Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 004
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
sisi345, добре дошла! И аз от Варна, потърсих помощ в клиниката. Зареди се с много търпение, позитивно мислене и мисли само за сбъдване на мечтата ви! Пожелавам ти успешен избор на лекар!

# 616
Благодаря, Поли! Много късмет ти желая от сърце! Simple Smile

# 617
  • София
Момичета, здравейте! Може ли някоя от вас да ми каже със сигурност, лабораторията в клиниката изработва ли проба от чхг в неделя и резултата излиза ли на същия ден?
Благодаря.

# 618
  • София
Момичета, здравейте! Може ли някоя от вас да ми каже със сигурност, лабораторията в клиниката изработва ли проба от чхг в неделя и резултата излиза ли на същия ден?
Благодаря.
Да! Резултатът излиза след час - два. Само са до по - рано, 12-13 ч.

# 619
Момичета, здравейте! Аз писах веднъж, но пак да попитам: Има ли някой при доц. д-р Тимева за 20.07 и няма да си ползва часа или пък иска да го замени за 28.07? Не е на живот и смърт, но тогава ще ми излезнат генетичните и ми се иска директно при нея, да не ходя пак. Не съм от София. Благодаря!

# 620
Момичета, здравейте! Аз писах веднъж, но пак да попитам: Има ли някой при доц. д-р Тимева за 20.07 и няма да си ползва часа или пък иска да го замени за 28.07? Не е на живот и смърт, но тогава ще ми излезнат генетичните и ми се иска директно при нея, да не ходя пак. Не съм от София. Благодаря!
Здравей. Аз не съм при доц. Тимева, но имай предвид, че няма да те върне и без час, просто ще се наложи да почакаш. И това е вариант при положение, че не си от София, за да не се разкарваш 2 пъти.

# 621
  • София
Frida , много ти благодаря мила!:blush:

# 622
Здравейте момичета, има ли някоя да е правила Предимплантационна генетична диагностика PGD на ембриони в клиниката, интересува ме каква е цената

# 623
Мисля, че наскоро бяха обновили ценовата листа и е добре да се обадиш да питаш за по-сигурно.. Успех  Peace

# 624
Здравейте момичета! От около 2 години се лутам насам-натам и се чудя на кого да се доверя и от къде да я подхвана моята...и така докато АМХ не падна на 0,659. Реших да се завърна пак в Щерев, този път при д-р Магунска. Има ли нейни пациентки тук? Какви са впечатленията ви?

# 625
Аз няма да помогна с мнение, но ще кажа, че от спонсорираните клипчета, които от Щерев пуснаха наскоро във Фейсбук, д-р Магунска много ми харесва като човек - така го казвам, от повърхностен поглед, без да знам отзиви за работата й като професионалист. Просто си казах, че ако не дай Боже трябва да сменя моя лекар, бих избрала нея. Но нека някой се включи да каже как е като професионалист...

# 626
Аз имам една среща с нея и съм с добри впечатления, но много ми се иска вече да се спра някъде и да се доверя докрай на някого. Явно ми предстои и аз да тръгна по трудния път, а нямам повече време за експерименти, за това се надявам на мнения.  Слънчев ден на всички! Flowers Hibiscus Flowers Cherries Nature Sunny

# 627
Здравейте момичета! От около 2 години се лутам насам-натам и се чудя на кого да се доверя и от къде да я подхвана моята...и така докато АМХ не падна на 0,659. Реших да се завърна пак в Щерев, този път при д-р Магунска. Има ли нейни пациентки тук? Какви са впечатленията ви?

Здравей, а преди това в Щерев при кой лекар си била, ако е удобно, да споделиш. Благодаря.

# 628
Бях при д-р Милчева, но в никакъв случай не съм разочарована от нея...просто така се случи, че потърсих и второ мнение относно множество миоми, които трябваше да се махнат. И второто мнение беше същото, но просто реших да ги махна на друго място...Сега, като видях АМХ-то и се стреснах и понеже моя док не е на линия за известно време, записах първия възможен час в Щерев, съвсем произволно - при д-р Магунска

# 629
  • София
Би ли споделила какъв подход мисли да приложи при теб Магунска, имайки предвид ниското АМХ? Какво предложи като план на действие, естествен цикъл или силна стимулация?
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт