Сестра ми е по голяма от мен и тя твърдеше, че такъв като баща ми щяла да го напусне. Тя обаче направи своя избор с доста по голям мъж от нея, а след 15 години, той взе да я поступва, защото тя не мълчи, перчи се, той се алкохолизира с времето, а на нея и се живее и то много.... Сега тя иска да се развежда, а майка ми и наби чумберите и и каза да си наляга парцалите. За протокола, сестра ми има самочувствие. Но в интерес на истината майка и татко не са се били, карали и обиждали.
Не знам момичета нещата са много сложни. Аз израснах с болен баща, липса на внимание от майка, тя работеше и гледаше татко, а аз се опитвах да уча и да постигна нещо. Но в този период липсата на самочувствие и увереност ме забърка с един, който ходих 3 години, едвам се откачих, преглътнах, поучих се от грешката си. Успях да намеря баланса в живота си, горе долу си наредих интимния живот не се оплаквам, от 5 години съм с човек, с който имаме общи цели. дано нещата не се променят.
Дано не съм досадна, но исках да дам пример, че определено е много важно какъв модел получава дъщерята от родителите си, после го прилага в интимния живот 1:1. Не е шега работа това сериозно, човек трябва да си отваря очите на 4, както каза съфорумка, трябва да се разпознават сигналите.