Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 426
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Продуктите които ползвам редовно от ДМ и ЛИЛИ са душ-гел Велнеа,лосион за тяло Балеа-500 мл и балсам за устни Балеа.

# 31
Дано да ти харесат и да не се чувстваме виновни после  Laughing В тукашните магазини има тестери, така че ако има И при теб, пробвай ги първо на ръката. Първоначално ароматът се усеща много силно и даже притеснително натрапчиво на някои видове, но не е така после. В предната тема бях писала, че Sense и Magic  са ми любими  Heart Eyes

# 32
Мамма_Мия, аз много харесвам спрея на Ейвън. Сега е в малко по-различна опаковка, но ми върши идеална работа. Скоро бях взела на Аура един и беше отвратителен. Сякаш си пръсках лицето със спирт, а да не говорим, че свърши за 2 седмици...  ooooh!

elian, при мен аромата се задържа със сигурност до душа  на следващия ден. По дрехите се усеща и след 2 дена  Laughing Но не е натрапчиво. Иначе имат много фин бял шимър. Не са едри брокати  Laughing Ако нанесеш малко количество, няма да си като фолк звезда  Laughing

Благодаря за инфото, Арабеск! Hug
А колко аромата има? На парфюм ли миришат, както лосионите на Виктория Сиктрес, или на някакъв плод?

# 33
  • Вестерос
Тези лосиони на Севънтийн къде ги имаше, в ДМ?

# 34
Тези лосиони на Севънтийн къде ги имаше, в ДМ?

При нас, Пловдив, щендер на Севънтийн има в Елитис и Еми Peace

# 35
Севънтийн Sense:
Връхни нотки: Бергамот,Мандарин,Пъпеш
Средни нотки:Тубероза,Виолетка,Здравец,Ябълка,Иланг,Слива,Праскова
Базови нотки: Муск ,Ветивер,Амбър

Севънтийн Magic:
Връхни нотки:Роза,Зелен Чай
Средни нотки:Млечница,Жасмин
Базови нотки: Муск,Ветивер,Амбра,Мъх

# 36
  • Вестерос
Мерси, за Елитис знам, че гримове имат, лосиони не съм търсила хич

# 37
В Елитис и Ивис ги има при нас. На рафтовете с лосиони са. Някой ми говореше, че имитирали уж някакви парфюми известни, но не знам дали е така.  Rolling Eyes

# 38
  • Вестерос
Мерси  Hug навремето ползвах един лосион , май на ейвън с частички лятото, много се харесвах как леко има шимър кожата

# 39
Благодаря за новата тема.
Трите продукта, които постоянно подновявам от ДМ и Лили са:
- Фдт Revlon Colorstay
- Маска за коса Макадамия на Линеа био
- Зеления лакочестител на Лили

# 40
Боже, кога ви изпуснах?! Shocked

esmeralda23, най-тъмно лилавото. Не е около мен, но номерът май беше 626. Peace

Моите продукти са:
Спирала - Rimmel Wake me up Wonderfull
ФДТ на Catrise - сменям ги, но сега съм с Even Skin Tone
Golden Rose Matte Crayon, да кажем номер 13

# 41
  • Чукарландия
Тифани, благодаря за новата тема! bouquet

Не мога да се огранича с три продукта, но матовите гланцове на Ревлон - ULTRA HD MATTE, спиралата на Лореал - Miss Hippie и СС крема на Буржоа са ми в топ три за сезона. Heart Eyes

Бубс, тези оцветяващи спрейове за коса на Лореал по колко мл са? Доста големички изглеждат. Hug

# 42
Бел, малки са, 75 мл.

три продукта, които подновявам:
- винаги имам някакъв душ-гел на балеа
- спрейовете против изпотяване на алверде - не, че са чудни, но уж са по-безвредни
- пяната на алверде с лайм и ябълка за лице

# 43
  • Deutschland
Никога не оставам без душ гел, лосион за тяло и измиващ продукт за лице на Балеа. Чакам с нетърпение коледните им лимитки

# 44
Зарибихте ме с лосионите на Севънтийн и матовите червила на Ревлон. Лоши сте! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт