Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 008
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вече мога да кажа кой ми направи инсеминация на запушена тръба - доц. Андреева ми подари това "щастие". Искрено се надявам кракът ми повече никога да не стъпи там!

А правна ли ти е изобщо ЦС на търби преди инсеминацията?
Прави ми ходротубация на която каза, че или е запушена или е направила спазъм. В резултата от хидротубацията, койта получих едва през април 2017г., а самата процедура е правена през януари 2016г. пише: вероятна проходимост в дясно и вероятна непроходимост в ляво.

# 601
  • София
Момичета, имам въпрос...пред стимулация съм,но до следващия цикъл док ми изписа противозачатъчни. На кой ден от хапчето (противозачатъчно) ви викаха на преглед?

# 602
  • Пловдив
Момичета, имам въпрос...пред стимулация съм,но до следващия цикъл док ми изписа противозачатъчни. На кой ден от хапчето (противозачатъчно) ви викаха на преглед?
Здравей, Shushaaa
Не ти ли дада лекарката схема по която да ги пиеш? Аз имам спомен, че се пиеха определени дни и няколко дена преди цикъла се спираха, за да ти дойде и втория или третия ден от МЦ си на преглед.

# 603
  • София
Пия от втория ден на цикъла всеки ден по едно хапче(противозачатъчно), но не помня на 11 или 19ти ден от хапчето трябва да ида на преглед

# 604
  • Пловдив
Пия от втория ден на цикъла всеки ден по едно хапче(противозачатъчно), но не помня на 11 или 19ти ден от хапчето трябва да ида на преглед
Нищо не ти пречи да звъннеш на лекарката или на рецепцията да и кажат дати се обади и да уточните. По-добре да си сигурна, аз имам спомен че май викаха на 20ден, но все пак си е индивидуално в зависимост със стимулацията.

# 605
Здравейте. Да попитам, в Щерев има ли дежурен кабинет или някой, който може да те прегледа при спешност например в съботно-неделните дни. Как се случва приема в такъв случай, някой има ли информация, моля да споделите.

# 606
Има, не е дежурен кабинет, но винаги 24ч. има дежурен лекар, обикновено преглеждат в старата сграда, кабинета до входа за РО. Отиваш на регистратура и искаш преглед по спешност от дежурен лекар. Ако случаят е спешен ще те приемат и настанят с назначено лечение. Ако си имаш твой лекар там, ще те поеме когато дойде.
По принцип бъди готова да си плащаш - грубо към 100 лв на ден или малко по-малко.  Работят със ЗК, ама все се оказва че пътеките за месеца са свършили    Thinking
Какъв е проблема? Успех!

# 607
Благодаря ти, много изчерпателен отговор  bouquet

# 608
Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 609
Момичета да ви питам как процедират в болницата, когато лекар е в отпуска. Има конкретен лекар/лекари, които го заместват или те пращат при когото е свободен? Или пък мога да реша при кого искам?

# 610
Момичета да ви питам как процедират в болницата, когато лекар е в отпуска. Има конкретен лекар/лекари, които го заместват или те пращат при когото е свободен? Или пък мога да реша при кого искам?

На мен ми се е случвало веднъж и имаше конкретен лекар, който я замества Simple Smile

# 611
  • Варна
Когато моята док беше в отпуск, ми каза при кого точно да отида. Да, но тогава влизах в процедура и бях почти всеки ден в клиниката, а заместващата не винаги беше на смяна. Та тогава се паднах при няколко лекари от клиниката, докато накрая завърших първата процедура при д-р Савова и така си останах при нея - за добро или за не толкова добро.

# 612
Здравейте, момичета! Аз съм нова тук, може ли някой да сподели дали е доволен от клиниката за инвитро. Благодаря!

# 613
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Аз съм нова тук, може ли някой да сподели дали е доволен от клиниката за инвитро. Благодаря!
Здравей, Сиси и добре дошла! Както за всяка клиника и тук ще срещнеш и положителни и отрицателни коментари. За да добиеш представа най-добре е да се спреш на един лекар и да направиш консултация. Разбира се зависи и какъв е проблема при вас. Отношението и професионализма според мен в клиниката са на ниво.

# 614
Здравей, Варки! Благодаря! Аз съм от Варна, нямам никаква представа от специалистите тук, пътуването също е голям проблем, особено за съпруга ми, но във Варна пък още по-малко мога да се доверя на някоя клиника. Не знам какъв е точно проблемът, най-вероятно мъжки фактор. Ходя при добра гинеколожка, на която имам доверие, тя все ме уверява, че в мен няма проблем и се чуди защо не мога да забременя, правила съм изследвания и спермограма преди 2 г., загубих си времето в чакане, от друга страна имах и много лични проблеми, и така годините много напреднаха.

Общи условия

Активация на акаунт