Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ох, милата Sad Всичко ще е наред!
belinda, развесели ме 😄 И аз в университетска болница раждах, но не са ме преглеждали студенти. Само преди лапарото идваха на визитация.

# 481
  • Пловдив
Аз пък се изплаших от земетресението.Рацтрепераха ми се крака,ръце.Добре,че беше кратко,но на 12 етаж яко люлее,че бях и сама Sad .Бебо усети и като се успокоих корема ме стегна,а той ритка ли ритка...

# 482
  • София
И аз в университетска болница раждах, но не са ме преглеждали студенти.
Еее, ми то не може всички smile3533

Нана, споко, нищо му няма на бебето! Аз веднъж бременна така се изтресох на леда, потроших се, тичам на лекар, рева, викам край, замина ми бебето...нищо му нямаше, даже си спинкаше сладко, та доки го разбута с ехографа да се развърти, да се уверя, че е живичко! Само уплахата ти е в повече! Успокой се и лекувай коленцето Hug

Земетресение никакво не съм усетила днес Rolling Eyes

# 483
Аз бях бременна с предишното земетресение в Перник. Голям страх брах, с месеци сънувах кошмари.

# 484
Епицентъра на земетресението беше в Гърция и се предполагаше, че ние трябваше да го усетим (от Петрич съм), но цък.. Само майка ми го е усетила  Laughing
А с голямото земетресение бях още студентка в Благоевград и много се уплаших..
Дано да няма вече Praynig
Иначе и аз все се удрям някъде или се спъвам, а уж престъпулник ми е правено..  Mr. Green

# 485
Нана, споко! И аз се бях изплющявала на леда с предната Б, ама нищо му нямаше на бебето. По-обезопасени са отколкото си мислим.
Белинда, голям шемет е твоят доктор. Моят има супер странно чувство за хумор, абе докторска му работа.

За кърменето щях да ви казвам, някой каза, че било по-лесно. На мен пък ми беше ужасно трудно, а бебето сякаш все беше гладно и все ревеше. Първите 20 дни, да не кажа и 40, бяха кошмарни, като всичко започна от болницата още. То не спираше да реве това дете! При връщане в нас същата работа, уж знаех всичко за кърменето на теория, ама на практика се оказа друго. Еми, не издържах - метнах я на АМ и детето поне вечер спеше. През деня не знам какъв й беше проблема, че все ревеше, но вечер като легнеше към 8, буди се в 3 да яде и айде пак до 7-8 сутринта, абе идеално просто и така до почти 2 годинки, когато отказа АМ вече. А приготвянето ми беше мн лесно, имах една топлилка на авент, в която постоянно имаше заредено шише с водичка. Като се събуди бебка, ставам в просъница, сипвам млекце, разбърквам и давам. Слагам другото шише да си се топли. Моето дете никога не е спало при нас, сигурно са точно 5 пъти откакто се е родила и то ако е била болна. Та съм се наспивала идеално. Сега откакто разбра за бебето спи при мен, дърта магарица дето се вика, явно си го изживява по неин си начин.
Та така де, сега с номер 2 не се заричам как ще сме с яденето - ако може с кърма - ок, ако не - каквото дойде.

# 486
  • където мечтите се сбъдват

За кърменето щях да ви казвам, някой каза, че било по-лесно. На мен пък ми беше ужасно трудно, а бебето сякаш все беше гладно и все ревеше. Първите 20 дни, да не кажа и 40, бяха кошмарни, като всичко започна от болницата още. То не спираше да реве това дете! При връщане в нас същата работа, уж знаех всичко за кърменето на теория, ама на практика се оказа друго. Еми, не издържах - метнах я на АМ и детето поне вечер спеше.
И при нас беше същото,ама не 40 дни,а 4 месеца.Аз издържах,защото съм инат,но с цената на много похабени нерви и здравословни проблеми.Не съм сигурна дали си струва всичко това само и само детето да е на кърма  Stop
На мен вчера пак ми се появи някакво гадене.Странно ми е,че все още го има.
От два дни не усещам никакво движение в корема и се чудя дали всичко е наред  Thinking Мисля да отида и на един допълнителен преглед другата седмица,че не ми се чака цял месец за преглед.Струва ми се цяла вечност.
Вчера водих малката на плуване,но не можах да поплувам,че стоях с нея в детския басейн.Мисля в края на седмицата да отида пак сама.

# 487
Здравейте как е настроението днес Simple Smile

Белинда, лафа на доктора ти ме кефи  smile3532
Алексис, аз пих едни витамини, които ме запичаха и сама си ги спрях, казах на доктора и той ми изписа само магнезий друго не пия и се чувствам ок. Ако не ти е добре и наистина не ти е приятно така да ти се яде, кажи си на лекаря да ти смени.
Момичета от Пловдив, казвайте моля когато има лекции, че аз на работа няма как да научавам къде са. Лошото е че само в събота и неделя мога да посещавам, но искам малко да се образовам. Вече 2 книги изчетох, но ще ми е приятно да чуя малко инфо от практиката (друг е въпросът дали ще го направя, но да чуя Wink )
Кристална ти писа сега за 26.11 записах си ще се опитам да я посетя. А тя на каква тема ще е?
Земетресение да ви кажа аз нито едно до сега не съм усещала и се радвам. Може би и затова не ме страх, но нека и да няма повече.  Peace
За корема край, категорично няма да давам посягат не посягат приятелки, директно пляс през ръцете, само аз и ММ. А той милия го усети как мъда вчера, такава радост сега го осени колко много си обичал мини копието Blush (упорито твърди че няма как да родя момиче, била съм станала много хубава  Blush дали е вярно ще видим на 25.11   Heart Eyes

# 488
  • София
От два дни не усещам никакво движение в корема и се чудя дали всичко е наред  Thinking
И аз. Вчера пак се ослушвах, сякаш имаше едно две леки потрепвания, но не съм сигурна, защото предните дни движенията бяха много по-ясно и отчетливи. И на всичкото отгоре тази сутрин се събудих с пронизващи моментни болки ниско долу в корема. Чувствам ги като мускулни, не от матката, но все пак е странно.
Успокоявам се, че на този етап е нормално да не усещам бебето непрекъснато, но все го мисля и ще се чувствам по-добре, ако ме подритне мъничко Simple Smile

И да се оплача от снощен среднощен глад. Уж само да опитам едно любимо десертче пред телевизора, дето го пускат в Лидл само по Коледа, та не съм го яла от миналата година и...го изядох цялото Mr. Green А в него има калории, като все едно съм вечеряла още веднъж, и то в полунощ ooooh!

# 489

За кърменето щях да ви казвам, някой каза, че било по-лесно. На мен пък ми беше ужасно трудно, а бебето сякаш все беше гладно и все ревеше. Първите 20 дни, да не кажа и 40, бяха кошмарни, като всичко започна от болницата още. То не спираше да реве това дете! При връщане в нас същата работа, уж знаех всичко за кърменето на теория, ама на практика се оказа друго. Еми, не издържах - метнах я на АМ и детето поне вечер спеше.
И при нас беше същото,ама не 40 дни,а 4 месеца.Аз издържах,защото съм инат,но с цената на много похабени нерви и здравословни проблеми.Не съм сигурна дали си струва всичко това само и само детето да е на кърма  Stop

И аз в кюпа. Моето дете за щастие знаеше какво да прави и смучеше яко, но това явно не беше достатъчно. Плоски зърна, юздичка, кърмене по над час всеки път, зверски колики и... характер предполагам ми стъжниха първите 4 месеца. И аз в един момент се чудех струва ли си, но не се отказах, кърмих си го до година и 4 месеца заради алергията. Надявам се да е по-леко този път  Praynig

# 490
  • Sofia, Младост 3
Добро утро Simple Smile
И аз станах от глад обезумяла, но чак сутринта. Сънувах какво ми се яде и трябваше да го направя. Сега втасва тесто и после довършвам...буквално довършвам и себе си  hahaha
Аз си усещам бебо, но като пуканка, рядко е. Чакам да се стегне и укрепне, за да ме посритва както трябва скоро, не само да пука като пуканка. Та, ставам, че след готвене и ядене, ще се изкъпя и заминаваме към родния град отново за празнични трапези.

# 491
  • София
И...за да не стресираме напълно новите мами, все пак, аз пък да кажа, че с положителна нагласа и малко късмет кърменето може да и лесно и приятно Simple Smile Не че никога не съм имала проблеми, но винаги съм знаела как да ги реша, правила съм необходимото, справили сме се Simple Smile Най-тежкият момент в кърменето ми беше...отбиването. Много страдах и много тежко го изживях, че детето вече няма нужда от този аспект на общуването с мен Sad Ужасно ми харесва да кърмя и нямам търпение да ми се случи отново и да е колкото може, по-дълго. За мен е уникално и неповторимо преживяване Heart Eyes

# 492
О да, не се замислих как ще прозвучи  Rolling Eyes След тези 4 месеца се нагодихме, коригирахме юздичката, направихме и някои други неща и беше много приятно Simple Smile Накрая обаче беше загубил интерес и не му се занимаваше сякаш, та нямаше драми с отбиването Simple Smile Много е хубаво, наистина  Heart Eyes

# 493
Така е, belinda, аз  си спомням че преди първото дете да се роди сънувах как кърмя и нямах търпение.
Имах проблеми в началото и добре, че беше консултантката по кърмене, която ме подкрепи ужасно много. След това беше  много леко, приятно и удобно. Случвало ми се е в супермаркет, нося бебо в слинга, той изгладнява, давам му скришом докато си го нося и докато изляза от магазина той заспива.
Въобше първите 6 месеца голям мързел. Не се мъчиш да приготвяш храна Simple Smile

# 494
  • където мечтите се сбъдват
Така е, belinda, аз  си спомням че преди първото дете да се роди сънувах как кърмя и нямах търпение.
Имах проблеми в началото и добре, че беше консултантката по кърмене, която ме подкрепи ужасно много. След това беше  много леко, приятно и удобно. Случвало ми се е в супермаркет, нося бебо в слинга, той изгладнява, давам му скришом докато си го нося и докато изляза от магазина той заспива.
Въобше първите 6 месеца голям мързел. Не се мъчиш да приготвяш храна Simple Smile
Аз така и не се научих да кърмя в слинг,защото главичката на бебето се падаше над гърдите ми и нямаше как да засуче.За да слезе под гърдите трябваше много да отпусна слинга и бебето да виси,а това е неправилен начин на носене.За слинг-шал говоря.

Общи условия

Активация на акаунт