Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Права си,трябва да се стегнеш.Не се затормозявай с лоши мисли,а се радвай на Б.Те лоши неща стават във всеки месец,но мислим или не всичко е съдба.Мен наистина ме е яд,че имах такива мисли с първата Б (заради БХС) и си провалих удоволствието от леката и безпроблемна Б. Всичко ще е наред,но се иска спокойствие.

# 586
Мен тези дни са ме хванали лудите. Не знам дали е заради прочетените истории за загубени бебчета в 5 ти месец, но постоянно се следя получавам ли контракции, какъв е цвета по тоалетната хартия след избърсване и пр. Може би ми е изнервено, защото другия понеделник съм на ФМ и ме е страх какво може да ми кажат. Отделно се притеснявам как ще ми се отрази 4 часа път от Бургас до София.....Ох, трябва да се стегна  Tired
Мис, я се стегни! Аз заради такива мисли загубих 3 месеца от бременността си. Като ме налегнат мрачни мисли си повтарям за силата на позитивното мислене. Wink
Относно книги за деца, аз си взех две, за да има с какво да се занимавам Grinning

# 587
  • Sofia, Младост 3
Baby.st.ss , 16 седмица съм. То и аз го усещам , но все още много рядко - през няколко дни и само в определени пози, а и е като пукане на пуканка, не е побутване , да не говорим за ритване. Повече търпение трябва да имам  Simple Smile

# 588
Мис, недей да мислиш лоши работи! Знам, че е трудно и аз понякога си мисля простотии, но веднага щом ми дойде такава мисъл гледам да я елиминирам! За да се чувстваме добре трябва да сме щастливи и позитивни!
Иначе и аз като легна по гръб или на ляво го усещам.. нещо като пуканка, както казвате и леко потрепване и гъделичкане, много в приятнооо Party Crazy
Я кажете сега, вие креватчета или кошари мислите да вземете? Ние мислим да е кошара, за да можв да си я местим където искаме из апартамента,сгъва се и можв за почивка да си я вземеш, а и после става за игра. Поне мислим, че тя щв ни е по-практична и полезна. И мислите ли да пазарувате дрешки от имтернет или мислите да си ги видите и пипнете на живо ?  Wink

# 589
Белинда и Кари бях със същите болезнени спазми вчера, като в допълнение и болки в дясната страна на кръста. Голямо лежане падна и два папаверина. Днес положението е по-добре.

За бебето - усещам го от около седмица, но много леко като съм в легнало положение. В 17 г.с. съм и си мислех, че е рано, но като гледам и при вас е имало по-ранни тупкания  Heart Eyes

# 590
  • Лондон
Здравейте, момичета! Реших и аз да се присъединя към вас, надявам се да бъда добре приета. До сега съм следяла почти всички теми. Аз днес правя 16 седмици, термин 30 април, първа и дългоочаквана бременност, за сега имаме две независими предположения за момче  stork-boy Пожелавам леко бременеене на всички и през април да си гушкаме живи и здрави бебонковци  ylinfant breastfeeding  newsm07 1stroller family

Имам едно притеснение, свързано с килограмите, вместо да качвам свалям, а нямам излишни. От началото 56, сега съм 53,8. Повръщах рядко (2-3 пъти в седмицата  Sick) до миналата седмица, даже снощи пак малко след като изядох една огромна салата  Sad  Но ми беше почти винаги лошо до 12-13 седмица с по няколко дни проблясъци, когато бях добре. Като цяло нямам апетит, особено сутрин,  и ако ям нещо, което не ми се понрави веднага се започва едно повдигане. Надявам се да минава вече и да започна като нормалните хора да качвам по мако килца.

# 591
Добре дошла  fresh. berry,  имаш време да започнеш да качваш. Спокойно. А и колкото по -малко качиш,  толкова  по - бързо  ще ги свалиш.
Аз да сепохваля,  че от днес влизам в 5-ти месец.  Още малко и ще съм на средата. Общо взето един спокоен ден,  като изключа,  че пералнята ми отказа и трябва да купувам нова Sad Ама дошло й времето. Вие как сте мамчета,  гласувахте ли?  Аз сега пропуснах,  че ми е изтекла личната карта на 8-  ми ноември. Добре поне,  че първия  път гласувах,  та няма да се разправям да ме връщата в избирателния списък.  Simple Smile

# 592
  • където мечтите се сбъдват
Мен тези дни са ме хванали лудите. Не знам дали е заради прочетените истории за загубени бебчета в 5 ти месец, но постоянно се следя получавам ли контракции, какъв е цвета по тоалетната хартия след избърсване и пр. Може би ми е изнервено, защото другия понеделник съм на ФМ и ме е страх какво може да ми кажат. Отделно се притеснявам как ще ми се отрази 4 часа път от Бургас до София.....Ох, трябва да се стегна  Tired
И аз вчера нещо се бях ошашкала,затова съм решила да се следя и на частно при още един доктор.Вчера реших да си запиша един допълнителен час при Татарова в Девата,но ми дадоха чак за след 2 седмици.Сега се чудя кой да си избера-Кироваков,Веселин Димитров или Минчев  newsm78 Иначе по ЖК съм на чак на 29.11.
От известно време съм станала много сънлива,без енергия,спя следобед.Това е нетипично за мен и сигурно хемоглобина ми е паднал още.
Винаги съм смятала сватбата за безсмислена, ако не си готов да правиш семейство от повече от двама и са ми странни младоженци, които искат да изчакат още година-две за бебето.  newsm78

Ние бяхме така,защото се оженихме само година и половина след като се запознахме.Изчакахме година-две за първото дете.Даже и повече бих изчакала,за да се радваме само един на друг,но времето напредваше и не исках много на изчаквам с ражданията.За мен семейството се състои основно от мъж и жена.Децата след време ще ни напуснат,за да създадат свои семейства и слава Богу  Simple Smile

# 593
  • Бургас
Stefanel, и аз съм голяма мърда. Днес станах в 12 часа, а вчера следобед спах 2 часа, при положение, че станах в 11 часа.

# 594
Miss jully,не се шашкай, не го мисли.
И аз се опитвам да не го мисля, че иначе честно казано и аз тия дни четох такива истории и се  вкарвам в размисли....
Трябва да се владеем и да не допускаме такива мисли.. Tired

Аз и днес се чувствам малко... като замаяно, едно такова без настроение, не знам какво ми стана тези дни. 😶

# 595
Eva спокойно и аз тогава усещах същото. bouquet

Dimitrina аз много искам дървена кошара,но от тези които се люшкат и имат шкафчета.  Laughing Погледнато от твоята гледна точка,също е добра инвестиция сгъваемата . Чудя се и аз доста.За дрешките нямам проблед за са втора употреба.Даже майка ми купи едно боди,ромпърче е спално чувалче от Зиг Зага.  Laughing

Jully без лоши мисли. Wink bouquet Аз имам чувството,че като стана в 11 мога да спа после цял ден Shocked ,а стана ли с кокошките се чувствам по-свежа.

Carrie има някакви изригвания,за това се чувстваш така. bouquet

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 18:32 от Baby.st.ss

# 596
  • София
Добре дошла, Фреш Hug С теб сме за един ден Wink Добре че дойдоха 2-3 мами за накрая, че вече си се представях съвсем самотна 2 в 1 в края на април в темичката, а всички други вече родили Laughing

Ходихме с Пумичка на бременна йога. Много ми хареса! Малко духовната част ми е...странна, меко казано, но това е защото нищо не знам по въпроса. Като натоварване обаче е супер! Няма тън-мън, а аз си мислех, че ще е само едно протягане и галене на корема. Няма такова нещо. Чувствам се супер раздвижена и разтегната, без да ми пари и трепери някоя мускулна група от претоварване. Идеален баланс. Зарибих се!

От утре съм на работа, най-после! Стискайте палци да съм добре и да не се разболявам повече, че само като си представя трамвая сутрин пълен, а сега като е студено - прозорците затворени, кихат, кашлят...

За спане ще взимам дървено легло със сваляща се предна решетка, това е за мен оптималният вариант - махам решетката и бебето си спи хем в собствено легло, хем съвсем близо до мен Heart Eyes Понеже много пътуваме, ще вземем и разтегателна кошара, че на старата малкият и видя сметката - скачаше вътре и едната страна и се сгъваше неконтролируемо. Дрешки ще пазарувам всякак, а най-добре - да не пазарувам, ще поръчам на приятелки със скорошни бебета да пратят по една торба Mr. Green

# 597
Възможно е Baby.st.ss bouquet дано
Добре дошла на новата мама! bouquet
На мен много ми се иска сгъваема кошара, все още не знам 100% кое ще изберем, но много не ми допадат креватчетата, е те си имат доста плюсове,  но като цяло клоня към кошарка май Heart Eyes

# 598
  • Лондон
Белинда, и аз бях забелязала, че сме на една дата  Heart Eyes Моя термин първоначално беше 23 април, но го промениха, когато измериха бебон в 12-та (предполагаема) седмица, когато отговаряше на 11-та. И казаха, че щом съм с нередовен цикъл било нормално да се промени.

Но аз не го усещам още, имам леки усещания, но не знам дали са от него. А и миналата седмица на прегледа доктора каза, че съм с предна плацента. А в документа от болницата от предишния преглед пише задна, но сонографката изобщо не спомена плацента тогава, само го е написала. На кого да вярвам не знам! Rolling Eyes Ще питам следващия път.

# 599
Добре дошла и от мен, fresh, макар че и аз съм отскоро, темата и мамите са страхотни Simple Smile

Да ви се похваля, днес сутринта (по-скоро по обяд де) докато се излежавах  усетих едно нетипично, срамежливо, дискретно и невероятно потупване  Two Hearts Лелееее, от кога се озъртам, и ето го моя срамежливко, страхотно усещане  Party В 18 г.с. съм.

За креватчето - ние ще вземем това от моя племенник, защото почти не е ползвано, има си място за повиване (или редене  на козметиката) и няколко чекмеджета, които са ни мн ценни, защото живеем в мн малко жилище, за сега.
А за сватбата - в началото мн си мечтаех за стилно и весело парти и аз в страхотна рокля, с всички близки и приятели, ноо.... реалността ме отрезви. Сега вече ми се ще просто да отидем да си подпишем с няколко приятели, просто финансите не ни позволяват нищо повече.
Пък след време, дай Боже, може да си направим една църковна сватба с малчо и с рокля Simple Smile
Тъкмо се прибирам от разходка с една приятелка, и едва сега май почвам да се приемам като бременна, видях си шкембата във витрините, макар и още малка, вече не е като на просто преяла мацка  Laughing
Момичета, да питам, вие как сте с месото? Аз почти не ям и се чудя с какво да компенсирам, цвекло, броколи и т.н. също не са ми любими, и едва се насилвам рядко да хапна. Дайте идеи, какво хапвате вие, че нещо ям мн еднообразно и според мен бедно за бебчо. За това си взех малко витамини на Солгар за бременни, а в четвъртък на ЖК моя док ми изписа и желязо. Но все пак, иска ми се съм пълноценна мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт