Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Аз през цялото време си мислих, как художника оцветява, а тези двамата се разкарват отгоре върху картата.
Така де, не ценят труда на човека Mr. Green

Кой е този Ед Шийрин или както там се казва - певец ли, що ли, трябва ли да го знам Rolling Eyes

Ще има май дивашка свалка - много ме изкефи Тормунд какви погледи хвърляше на Бриен Satisfied

# 496
 дивашките свалки ще са две (;много ми хареса как се развива Юрон). Юрон  -Церсей. това ми напомна как навремото е имало опит за подобен съюз  по времето на Танца.
Скрит текст:
Ренира ли беше или се бъркам кралицата, която търси съюз с железните, по време на Танца?  известно време съюза е ползотворен, но накрая не й излизаха сметките.
Ед Шарийн - еми известен певец е, макар на мен да ми идва малко лигав,  прави саундтрака на Хобит (втората част) "Аз виждам огън"

Тормунд е баш като за Бриен, як мъжага а освен това не му пука че  е жена й е облечана в доспехи. Бриен все съм си я представял с някой като Джайм или Сандор, но  Тормунд е бриялнтна идея. Забавен, малко хвалипръцко ( - ако каже че ще доведе 4000 души, значи  ще са 3000, ако каже че е спал със 100 жени, сигурно са 90) но не лошия смисъм на думата,о мъжага в боя и почтен човек, държи си на думата. Тормунд много ми напомня на Големия Джон.

Николай Костър Валдау през цялото вреем ми идва голямо дърво. как си държи ръцете прибрани, как му е сковано лицето, не мига. не мога да повярвам, че него са избрали за джайм, сигурно са нямали пари за някой като Джош Холоуей, който освен с физика блести и с игра. Церсей му разправя плановете си, а той само смутено маха с ръчички и пристъпва наляво-надясно, възразявайки й без да предлага алтеранативи. кеван поне имаше алтернатива - съюз с Тирелите.

-----------
Абе тази бета -версия е ужасно бъгава. почти всеки втори път като редактирам нещо ми се бъгва. #Cussing out

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 12:17 от Джон Сняг

# 497

Гледайте сцената със картата на пода, Церсей и Джайм. Нещо направи ли ви впечатление Simple Smile

Ами нищо не съм забелязала  newsm78
Я кажи  Praynig
И аз тъй Simple Smile

Катя, спри се, прекаляваш.

Церсей стои на шийката а Джайм на Пръстите, може и да е знак, може и да е случайност Simple Smile

# 498
Пак не разбрах. Но явно е нещо свързано с книгите.

# 499
  • Вестерос

Не беше лоша серията.  Много се надявам предсказанията ви да не се сбъднат и накрая да гледаме сватбата на Джон и Денерис. По-всичко личи, че тя е любимката на Мартин

Искам да ви питам нещо. Денерис нали е леля на Джон, а тя не е ли по-малка от него? Той преди нея ли е роден?

По-малка е от него, той е роден преди нея. НО това не пречи да му е леля.

Балерион, поне логика ще има в книгите.

Мотото е "Северът помни" , което не е аналогично на масово убийство.

По принцип се сменят лицата, а чрез актьорство един вид се сменят телата , поне аз така си го обяснявах. Това на екран няма как да стане.

Джони, то Баратеони няма вече в сериала.

хахах За Джайм видях , че е на пръстите, но за Церсей не съм видяла, интересна символика хахаха

Елора, демек, че Джайм /с пръстите си/ ще удуши Церсей /хване шийката/. В книгите предсказанието за Церсей , че ще ѝ мрат децата и ще е кралица е допълнено, че ще я убие валонкаря, което значи по-малък брат. Тя е обсебена от това и мисли, че е Тирион.

# 500
Мерси Тиф.
А всъщност Церсей и Джайм са близнаци, нали? Първо е излязла Церсей. Или бъркам  newsm78

# 501
Мерси Тиф.
А всъщност Церсей и Джайм са близнаци, нали? Първо е излязла Церсей. Или бъркам  newsm78

Да, точно така е.

# 502
  • Вестерос
Да Simple SmileНямаше ли нещо , че го е държала за крака или се бъркам :мислещо човече:

# 503
Значи сцената си е голям намек за това което предстои.
Джайм обича сестра си, но вижда, че съвсем изперква и не мисли разумно.
А и досега пророчествата се сбъднаха. Изгуби всичките си деца.

# 504
Да Simple SmileНямаше ли нещо , че го е държала за крака или се бъркам :мислещо човече:

И това го имаше, май леля Джена - така и беше името, нали Grinning - го каза на Джайм.

П.П. Абе в сериала май не беше цялото пророчество?

# 505
  • Вестерос
В сериала го няма за валонкаря, но ако Мартин им е казал, че Джайм убива Церсей може да го включат, едва ли ще я убие някой друг. Аз лично мисля, че ще умрат двамата заедно.

# 506
В сериала го няма за валонкаря, но ако Мартин им е казал, че Джайм убива Церсей може да го включат, едва ли ще я убие някой друг. Аз лично мисля, че ще умрат двамата заедно.
И аз така си мисля. Джайм придобива все по-мрачен вид в сериала.
Аз не съм съгласна с Джони относно подбора на актьор за ролята на Джайм. Но пък и не съм прочела всички книги, а това е предимство при гледане на сериала да не се ядосва човек Wink

# 507
  • Вестерос
Всъщност Джайм и Кутрето ги дават най-близо до литературните герои.

# 508

Николай Костър Валдау през цялото вреем ми идва голямо дърво. как си държи ръцете прибрани, как му е сковано лицето, не мига. не мога да повярвам, че него са избрали за джайм, сигурно са нямали пари за някой като Джош Холоуей, който освен с физика блести и с игра. Церсей му разправя плановете си, а той само смутено маха с ръчички и пристъпва наляво-надясно, възразявайки й без да предлага алтеранативи. кеван поне имаше алтернатива - съюз с Тирелите.

Това имах предвид. Хората, които са чели книгите често имат други очаквания за подбора на актьори за всеки герой. А аз още не съм прочела всички книги и си ми харесват актьорите, дори и Николай (даже много) Simple Smile

# 509
 първо - изобщо не е сигурно дали значи по-малък брат. Може да по-малка сестра и да е Аря. Второ в книгите има доста по-малки братя които могат да я убият, поне на теория - Станис, Тирион, Хрътката, дори Джайм. като че ли Аря и Тирион са най-концентрирани върху нея.* Джайм в книгата започна да става един благороден и напълон да игнорира Церсей, едва ли ще му пука особено какво прави тя. Джон Сняг също е по-малък брат, но и то много-много не се интересува от Церсей. въобще дал Господ Вариант, но аз все си мисля, че убиецът ще е или Аря или Тирион, като полът не е определен.

Най-близко до литературните герои, за мен  до смърттта й даваха Марджери, също и Церсей - поне до процеса. дълго време и Джон го даваха близко до литературния образ, но в последно време има отклонения. Кутрето ми е доста далеч, като литературен герой, предполааг се да е доста нисък, а не толкова висок. и с тази брадичка определено не мога да го въприема. Виж -  екранният Варис е страхотно попадение, също и екранният Тивин.

Тиф, Церсей го казва на някого - май на Кеван, че го е държала за крака Джайм, и е излязла миг преди него, затова ще го усети ако тръгне да умира.

Тиф в сериал няма Баратеон, освен ако не броиш Давос, за остатък, но в книгите все е е останал някой от войската на Станис,  плюс 300-те в  Драконов камък. Ти  филма "300"   с Лина хеди не си ли гледала? не знаеш ли какво могат 300 души? Ами те почти спират 100 000 войска, докато някой не предаде тайната пътека. Joy

П.С. какво му е мрачното на Джайм в сериала? Мрачно гледаше Джон, когато се върна от оня свят, Джайм гледа все едно е изпил две бутилки ракия и не знае на кой свят се намира. Ако някой трябваше да е мрачен това е Тирион - всички го предадоха - баща му, сестра му, чичо му, жена му, курвата му, наемникът му..... Обаче  човекът явно това не го вълнува, защото последниете серии изобщо не бе мрачен. във филма.

*Чисто на теория в книгите Лорас е по-малък брат,  Томен също. Всеки един който е по-малък брат  или сестра може да бъде убиецът може да бъде Берик, ако има голям брат, или някоя от сестрите Фрей, или просто някоя септа. не е казано кой ще бъде убиецът, а само че ще е втори във семейстовото си.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 13:37 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт