Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 011
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Аз с моя док поддържах постоянно връзка по вайбър. Понякога закъсняваше да ми отговори, но то е разбираемо. Единственият път когато не ми отговори цял ден, позвъних в болницата, обясних, че е спешно и след час ми се обади док. Юнакова със съвети. Та искам да кажа, особено ако е спешно и вашият док не може да се отзове веднага, поискайте поне някой друг да ви се обади.
Аз имам и следното питане: Трябва ми час за доц. Тимева, но на 20.07. Явно обаче, часовете бързо се разграбват и ми дадоха чак за 28.07. Ако някой случайно има час за 20-ти и в последствие се откаже, може ли да ми пише за замяна. Благодаря ви много и успех в начинанията!

# 586
Телефонът на рецепцията след работно време е пренасочен към акушерките. Скоро на 2 пъти ми се наложи да го полвам вечер и двата пъти ми вдигна акушерка.

# 587
Имат и спешен телефон. Звънях една неделя и ми вдигна дежурната лекарка. Разговарях с нея и се успокоих.  Иначе тя каза, че ако все пак държа да ме прегледат мога да заповядам по всяко време.  Peace

# 588
  • София
Искам да попитам - след като сте се обаждали на регситратурата и сте казвали с кой лекар искате да се чуете за консултация - обаждал ли Ви се е лекаря по телефона.
Вече 2-ри ден ден чакам Sad
От регистратурата все ми казват, че лекаря ще ми се обади, било му предадено.

И вчера звъннах на регистратурата - оставих контакти и отново не ми се обадиха Sad
Днес ще звъня пак - ще им се накарам, въпреки че знам, че момичетата от регистратурата не са виновни, но тогава да ме свържат с друг лекар като моята е толкова заета!

# 589
  • София
Момичета, интересува ме  откога излиза в летен отпуск д-р Савова, моля ви ако имате информация да споделите.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 11:24 от Мaksy

# 590
  • Бургас
Аз с моя док поддържах постоянно връзка по вайбър. Понякога закъсняваше да ми отговори, но то е разбираемо. Единственият път когато не ми отговори цял ден, позвъних в болницата, обясних, че е спешно и след час ми се обади док. Юнакова със съвети. Та искам да кажа, особено ако е спешно и вашият док не може да се отзове веднага, поискайте поне някой друг да ви се обади.
Аз имам и следното питане: Трябва ми час за доц. Тимева, но на 20.07. Явно обаче, часовете бързо се разграбват и ми дадоха чак за 28.07. Ако някой случайно има час за 20-ти и в последствие се откаже, може ли да ми пише за замяна. Благодаря ви много и успех в начинанията!
По принцип в четвъртък(20.07) тя няма официални часове,но можеш да се обадиш на20.07 и да питаш дали е на работа и да отидеш без час. Доста се чака ама няма начин.
Успех

# 591
Здравейте, да питам за тоновете: аз имам още доста време до товс, но се чудя има ли опция да ходиш някъде другаде, а не в Щерев само за това. Живея далечко и си мисля, че ще ми е много тегаво да пътувам всеки ден до там само за тонове.

# 592
След тоновете минаваш през доктора да ти ги види и разпише. Ако се следиш там, така или иначе трябва да му ги покажеш...

# 593
Момичета,

как стои въпроса с вземане на копия от изследвания/ проведени прегледи и процедури? Искам да направя консултация и с друг лекар, който ми иска такива документи.
На място и на монмента ли ми дават копия, или трябва да се обад предварително по телефона да ги подготвят?

Благодаря предварително Simple Smile

# 594
  • София
Вече мога да кажа кой ми направи инсеминация на запушена тръба - доц. Андреева ми подари това "щастие". Искрено се надявам кракът ми повече никога да не стъпи там!

# 595
  • София
Вече мога да кажа кой ми направи инсеминация на запушена тръба - доц. Андреева ми подари това "щастие". Искрено се надявам кракът ми повече никога да не стъпи там!

А правна ли ти е изобщо ЦС на търби преди инсеминацията?

# 596
Копие от изследвания можеш да получиш без проблем на място. За прегледи и процедури ще ти издадат епикриза при поискване с изчакване, по принцип не дават да се снима всичко, например протоколите за стимулация/отговор. А самата епикриза е доста лаконична, за нищо не става... Ако ти е важно пиши ми на ЛС, ще ти кажа какво да направиш.

# 597
  • София
Ако ти се доражда отиваш в клиниката и дежурен лекар ще прецени колко ти се ражда. Реално погледнато нищо не става за миг и или ще дойде твоя лекар, а и останалите доктори знаят какво се прави при раждане.

# 598
Др Кой не си единствената.На мен въпросната доцентка ми стимулира два пъти овулация без цветна снимка,изследване на хормони и спермограма,като искаше и трети месец да продължи така,но нейният професионализъм ми дойде в повече.При направена цветна снимка, естествено в друга клиника, се установи тотално запушена дясна тръба.Момичета пазете здравето си и не се доверявайте безрезервно на лекарите.Сигурна съм,че ако се касаеше за нейното здраве щеше да предприеме друг подход.

# 599
Момичета, винаги на второ мнение!!! Колкото и да са славни и преславни, понякога претупват нещата, а това може да доведе до неочаквано лош, да не казвам трагичен, резултат. Специално аз за в бъдеще смятам да си водя консултации на поне 3 места, не че и това ми гарантира щастлив изход. Успех на всички, стискам палци!!!   Praynig
ПП: Доколкото знам, преди каквито и да е процедури, задължително е да се направи цветна снимка на тръбите!!!

Общи условия

Активация на акаунт