VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 797
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 005
Марина Диневи си плюят в пазвите - пу,пу, отървахме детето!!!! Бобевата майка ощи трипери!!! Емиту ще смачка всеки, който я спира да стигне до олтара!!!! Може пък Меги да й предложи нейния си син.... Но първо да уженим Рениту и чичо Вальо!!!
Ко каза ко?Какви Диневи,какви Бобеви майки бе жена.Виж може и да си права за Рени и Вальо.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 01:12 от HHelena

# 1 006
Аз започвам да се чудя дали има друг в историята на предаването да е ставал за такъв резил в толкова кратък период от време като Христо? Вярно през годините е имало какви ли не изцепки, но повечето се излагат стабилно през целия сезон, а този има няма за 6-7 дни (откакто предложиха мисията) направо се н...а на всички фронтове с извинение Shocked

Ами, хората са си го казали- от високо най- лесно се пада. Нер'де Холивуд нер'де Нови Хан. По добър сериал от този, скоро не бях гледала. Емануела е най- малко за "ЕМИ", може и нещо още по- престижно но тя не е с претенции. Laughing

# 1 007
  • Испания
От ФБ:

# 1 008

Свят им се зави на всички от екипа "Миглена/Емануела".  Party

Иринка- Хелоуинка. Joy

# 1 009
  • Испания
Хубаво му казваше Миглена: "Ристе, напусни!". Той не, та не.

Колко неприятности щеше да си спести. Направо си вкара таралеж в гащите.

# 1 010

Колко неприятности щеше да си спести.

Ми, тя от 'де да знае, че Ристю затваря мексиканските барове.

# 1 011
  • Испания

Този път го затвориха него. Отворко!

# 1 012
Да ви кажа Боби ще излезе най пич, поставя я Емиту на място, върти очите ама май номера й при него не минава... Яко си я засичаше и тя уж това уж онова ама хич не беше убедителна. Боби победител!!!!

# 1 013

Зачервен потен и по колене ги затваря човека.

# 1 014

Не съм по текилата и няма да затварям бара- лека от мен. Но за Ицето един камуфлажен поздрав:

https://www.youtube.com/watch?v=VA6VIfyA2bQ

# 1 015
  • София
Много е забавна темата, смея се с глас, момичета!  Hug
Сега изгледах епизода, понеже не го хванах от началото, та обърнах повече внимание на ставащото. Направи ми впечатление, че Ути влезе в банята по гащи, докато Емануела и Христо още бяха в тоалетната. Беше на заден план, докато другите говореха.

# 1 016
  • София
на тази зелена еуглена синът ѝ не е ли тийн, който със сигурност гледа ББ?

# 1 017
  • # супернатурална #
Не са лещи, обаче.

Сега изгледах епизода, понеже не го хванах от началото, та обърнах повече внимание на ставащото. Направи ми впечатление, че Ути влезе в банята по гащи, докато Емануела и Христо още бяха в тоалетната. Беше на заден план, докато другите говореха.

И аз го видях (как не ослепях  ooooh!), но мисля, че не отиваше в банята, а излизаше на басейна.

Сега пак изгледах номинациите на Христо. Него повече няма да коментирам  hahaha , но като свърши се чу глас "сега вече няма как да не се излъчи" (излагацията му с Емануела, тъй като той загатна за нея на лайф) Физиономията и тиковете му след тази реплика са безценни  Joy явно наистина си е мислел, че ББ ще го пожали. Ето да се насладите и вие (след 7:25)
https://www.vbox7.com/play:ed8c86d668

# 1 018
  • София
Този Христо е много зле. Дребна душица-няма смелост веднъж да признае някаква вина за ставащото с негово участие.
Като гледам винаги търси външни опори, но се има за "голямата работа".
Никакво достойнство няма, само един инат притежава и това го прави доста предвидим.

# 1 019
Марина Диневи си плюят в пазвите - пу,пу, отървахме детето!!!! Бобевата майка ощи трипери!!! Емиту ще смачка всеки, който я спира да стигне до олтара!!!! Може пък Меги да й предложи нейния си син.... Но първо да уженим Рениту и чичо Вальо!!!
Е тя трябва да ги поддържа постоянно пияни, че иначе не виждам как ще се навият.  JoyАко това наистина разбира под сваляне, не е изненадващо ,че като изтрезнеят изчезват нанякъде.
Той е толкова пиян, че и как Лили да се набута в тоалетната и тя ще го свали  Joy

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 02:08 от Zara73

Общи условия

Активация на акаунт