Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви услуги покриват абонаментните планове за проследяване на бременност в клиниката?
Какво може да означава предписването на родоразрешение в 36-та седмица от бременността?
Как се прави клизма преди пункция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви услуги покриват абонаментните планове за проследяване на бременност в клиниката?
-
Какво може да означава предписването на родоразрешение в 36-та седмица от бременността?
-
Как се прави клизма преди пункция?
-
Какви инжекции се прилагат преди пункция?
-
Какво представлява училището за родители в контекста на посещенията в клиниката?
Първо - успех на всички!
Никога не съм имала проблем - и на място, и по тел. А имам 6 годишен опит с регистратурата. Много се смениха през годините, но винаги са били мили, съдействали са ми максимално и винаги съм се чувствала обгрижвана.

Аз запазих самообладание и я помолих да ми напише на бележка за лекцията за декември. Тя ми пише бележка и ми я дава. Излизам на входа и гледам записала "У-ще за р. - 03.02.2016 г., 11:15ч.", при което ММ полудя, взе бележката и влезе вътре
През това време аз отидох на касата, за да питам дали като сме с арт процедура и пакет за проследяване след това ще заплащаме училището за р. Момичето на касата ми каза "Не, за вас е безплатно". Вдигнах вежди и я попитах "Сигурна ли сте?", а тя каза: "Да, другитя път преди училището елате само да ви дам талонче". Познайте.
Отивам другия път да си искам талонче, а вече друго момиче на касата ми казва: "Трябва да заплатите и 20 лв. за училището". Пак започнах да се обяснявам.