Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честно казано, при наличето на този форум, всякакви книги са ми излишни. Имам двете на Лоранс Перну, подариха ми ги, когато забременях за първи път. После открих мама-та и...тук има всичко, за какво ти е книга? Вкл. има и всякакви други сайтове в нета, не-американски. Иначе има една книга на българска лекарка, мисля, дори съм я чела, но е дразнеща с остарелите си разбирания, така че няма да я препоръчвам.

Теди, тя главата е важна колко е в диаметър. Иначе тя като излезе, после колкото и да е дебело, все е по-малко от главата. Така че моли се да не е главесто, а не да не е дебело Mr. Green

# 571
Belinda доктора не ми каза нищо,освен моето АГ да ме следи.
Dimitrina аз съм в 18г.с.  Не се шашкай,ако доктора ти е казал,че вичко е наред,значи нямаш повод за притеснение.  bouquet

# 572
Браво Бейби, за хубавия ден и хубавия преглед, честити сини гащи и нови ботушки  Grinning

Таня, ПКК в тази лаборатория където ходих е с 12 показателя, ето http://www.img-share.eu/main/image_view/CapturePNGi6LWD6p.png.htm  Просто  в бележката от хематолога пише, да си направя ПКК след Х време след като пия феро фолгамата, и аз отидох в лабораторията с искане за ПКК. СУЕ и т.н. имах в предното изследване( с направление) , но сега нямам такъв показател, не знам защо(без направление). Моя хемоглобин е мръднал с едно надолу въпреки феро фолгамата, преди месец беше 110.
  Теди,  СУЕ -то и захарта и билурбина и разни други неща са биохимия и се пускат допълнително,  но на мен винаги ми ги пускат. Личната лекарка ми каза,  че така трябва и аз бях готова да му кажа на АГ -то,  но той така си ми ги пуска.  Явно всеки доктор си има начин на следене и няма какво да се учудваме Simple Smile

# 573
Ще се поизпъвам после в леглото в очакване 👀 Хаха, ама не става така-когато ми се иска
Теди, моя брат се е родил малко над 4 кг 🐷 Хаха, аз съм казала на нашите да си вземеме друго бебе, че е много грозно😁😁😁 хахаха
А и аз не чета книги за бременни и нямам намерение да купувам. При целия този интернет, както каза Белинда, абе направо ми се струва излишно.

# 574
  • Бургас
А и аз не чета книги за бременни и нямам намерение да купувам. При целия този интернет, както каза Белинда, абе направо ми се струва излишно.
Така е, но в интернет и особено във форумите, често се пишат глупости и неверни неща. Срещала съм много пъти някой да пише простотии с такава увереност, че ако не знаеш, че това не е вярно, като нищо ще повярваш.

# 575
Е, това вече всеки си преценава дали може да отсее достоверно от някаква лишена от логика простотия. Пък и да ти се стори някой коментар " компетентен" винаги можеш да провериш прочетенето в други източници. Не знам, това си е мое мнение за книгите. Аз не мисля да купувам.
Опирам до форуми и мои приятелки с малки дечица.

# 576
  • София
Аз с първата бременност четох д-р Спок и една английска книга, която беше супер полезна. Една приятелка ми я беше дала, не помня как се казваше, но имаше вътре всичко - масажи, кърмене, захранване и т.н. Сега съм позабравила, понатам мисля някой курс за раждане и кърмене да посетя, но не тези рекламните, ами има едни платени по йога студиата. Което ме подсеща да споделя, че тръгнах на йога за бременни и е супер за подготовка за раждането, правим и упражнения за тазовото дъно.
Аз хванах някакъв грип и цял ден лежа, умрях от скука.

# 577
  • София
Аз съм срещала и невероятни простотии, написани в книга, пак с абсолютна увереност Laughing Просто човек трябва да прави кросчекове на всяка информация и да си ползва мозъка по предназначение.

# 578
  • Пловдив
И моя бебок стана много активен.Събуди ме в 3ч и реших да ви изчета.Вече се успокои,но аз се разсъних.В началото леко потупване,но сега е много ясно и силно.
Обсъждали сте сватбите.Аз бях тъжна,че ММ иска първо бебе и категорично отказах да се оженим бременна.Но то като било писано,с втората Б вече се причупих и аз поисках.Детето беше на 3г и толкова впечатлено,че вече 1,5г след сватбата не спира да повтаря колко хубава булка съм била и как ще се жени за мен,а татко му да ни свири на сватбата.Но аз съм от тези,които искат първо брак,после бебе и затова не и се радвах много.Ох,отплеснах се..

# 579
  • Пловдив
Ние сме от повече от 10 г. заедно и някак неусетно минаха, без да се замислим за сватба. Миналата година сестра ми се омъжи /бременна, защото веднага след годежа започнаха с опитите/ и някак естествено ми се насади идеята за нещо по-сериозно и в нашите отношения, след като и букета хванах и всички взеха да питат "кога?". Оказа се, че моят още преди годежа на сестра ми започнал да изплаща пръстен за мен  Heart Eyes после беше малко ядосан, че са го изпреварили и така изглеждало все едно заради тях сме се сетили /което при мен си беше истина  Laughing /. Месец след тази сватба, той ми предложи по уникален начин, на 10 юли се оженихме и на 11 сме си направили бебе  Heart Eyes Винаги съм смятала сватбата за безсмислена, ако не си готов да правиш семейство от повече от двама и са ми странни младоженци, които искат да изчакат още година-две за бебето.  newsm78
Много се разпилях, но ми е много мил тоя период, в който се хвълрихме в дълбокото  Heart Eyes
Днес съм добре, отивам да гласувам  Laughing

# 580
  • Sofia, Младост 3
И на мен този период ми е многократно мил, всичко стана бързо, въпреки че е мислено, а бебето чакано с години, просто сме ученическа любов и чакахме да пораснем, а през това време мечтаехме  Mr. Green Сега го чувствам като моя съпруг, вече не сме просто гаджета от сто години  Laughing
Аз пък тоолкова рядко и толкова леко усещам бебо, нямаме търпение. Но се оказах с предна плацента, може да почакам още за по-отчетливи движения.
Вече май не ми се гади  Party , вчера бях на семейна сбирка и хапнах от всичко на масата, включително месо, майка ми реши, че съм болна нещо, все пак 4 месеца отказвах месо. Казахме на незнаещите роднини, много се зарадваха,оказа се дори, че терминът ми съвпада с този едно време на леля ми, когато роди малката ми братовчедка  Heart Eyes Но тя не си дава датата, помоли ме да не е тогава  Laughing Ставам, че още лежа и редя тук мъдрости, мързи ме май неделно   Laughing

# 581
  • София
Колкото хора - толкова истории. Любовта и семейството са много интимни изживявания, нормално е да ги усещаме различно, защото все пак, слава Богу, не сме еднакви. Иначе щеше да е голяма скука Laughing Така че на мен нищо не ми е странно, нищо не ме учудва, приемам хората, каквито са, както и да се обичат. Стига да е в рамките на закона Laughing

Бебко тази сутрин бушува Grinning Гледаме с мъжа ми малкият как поглъща количества храна и си викаме - ами ако това се излюпи злоядо newsm78 И двете ни деца са ящни от бебета, не знам какво е това да буташ лъжицата, то да плюе. Каквото се сготвеше, се изяждаше. Като пораснаха почнаха с гевезлъците - това не ям, онова не ям, но като бебета бяха мечти и двамата. Нямам търпение да се запозная с номер 3 и да му правя пюренца Heart Eyes

# 582
Добър ден, мамчета Party
Ние с мъжа ми станахме рано, гласувахме и дойдохме към етажа, за да боядисва с приятели, а аз съм на първи етаж при мама и си лежа на топло Laughing
Снощи бяхме на рожден ден и имаше духов оркестър. Всеки път като засвириха се стрясках, голямо шоу беше, откакто съм забременяла не съм излизала вечер на шумно място  Joy Днес малко ме боли кръста и леко корема, но го отдавам на това, че снощи много време бях свита, а през деня почти не съм лежала.

bouquet

# 583
Аз днес освен,че почувствах бебето си ами и видях как ми се мърда коремчето.  Heart Eyes Направо сутринта щях да фръкна от щастиееееее. Heart Eyes
Еva ти в коя седмица си?Аз също съм с предна плацента,но от 16г.с. го чувствам.

# 584
  • Бургас
Мен тези дни са ме хванали лудите. Не знам дали е заради прочетените истории за загубени бебчета в 5 ти месец, но постоянно се следя получавам ли контракции, какъв е цвета по тоалетната хартия след избърсване и пр. Може би ми е изнервено, защото другия понеделник съм на ФМ и ме е страх какво може да ми кажат. Отделно се притеснявам как ще ми се отрази 4 часа път от Бургас до София.....Ох, трябва да се стегна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт