Embarassed Embarassed Embarassed

Ами просто става все по -рейтингово и гледаемо  Hug

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 23:08 от sebilMM

# 77
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес да не забравим 309 - 19 часа - озет, 20 часа - новата серия. Wink Hug Ако не и по-рано да започне новият епизод. newsm78 Ще видим и следващия път ще сме наясно. Wink

Хубав ден! bouquet

# 78
Добро утро.
От другата седмица Висшето общество и ЛНД ни отиват в съботите.
http://kino-teka.com/news/tureckie/682-vysshee-obschestvo-ustupi … -i-krasavica.html

# 79
 wavey

С тази часова разлика никак не ми е удобно за онлайн, Cry а така ми се иска да гледам №. Rolling Eyes

# 80
Добро утро.
От другата седмица Висшето общество и ЛНД ни отиват в съботите.
http://kino-teka.com/news/tureckie/682-vysshee-obschestvo-ustupi … -i-krasavica.html

ЛНРД още от тази седмица е в събота.  Peace Днес няма да има епизод.

# 81
То ЛНРД е към финал, но дали така мислят продуценти.

# 82
ЛНРД - може би зависи от това какъв ще е рейтинга , след като го преместят в събота. Аз го бях спряла , защото ме изнервяше много, но вчера погледнах 16 серия  и не беше никак  зле. Докато Висшето общество, независимо че му се вдига рейтгинга ми е все по-безинтересен. Сюжетната линия е ок, но недомислиците са толкова много , че не мога да го изтърпя. Откакто направиха сериалите със серии над 2 часа, нито един сериал не мога да изгледам цяла серия, заради пълнежа който им се налага да правят. За мен една серия трябва да бъде точно толкова ,колкото е озета.

# 83
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Майката на Ляле направо избива рибата с аксесоари..... Joy Joy Joyобиците и направо ме  #Crazy

# 84
Пфуууу, знаех си, Crossing Arms изпуснах началото. Rolling Eyes

# 85
аз ако имам такава майка, ще отида да живея в Австралия

# 86
  • Плевен / София
Пелин Су "светна" доктора за наследството #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Наде , katrina123  Hug

# 87
то се очакваше. ама и Онур има едни родители, не му трябват врагове с такива, той си ги има в къщи

# 88
  • Плевен / София
то се очакваше. ама и Онур има едни родители, не му трябват врагове с такива, той си ги има в къщи
нали те измислиха  договора Peace
Ляле и Онур нали вече са "стабилна" двойка....почнаха да помагат и на другите Wink

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 20:50 от gostenka68

# 89
Ляле и Онур нали вече са "стабилна" двойка....почнаха да помагат и на другите Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Курти си обича Нюнюто... Wink

Общи условия

Активация на акаунт