Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 111 890
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
За смяната на лекаря става много бързо- записваш си час при другия доктор. Така или иначе ти носят досието преди прегледа. А и като ти въведат егн-то излиза всичко. И това, което е написано няколко поста по-горе, е напълно вярно - има доста кадърни доктори от клиниката, които не са толкова натоварени, така че е въпрос на личен избор дали ше търпиш това отношение или ше предприемеш действия да го промениш. Аз лично направих второто на шестия месец след съвместната ни работа със Савова и не съжалявам.

# 391
Тсх при здрава щитовидна няма значение кога и дали е пито кафе - разликата е минимална. Правила съм си експеримент. Не съм пила кафе само пролактин когато изследвах.

# 392
За смяната на лекаря става много бързо- записваш си час при другия доктор. Така или иначе ти носят досието преди прегледа. А и като ти въведат егн-то излиза всичко. И това, което е написано няколко поста по-горе, е напълно вярно - има доста кадърни доктори от клиниката, които не са толкова натоварени, така че е въпрос на личен избор дали ше търпиш това отношение или ше предприемеш действия да го промениш. Аз лично направих второто на шестия месец след съвместната ни работа със Савова и не съжалявам.

Здравей, ти с кой лекар замени д-р Савова? Wink

# 393
С Арабаджи. Simple Smile.✌💥

# 394
Моя позната успя да забременее с помощта на Савова, не ми е споделяла отношението на лекарката към нея, но беше казала, че е чакала и до 9 часа вечерта понякога... Успех при Арабаджи, тя изглежда много мила, виждала съм я веднъж Wink

# 395
  • гр.София
Здравейте,  аз съм при Савова. Бях при друга в същата клиника още, като тинейджър заради поликистоза. Когато решихме със съпруга ми да имаме бебе, се преместих при Савова. Започнах реално от октомври 2016 и до сега минахме през всички изследвания, мъжа ми също и нищо не сме протакали. Чакала съм най-много 2 часа,най-често 30 мин., същевременно посещавам и Яначкова. Тя също е много точна и винаги отговаря и дава насоки. Та за Савова, скара ми се първия път, че не съм спазила нещата, които ми е изписала,аз си бях виновна. След това никога не се е отнесла несериозно и не ни е карала да правим излишни неща. За 6 месеца при нас може да се каже, че вече имам редовна овулация и се надяваме на добър резултат. Лично тя каза, че ще чакаме няколко месеца да си станат нещата от само себе си. И ако няма резултат ще мислим друг вариант. Разбира се, много ми е разочароващо когато, чета негативни неща и се чудя за един и същи лекар ли говорим. Винаги ми е връщала обаждане когато питам по телефона. Вече си мисля, че и лекарите изпитват симпатии към някои пациентки и им е приятно да работят с едни , а с други не. Дано не съм права, но какво друго да си мисля след такива негативни коментари? Пожелавам на всички успех, без значение кой ще е техния лекар!

# 396
  • Варна
Mmammassittа, аз в крайна сметка не разбрах - преместихте ли се в друга клиника? Имате ли нова цветна снимка? Каква е промяната?...

# 397
  • София
За ТСХ, понеже и аз съм чела, че не трябва да се изследва по време на цикъл, лично съм питала Начев и той ми каза, че няма значение.
За др. Савова съм много неприятно изненадана да прочета тези мнения за нея /изключвам това на Mmammassitta, тъй като не толерирам мнения на потребител, току-що регистриран, с първи пост да хвали или "оплюва" даден лекар/клиника/.
Като ви чета, започвам да си мисля и аз като valentina, че явно си дели пациентите, което е ужасно.
Савова не е моят лекуващ лекар, но тъй като все нацелвахме неволно отпуската на Андреева, многократно ме е преглеждала, водила стимулацията, после подготовката за ЗЕТ, лежала съм в болницата под нейно наблюдение... И след положителния ми тест, беше неделя, Андреева я нямаше и пак на Савова налетяхме в коридора, влязахме в кабинета й, коментирахме резултата, лекарствата, кога да отида на преглед... Винаги е била мила с мен, направо не мога да си представя тази жена да крещи, обяснявала ми е надълго и нашироко, ама и аз много питам де, запомнила съм я с това, че всеки път ми разказваше истории за други свои пациенти, много ме е окуражавала винаги. Няма да забравя, като лежах в клиниката, как идваше посред нощ и ме будеше да ме пита как съм...
Не знам, момичета, много ми е мъчно да прочета това, което споделяте за нея... Вярно, че аз бях отдавна при нея 2013-2014 г., но и сега като ходихме на Благовещение ни позна и много ни се зарадва, беше пак такава сърдечна, усмихната.
Какво да ви посъветвам - сменяйте лекаря, клиниката, има ли най-малко съмнение, не чувствате ли доверие... Това все пак са нашите пари, време, нашата борба и мечти и няма по-важни от тях, а и човек трябва да си съхрани достойнството все пак.
 Hug

# 398
  • Italia
Включвам се с една молба- ако някое момиче има час за Тимева за април, но по някаква причина иска да се откаже от него, нека ми пише на лични.
От две седмици гледам нон-стоп в интернет за графика й за април, днес ме изненадаха,че всички часове за този месец вече са заети...Кога ги записвате тия часове  newsm78

# 399
 И аз не мога да повярвам колко различни мнения излязоха за Савова. Склонна съм да смятам, че наистина дели пациентите си на любими и не чак толкова. Успокоявам се, че има и други с които се е държала по начина по който се държа и с мен. На въпроса "защо не сте я сменили?", защото когато почнеш с един лекар се надяваш че той е правилния, поне аз съм така и винаги търся вината първо в себе си. Но, няма значение вече е сменена и дано всички най-накрая сбъднем мечтата си, без значение през какво сме минали.
Съжалявам, че темата се превърна по-скоро в "Недоволни и доволни от Савова", но се надявам да помогнем на тези които все още са при нея и са недоволни да съберат кураж преди да е станало късно.

# 400
  • София
Ами в крайна сметка се оказа, че мнението на новорегистрираният потребител не е много достоверно - нито прегледите струват по 75 лв., нито ТСХ е сбъркано като време,  нито инсеминация е препоръчана при запушени тръби, а лапароскопията няма как да отпуши тръбите.

Което ме кара също да си мисля, че всичко е до отношение между пациент и лекар. Всеки трябва да си намери неговият лекар и да не чака 9-10 прегледа за да се убеди, че това не е лекарят му. Немога да разбера при това, че при Савова е препълнено от пациенти защо е пробутват точно нея във телевизионните им изяви и не дават и на други лекари от клиниката ефирно време.

# 401
  • София
И аз не нога да разбера защо като се вижа, че един лекар е суоер ангажиран, въпреки това се отива при него. Аз например , връщайки се пак в Щерев, не отидох пак при Тимева, въпреки, че при нея имам забременяване от първи опит и много я харесвам, а се записах при Комовалова.И тя е натоварена, но няма база за сравнение дори с Тимева, при която даже до график не може да се докопаш.

# 402
  • Варна
Нека да внеса нова вълна в темата, като ви попитам: Как се подготвят документите за фонда от клиниката? Записвам час при моя доктор /д-р Савова/, или се обаждам да ми ги подготвят предварително?...  После ги нося на 3-я етаж, там попълвам всички декларации, окомплектоват и ги занасям във фонда?... newsm78

# 403
Аз си записах час при доки, тя ми попълни едно документче, което после занесоме на 3-я етаж. Там за 5 минути ни оформиха документите и заедно с две копия от спермограми на ММ през минимум 1 месец разстояние в 2 различни клиники одобрени от фонда, ги занесохме. От моите мисля, че беше прикачено само копие с изследването ми на FSH ooooh!. С мъжки фактор сме.

# 404
  • Варна
Чудех се дали не може просто да ни подготви медицинските документи, да ни ги изпратят по куриер, ние да окомплектоваме с другите декларации, изследвания и т.н. и да ги пуснем към фонда пак по куриер?...

Общи условия

Активация на акаунт