Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 44 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Ние снощи гледахме "Сами вкъщи" и на една сценка така се разхилих, че следващите 5 минути от детското съм ги изтървала. От смях се разревах чак и слез като спря да ми бъде смешно, си се разревах  Crazy мъжът ми стоически понесе поредната ми луда хормонална битка  Heart Eyes
Ееех, що не ти направиха едно клипче  Mr. Green
Мен днес ме боцнаха  Sad. Поне сестрата беше супер готина и през цялото време ме успокояваше и разсейваше с въпроси за бебето.

# 661
Добро утро и от мен!
На мен така ме боцна една мила сестра в началото на месеца, (когато лежах в болница) че още ме боли дупето  #CrazyЯвно ми е уцелила някой нерв и не мога да седна на дясната страна...
Момичета, днес усещам бълбукане в корема, мисля, че е бебо, но като си сложа ръката нищо не усещам.. Confused
ММ само ми се смее и казва, че нямам угодия, преди все като ме болеше корема, защо ме боли.. Сега от 10 дни се чувствам отлично и нищо не ме е заболяло и питам нормално ли е да не ме боли нищо и да съм супер свежа? newsm78
Абе няма угодия... Joy

# 662
Ох и аз поне 5 пъти на ден се разревавам. Опитвам се да правя нещо и да ми минава времето ама все ми става самотно. Много ми е трудно да обесня на ММ, че се чувствам самотна и не зависи от мен. Според него е важно да имам да троша пари и това ме прави щастлива, а всъщнос е далеч от истината. В някаква емоционална дупка съм и няма измъкване

# 663
Здравейте...аз от снощи имам една странна болка от ляво не ниско а някак си на нивото на пъпа като се обърна на ляво да поспя или полежа се позасилва или като стоя по дълго време свита в седнало положение...на някоя мама случвало ли сее

# 664
Denity аз бях с болка, но силна и остра от ляво, не можех да лежа като легна се засилваше, но като се движех бавно по се търпеше. Ходих на лекар,та и доктора се изплаши и ме прати на консултация с хирург. Накрая се оказа, че съм изхвърлила песъчинки от бъбрека там бил точно канала. Пих 3х2 но шпа 4 дни и сега съм добре.

# 665
  • Sofia, Младост 3
Провокирана от побутването, което днес усетих в корема - предлагам име за следваща тема, гледам, че пак бързичко изписахме и тази  newsm76

Мама е с коремче вече, а АПРИЛското мъниче побутва я с ритниче - Тема 7

И съм много, много гладна, лошо ми се пише с този глад  Laughing

# 666
или пък: ... а отвътре я побутва Априлското човече.  Blush
nnanna, ако е все покрай теб и не изкарва пари пък ще се дразниш, че за това не го е грижа и не можете само любов да ядете и други подобни. Истината е, че наистина нямаме угодия, защото искаме всичко. Кога различни неща в различен период, кога всичко накуп.  Rolling Eyes Такива сме си, а тези от нас, които не са такива, са рядкост и никога не се оплакват от нищо така или иначе. Дупе да ни е яко!  Mr. Green

# 667
  • Sofia, Младост 3
doctor_la , много по-добре звучи с добавката от теб , така го пускам  Heart Eyes И , съм объркала номер на тема , не е 7, а 8 вече
Мама е с коремче вече, а отвътре я побутва АПРИЛското човече - Тема 8
Ако някой има други предложения казвайте ги , занапред можем и анкети да пускаме , ако имаме повечко предложения

# 668
Супер е това име за следващата тема Simple Smile   newsm10

# 669
  • Пловдив
Не бях видяла, че пак сме в края на темата. Новото име много ми харесва и на мен!
Днес ми е студено и носът ми още е запушен. Гърлото ме наболява... Дано да не се задълбочава това. За сега се лекувам с чай, лимони, мед. Не искам да съм болнаа.

# 670
  • Бургас
На мен пък днес ми звъннаха от Щерев да ми отменят часа за Чавеева за следващия  ден. Много се издразних.

# 671
  • София
Нана, нещо не ми харесваш Thinking Намери си някакво занимание, бе човек. Какво обичаш да правиш? Предлагам - гимнастика за вкъщи, йога за навън, разходки в парка, книги, кафе с приятелки, готвене, правене на сладкиши, любими сериали на компа, шопинг. Все едно-две от тези неща би трябвало да те разведрят Rolling Eyes

# 672
чудно име за новата тема сте измислили.

аз съм на преглед другата седмица. всеки път се надявам да се види пола, ама ще си чакам...

да се оплача и аз - нещо зъбите се обаждат или венците, не знам. реших, че нещо ми е влязло между зъбите и затова ме наболява, ама може и да не е... а трябва да се забързам, че зъболекарите - те са семейство - мацката ще ражда всеки момент и току виж затворили кабинета за някакво време Wink

и нещо хубаво - дребосъчето днес на обяд така се разтанцува в корема, че подскачах на няколко пъти Simple Smile

# 673
  • София
Има желязо, сега погледнах. Ясно, от утре почвам витамините на обяд, когато не вземам магнезия Peace Благодаря!

Аман от хапчета! А тези инжекции, които ще трябва да слагам от другия месец, ги няма никъде. Изобщо не знам какво ще правя Rolling Eyes

Обикаляй малките аптеки - по-забутани квартални и т.н. и където има бройка - купувай! Аз съм впрегнала всички роднини с този мой Фраксипарин от 1ви ден.

# 674
  • Бургас
Има желязо, сега погледнах. Ясно, от утре почвам витамините на обяд, когато не вземам магнезия Peace Благодаря!

Аман от хапчета! А тези инжекции, които ще трябва да слагам от другия месец, ги няма никъде. Изобщо не знам какво ще правя Rolling Eyes

Обикаляй малките аптеки - по-забутани квартални и т.н. и където има бройка - купувай! Аз съм впрегнала всички роднини с този мой Фраксипарин от 1ви ден.
А защо просто не си ги поръчате в някоя аптека. Ако не е спряно за производство или внос, значи го има по складовете, а ако го има там, всяка аптека може да го поръча.

Общи условия

Активация на акаунт