Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
LilyRose , уф как ги обичам подобни закани как "ще гледам" ,все едно нещо лошо предстои да ми се случи,а не да ми се роди дете.

Ох, колко много се дразнех и аз на тези приказки  ooooh! Нищо де, пожелавам ти, а и на всички, най-кротките бебета, с които нищо да не "видите"  Hug

# 436
  • София
На 8. Аз знам, че може, просто малкият професор не желае Laughing Миналата година побърка двама учители - на Банско и на Боровец, вдигнаха ръце от него. И ми вади от девет кладенеца вода как различните хора имали различни разбирания за забавление и как трябвало да съм толерантна към особеностите на характера му. Е, това както го чуеш от второкласник, няма как да не се запиташ, като в онази реклама "къде сбъркахме?!"  Joy

Вече около 24 часа не съм усещала бебето. Снощи и тази сутрин лежах като мумия 10 минути с надеждата да мръдне, но не. Страдам Sad

Бъбълче, честити сини гащи Hug Ако и моите ги сменят на втората ФМ, ще черпя Mr. Green

# 437

*Bubble*, първо от 35 падна до 31, после малко под 30 см, последното измерване беше 31.8, не знам колко е точно такова измерване.
belinda, май трябва да се откажеш, щом така умело си защитава правата детето Joy Много добре те разбирам, аха да наместиш всички и да си починеш, пък то.. значи ще седи до камината с теб и ще се занимава с интелектуални занимания.
Ние така големия с много зор го насочихме към джудо, свикна си, не ходи с истински мерак, но като цяло е амбициран да вземе жълт колан сега. Малкото уж по-спортно, уж по-пластично сега ми отказва и джудо и плуването в градината. А аз най-много се радвам на градината, че има басейн. И аз страдам  Wink. Засега спряхме да настояваме, но не сме се отказали  Mr. Green
А на вашия някой друг зимен спорт няма ли да му хареса, сноуборд или кънки ?!

# 438
Добэр ден, Мамчета  Hug
И на мен постоянно ми се повтаря това със спането ама аз им казвам, че това бебе и татко си има.

# 439
Аз се опитвам да запиша моята дъщеря на балет , гимнастика, танци ... на каквото и да е...но без успех. Каза ми че не иска да ходи на нищо, аз реших че се глези,но започнала да плаче като са я закарали, не спала следобед спокойно в градината.
Реших да отложа за догодина newsm78

# 440
  • Бургас
Bubble, честит мъж. Много кофти като объркат пола, не за друго, а заради настройката. Да са ни живи и здрави бебоците пък какъвто и пол да са - няма значение.
Снощи спах добре. Пак ме боляха кокалите като се обръщах, ама май трябва да приема съдбата си  Laughing  Днес станах в 11 часа. Сега закусвам и продължавам с търкалянето  Blush

# 441
Здравейте мамита  Hug Вече 4 дни съм в болница заради контракциите,които станаха болезнени,та се наложи да полежа тука на системи и инжекции.Вече съм по-добре,а и се кротнах като видях,че и бебко е добре  Praynig Даже ми помаха малко като английската кралица  Mr. Green От няколко дни го усещам душичката как се намества  Heart Eyes Party чета ви с голям интерес,като разказвате за вашите дечита и ми стана едно такова мило  Heart Eyes От стаята ми чувам бебчета да плачкат,та се размечтах  baby_neutral Мамите,които са също с контракции как се справяте с тях?Притеснявам се като се прибера вкъщи да не започнат пак  Sad Пожелавам ви много хубави емоции и бебешорски ритничета да ви доказват,че всичко е наред  bouquet

# 442
  • Пловдив
Моите контракции бяха изчезнали напълно с повече почивка.При мен май само това помага.Послушах доки и спрях магнезия,но като гледам с него и без него все тая.Лежа ли повече-няма контракции.Поизморя ли се-започват.
Да се оплача моите любовно-еротични сънища се замениха със страшни кошмари.Направо е ужасно Sad  #2gunfire

# 443
  • Бургас
Моите контракции бяха изчезнали напълно с повече почивка.При мен май само това помага.Послушах доки и спрях магнезия,но като гледам с него и без него все тая.Лежа ли повече-няма контракции.Поизморя ли се-започват.
Защо са ти спрели магнезия?
Иначе наистина почивка му е майката и пълно спокойствие.

# 444
На 8. Аз знам, че може, просто малкият професор не желае Laughing Миналата година побърка двама учители - на Банско и на Боровец, вдигнаха ръце от него. И ми вади от девет кладенеца вода как различните хора имали различни разбирания за забавление и как трябвало да съм толерантна към особеностите на характера му. Е, това както го чуеш от второкласник, няма как да не се запиташ, като в онази реклама "къде сбъркахме?!"  Joy

Бел, трябва да ги съберем моето и твоето диване, имам чувството, че много ще си допаднат. Аз слушах подобни приказки горе-долу по същото време.
Да ви се оплача - пак съм с хрема и запушен нос. Ако знам как и защо!? Нямам думи. От петък съм си вкъщи и ми нямаше нищо до снощи. Сега пак. Много гадна работа с тоя синузит. Интересното е, че ходих да си взема болничния от болницата и акушерката в отделението ми каза да си взема тайлол хот и да пия ден, най-много два от него. Аз малко се ококолих, но жената ми обясни, че няма какво да стане и ако се притеснявам да си купя детския вариант. Звъннах на доктора, потвърди ми казаното от нея, да се лекувам, не да се влача една седмица сополива, било по-лошия вариант, отколкото тайлола. Каза, че изтръпвал ако се наложи да ми изпише антибиотик каква война сме щели да водим Simple Smile)))  Вие какво ще кажете?  Shocked

P.S. Взех си изследванията, които са ми правили в болницата -- всичко е на 6, хемоглобина ми се качил до 110,8, вече съм влязла в норамата - долната граница е 110. Урина наред, левкоцитите са ми на горна граница, но не сме я минали и казаха, че нямало нищо притеснително.

# 445
Kati12 вливаха ми магнезий и определено помогна.Иначе на таблетки и аз мисля,че не помага.Казаха ми да не си пипам корема,защото съм много слабичка (в началото бях 40кг. сега съм 43 кг.) и може да предизвиквам контракции така  newsm78

# 446
Много ми е странно, предния път имах постоянно котракции (не помня от коя седмица) и болка в яйчниците и докторката ми каза, че мога да тренирам.
Този път нищо не ме боли,а плацентата ми се оказа ниско и не мога да тренирам

# 447
mechenka, важното е, че сте реагирали навреме и контракциите са овладяни. Много жени изкарват така голяма част от бременността. И аз бях така предния път, засега нямам.
Колкото до магнезия, има разни нови изследвания, които показват, че действието му е доста противоречиво. Слушайте си лекарите. А за корема и аз знам, че не е добре да се пипа много, не че аз съм много слаба  Whistling

# 448
  • Пловдив
Мис,според моя АГ няма нужда от магнезий,в началото нямаше нужда от утрогестан (а с предните 2 Б слагах),нямало нужда от изследвания,които другите момичета на клексан си правят.За него клексана и ФК са напълно достатъчни за мен. И понеже е много добър  smile3529 съм се оставила изцяло в неговите ръце Simple Smile (е тайничко си пуснах изследване за магнезий и като видях,че ми е в норма го спрях тотално)

# 449
Manhamanha старая се да не го барам,колкото и да ми се иска да си галя коремчето... Шашкам се много аз,мисля си че вредят на бебо контракциитe  Sad това ми е трета бременност (за съжаление две неуспешни) и сега съм паника и параноя за най-малкото.Иначе плацентата се е вдигнала и няма повод за притеснение.Незнам кое е нормално и кое не,сега влизам в 19 седмица и усещанията са повече  Rolling Eyes Добре,че сте вие опитните мами  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт