Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
На Морингата най-хубаво и най-ароматно е маслото за тяло. Лосиона аз не харесвам, а и миризмата леко се различава. За трайност не коментираме. Много по-висока е при маслото.

# 721
Значи автоматично преминаваме на маслото и душ гела. Едва ме навихте  Blush

# 722
  • София
Mumy, Ивче, много благодаря!  Hug bouquet Ще отида да го видя тогава.  Grinning

# 723
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм единственият човек, който не харесва аромата на Морингата явно  Mr. Green
Момичетата от Варна предполагам знаят, че в безмитния магазин на Морска гара се предлагат продуктите на Боди шоп.

# 724
  • Чукарландия
Хм ... цените на Боди шоп в Парфимо са доста ниски, чак се съмнявам.

Скрит текст:
Не вярвам някой да ментосва Боди Шоп.
Но това е мое мнение. Peace
В другите сайтове просто цените са позавишени доста.

# 725
Аз съм единственият човек, който не харесва аромата на Морингата явно  Mr. Green
Момичетата от Варна предполагам знаят, че в безмитния магазин на Морска гара се предлагат продуктите на Боди шоп.

Можеш ли да се сетиш дали имаха тестери в магазина? Че последния път не обърнах внимание (уцелихме някакъв час пик момент и само бързах да вземем уиски и да излезем.  Laughing )

# 726
Момичета, бихте ли ми препоръчали някакъв хубав измиващ гел? Ако сте доволни от някой от по-висок клас, също може да споделите.

# 727
  • Вестерос
Аз съм доволна от 3 в 1 на Граниер, но не съм ползвала други ,за да сравнявам  Blush .

# 728
Хм ... цените на Боди шоп в Парфимо са доста ниски, чак се съмнявам. Ясно, че политиката е като на Енцо, ама  Laughing Ще взема да поръчам нещо, да видя дали е истинско. Който е поръчвал, как са?
Иначе от официалния им интернет магазин за Бг поръчвам аз - https://mybodystore.bg/
Аз постоянно поръчвам от там, доволна съм не само от продуктите и затова ги предпочитам, няма и да спра да ги хваля. В началото бях мнителна заради цените, естествено, пък в ензо съм почти убедена, че попаднах на менте. Та, поръчвала съм паралелно и от други магазини и сравнявах. Разлика нямаше и вече спокойно поръчвам   Laughing Жалко, че асортиментът им не е особено богат....

# 729
По темата (че гледам морингата и Body Shop са я окупирали, а пък аз имах силна нужда от някаква красота днес ): светлия руж от Geisha колекцията на Аура (нещо със снимката не ми се получава:(
P.S. И писах в инстаграм на Аура, че искам повече продукти в България, ако може (защото в Сърбия има и палитри сенки, които още не са стигнали при нас...)

# 730
  • Бургас
emerald_eyes ,
в Бургас има тестери и предполагам, че във Варна не е по-различно. Цените са по- добри от споменатия сайт, но няма всичко предлагано там. Аз много се каня на Коледните аромати, но трябва да поръчам от сайта, а като си сложа и доставка става доста скъпичко.

# 731
  • София
Момичета, бихте ли ми препоръчали някакъв хубав измиващ гел? Ако сте доволни от някой от по-висок клас, също може да споделите.
Розовия на Микса мн ми харесва, кремообразен гел, прави разкошна пяна от половин помпа, мирише много свежо. Води се против зачервявания и сухота на кожата. Сега за зимата ми е чуден. Peace

# 732
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Можеш ли да се сетиш дали имаха тестери в магазина? Че последния път не обърнах внимание (уцелихме някакъв час пик момент и само бързах да вземем уиски и да излезем.  Laughing )
На голяма част от нещата имат тестер.  Peace

Последният измивен гел, който много ми харесва е Apivita с лавандула и маслина.

# 733
Аз пък си взех миналата седмица комплекта на Алверде с карамелизирана ябълка. Уникално!!!! Ароматът е страхотен, много коледен някак и слодникав, а консистенцията и хидратиращите свойства, и на трите продукта е идеална за сухата ми кожа. Очарована съм и благодаря на момичетата, които я препоръчаха. Сега мисля и другия коледен да пробвам.

Освен това случайно в Лили видях лака на got 2b на Schwarzkopf и беше на 7,99 и го грабнах. Какво мислите и за спрея за изправяне и другия спрей от серията?

# 734
Спреят за топлинна защита на Got 2 be е много добър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт