Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Bubble радвам се, че шийката е отличник. Не се притеснявай за 21 седмица, напълно те разбирам и аз бях така докато не мина и моята такава седмица, бях направо в паника но се убедих че само нерви си причиняваме, само хубави неща ще се случват от тук нататък. Вярвам  Praynig

За гащите честито и аз тайничко чакам при мен да се сменят сега на прегледа на 25 ноември  Blush и аз съм с Белинда направо даже ще почерпя  Joy

За заканите и аз така мисля, все едно нещо лошо им се е случило и сега айде и моя ред дойде да ми е гадно ........
Manhamanha  и да не е кротко пак ще си го обичам и ще си го гледам с удоволствие, то това не можем да си го избираме. Но на мъжете си как се ядосваме, но никоя не е спряла да си го обича нали? Та да си пожелаем наистина да сме живи и здрави пък ако може да са кротки нека  Wink

А за корема какво сега не може да се пипа ли? Аз иначе си слагам ръката за да усещам по добре движенията, но нещо съм станала да ви кажа не давам да ми го пипат. А от както разбраха познати и приятели все посягат да ме пипнат, а не мен не ми е приятно. Сякаш съм развила някакво собственическо чувство ...  newsm78

# 451
Ааа, аз корема на чужди хора не го давам. Само детето го гали, аз слагам ръка, но не търкам.
Пък за заканите, не го приемайте толкова буквално Simple Smile Аз поне като съм го казвала не съм имала предвид ще видите колко е гадно да имаш дете  Peace Но да, видях какво значи да заспивам на секундата като докосна възглавницата. И не, грам не ми пречеше сешоара. Дори като го спряхме се чудех как съм спала така на тихо  Laughing И не, не съм спряла да си обичам детето, защото ми разказа играта първите месеци. Но дали ми е било много кеф от постоянния рев - не  Laughing Не съм му се ядосвала, то по-скоро едно такова безсилие чувстваш и се ядосваш на себе си.

# 452
Bubble на мен ми казаха,че е момче,но май по-скоро било пъпната връв,а то така и не се разкрачи да видим хубава гледка.  Joy Сега на 12 на ФМ ще видим.
За бялото ми течение ми изписа Полижинакс.Чета,че това е антибиотик и да не се приема от бременни.Поразгледах  темите тук и прочетох,че и досна майка са го приемали.Дори на някои са им го изписвали в 9месец,за да се изчистят ако има нещо.  Thinking Вярвам на доктора си та се надявам всичко да е ок. Плацентата ми е предна и съм качила 1кг.От началото до сега само 4кг , а аз мислех,че стрелката ще мине 50.  Mr. Green

# 453
  • където мечтите се сбъдват
За заканите(или предупреждения)-на мен ми се искаше някой да ме беше предупредил колко е трудно в началото,за да съм по-реалистично настроена.Аз бях тотално неподготвена,не теоритично,а по-скоро за това ,че бебето реве,не спи,а ти не можеш да направиш нищо.И за кърменето бях,чела,че нямало жени без кърма  Laughing ,а понякога просто не става,дори и да направиш всичко по силите си.Най-важното е да си обичаме децата,да сме до тях,когато имат нужда пък да става каквото ще...

# 454
Здравейте! Бих искала да се присъединя към вас. На 32 год съм от Пловдив. Втора бремвнност. Имам момиче на 4 години, сега чакаме мъж. Чувствам се много добре, затова и качвам толкова бързо килограми. Бебока го усещам от 2 седмици. На 23 съм на ФМ. Малката се радва много, че ще си има братче, дано и като се роди да е така.

# 455
Добре дошла alexissss Simple Smile

Не ги приемам чак толкова буквално, но си признавам че ми звучат грозно и ме дразнят може би сега повече защото в момента съм емоционална  Blush, и по принцип аз не съм от хората които все много акъл дават и разбират нещата, може би за това и не обичам да ми дават.  hahaha Малко на себе си приличам, може да объркам нещо, но аз ще съм го объркала а после ще се науча сама  Peace
А за обичането съм сигурна че всички тук вече са страхотни майки и другите като мен им предстои Simple Smile Hug

# 456
  • София
Добре дошла, Алексис Hug

Аз се поизложих с шопинга днес. Минах през един магазин уж само за сутиен, че няма вече с какво да ходя и...излязох с две торби Embarassed Лошата новина е, че панталонът е с още един номер нагоре. Успокоявам се, че е от модела, защото дънките с предния номер си ми стават. От модела е, нали Flutter

Коремът не се пипа, да. Дори като го мажете трябва да е на две, на три, никакви масажчета и глезотии, Моят доки има един много вулгарен лаф по този повод, ама ме е срам да го напиша Mr. Green

Няма никакъв шанс при мен да се смени цветът на гащите. Така налитам на кисело и солено...Нали уж девойките били по сладичкото.

# 457
  • Пловдив
Аз също бях чела, че не е хубаво да се пипа коремът много-много. Трудно ми е, защото съм развила някакъв странен навик сутрин докато си хвърлям душ да си търкам корема, докато сапунисвам други части Laughing сигурно приличам на шимпанзе и въобще не съм се усещала преди това. Сега го преодолявам с големи усилия  Whistling като се засили някой към корема се стряскам, но не предприемам нищо - чинно изчаквам края на опипването. Понякога се карам на мъжа ми като си сложи ръката на корема, защото е гореща като парно  Crazy май съм се фанатизирала на тема корем

# 458
Момичета, направо ме шашнахте.. аз все си галя корема  Rolling Eyes
Защо не е хубаво, заради контракции ли?
Май трябеа да спра с галенето..
Иначе моят корем никой не го пипа, само една близка, с която се виждаме 1 път в месеца  Wink

# 459
  • София
Да, прекаленото докосване, натиск, масажиране и пр. контакти с мускулатурата на матката могат да предизвикат контракции. Аз така съм я тапицирала отгоре, че да няма опасност  Mr. Green

# 460
  • Пловдив
Белинда, дай го този докторски лаф за попипването  Mr. Green
Аз не искам никой, освен ММ, да ми пипа тумбака. Не ми е приятно, чувствам го като влизане в личното ми пространство. Ако не съм бременна, никой няма да дойде да ме милва по корема. Защо бременността ми да дава такова право? Тц. Не давам пък  Crossing Arms
Днес за първи път бях на лекция за бременни. Беше ми интересно и с кеф бих ходила отново.
Вие усетихте ли земетресението? Аз доста се изплаших. Излязох и половин час не смеех да се кача обратно.

# 461
Нищо не усетих аз. А за корема имам подобни разбирания. Браво за лекцията, къде ходи и на каква тема?
belinda, браво за шопинга. От модела е! И аз наскоро си купих едно яке в по-голям размер, а уж се бях зарекла да не купувам много неща...
Lily и аз много мразя да ми дават акъл или наклон на... сещаш се. Пък и наистина всичко е много индивидуално. Но продължавам да твърдя ако можете спете сега колкото можете  Laughing
Добре дошла Алексис  Hug Аз имам момче на почти 4, но няма да успея да нашаря гащите. Иначе и той много се радва Simple Smile

# 462
  • Пловдив
В Кухнята на Рая (в Пловдив) беше. Организирано от списание 9 месеца. Първата част беше за стволовите клетки, а втората - грижа за бебето в първите 40 дни.

# 463
  • Пловдив
Еее, забравих  ooooh! и аз мислех да ходя на тази лекция  Cry сигурно е било много полезно, дано се организирам поне за следващата  Peace
А кога е имало земетресение? Ние сме на 11 етаж и по принцип хубаво така ни друса и люшка... добре, че не съм усетила, че щях да се паникьосам

# 464
В Кухнята на Рая (в Пловдив) беше. Организирано от списание 9 месеца. Първата част беше за стволовите клетки, а втората - грижа за бебето в първите 40 дни.
Я разкажи за грижата накратко, интересно ми е колко са се променили нещата за 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт