VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 717
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 230
  • out of space
Необяснима ми е тази всенародна любов към Борислав  Rolling Eyes никак не ми е хубав и никак не ми е забавен. Абсолютно безличен ми е.

Обаче пък намирам Деси за адски чаровна и магнетична.  Simple Smile

# 1 231
Мари, не се хаби, не знам какво си писала, само името ти видях, просто те прескачам. Ти си адски неприятна като разсъждения, мерси, идваш ми в повече, а аз обикновено не си причинявам нарочен дискомфорт.
Другите четат. Което е позитивното в случая!  Peace

# 1 232
  • На морето!
Много се дразня на мъже, които претендират да са повече от низките си страсти.
От криворазбраното "българско мъжкарство" пък ми се повръща.
А всичко,  което се пише и говори за Емануела, съм го чела отдавна в една книга, за една героиня на име Скарлет О'Хара.
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.
Емануела- Скарлет, Борислав- Рет Бътлър, а Христо- Ашли Уилкс, а вместо Тара- тоалетната на ВП. Ще падна просто! Абсурдът в темите започва да става наистина забавен.  hahaha

# 1 233
От сутринта не знам колко пъти прочетох "курва".
Доста силна дума е това, по тази логика може да наречем и други съквартирантки със същата дума, като знаем част от тяхното битие или?
Можем, можем. Много други можем да ги наричаме с много други силни думи, но не го правим, защото едно е да прокламираш морал, друго е да го притежаваш!
Аз къде четох за Ути, че е плазмодий, а Ирина, ох, Ирина - остана ли дума неказана за нея... Защо, защо е лесно да наплюем, а трудно да преглътнем наплютото? Нали храчки и камъни са все от една ръка хвърляни - човешката... Защо...  newsm78 Rolling Eyes

Защотооо...да би мирно седяло, не би чудо видяло. Wink

Мен друго ми направи впечатление - каквато и да е Емануела, как пък никой не се изправи срещу Ути да му каже, че така НЕ СЕ ГОВОРИ на ЖЕНА? Боби направи плах опит и после се оттегли с подвита опашка. Ето как жените стават мъже - защото няма истински джентълмени и кавалери вече, няма да помогнат да пренесеш тежко на улицата, няма да те защитят срещу натрапника, няма да ти отстъпят място в автобуса, няма, нямаааа.....

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 13:54 от DeltaAzimut

# 1 234
. Аз ли само не намирам нищо скандално или вече толкова съм свикнала, че не ми прави никакво впечатление.

абе виж сега, според мен не е толкова гадно, че е секс в тоалетна. Секс в тоалетна и аз съм правила, но с тогавашното ми гадже с цел тръпка и преживяване. То си ма някаква острота в това "тук и сега, под носа на всички". Гадното е, че с пиян мъж, който не те иска трезвен. Поне на мен от това би ми било гадно.

# 1 235
  • густо майна Филибето
Необяснима ми е тази всенародна любов към Борислав  Rolling Eyes никак не ми е хубав и никак не ми е забавен. Абсолютно безличен ми е.

+1
Ако Борислав и Михов ги няма, няма да усетим липса. И Надя е безлична във формата, но пък дори подпийнала имаше съвсем трезв поглед върху ситуацията.

# 1 236
Много се дразня на мъже, които претендират да са повече от низките си страсти.
От криворазбраното "българско мъжкарство" пък ми се повръща.
А всичко,  което се пише и говори за Емануела, съм го чела отдавна в една книга, за една героиня на име Скарлет О'Хара.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.
Емануела- Скарлет, Борислав- Рет Бътлър, а Христо- Ашли Уилкс, а вместо Тара- тоалетната на ВП. Ще падна просто! Абсурдът в темите започва да става наистина забавен.  hahaha

Защо Борислав да е Рет? Да няма незаконен бизнес...? newsm78

# 1 237
Не съм фен на Емануелчето, ама ....шапка й свалям за номера, който спретна на Ристьо моралиста.    Joy
Те обикновено най-големите моралисти от "най-високо" падат....абсолютно потвърждение на "Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи!".
Дано прясната му любов е видяла какъв парцал е......ще си спести доживотните мъки с подобен плазмодий.
Той пред стотина камери не се спря, а какви ли ги върши "зад камера".....     hahaha

# 1 238
Скрит текст:

Последното, което видях у Деси е чар и магнетизъм. Нищо кой знае колко лошо не е направила в Къщата, но ми е супер неприятна от ден 1, нямам обяснение защо.

# 1 239
Не, няма да ти се извиня.

Не харесвам нито Борислав, нито Деси, всъщност вече никого не харесвам в къщата.

# 1 240
Не съм фен на Емануелчето, ама ....шапка й свалям за номера, който спретна на Ристьо моралиста.    Joy
Те обикновено най-големите моралисти от "най-високо" падат....абсолютно потвърждение на "Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи!".
Дано прясната му любов е видяла какъв парцал е......ще си спести доживотните мъки с подобен плазмодий.
Той пред стотина камери не се спря, а какви ли ги върши "зад камера".....     hahaha

Ама моля те, може ли така с лошо към най-голямата звезда този сезон? Той беше пиян, какво пък толкова да е направил, тя лошата Емануела го напи и изнасили, също като случая с кмета на Стрелча?   rotfImbo Joy  smile3555

# 1 241
. Аз ли само не намирам нищо скандално или вече толкова съм свикнала, че не ми прави никакво впечатление.

абе виж сега, според мен не е толкова гадно, че е секс в тоалетна. Секс в тоалетна и аз съм правила, но с тогавашното ми гадже с цел тръпка и преживяване. То си ма някаква острота в това "тук и сега, под носа на всички". Гадното е, че с пиян мъж, който не те иска трезвен. Поне на мен от това би ми било гадно.

Не съм много убедена в болднатото. Не ми търси видеото - как я гледа докато обсъжда роклята й. Точно преди започне надпиването.

Едит: https://www.vbox7.com/play:05cb1fa633
След 1,30 мин. първо не я поглежда, а после как я гледа?

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 13:59 от Билян@

# 1 242

Joy Joy Joy Joy
Ти къде четеш? Че Скарлет е най-изявеният галош в цялата американска литература.

# 1 243

Ама моля те, може ли така с лошо към най-голямата звезда този сезон? Той беше пиян, какво пък толкова да е направил, тя лошата Емануела го напи и изнасили==============  rotfImbo Joy  smile3555
Нали?       Joy
Дали има мъж, който може да бъде изнасилен от жена,  ако НЕ иска?     Mr. Green

# 1 244
новото мото на дащните женоря: "Изчуках го за назидание! 'Щот си мисли, че е много велик!"
how sweet Simple Smile
+ 1

а недащните гледат по телевизора как любмия им кръшка с дащните. макар, че повечето даже и не гледат. Само си живеят с илюзиите колко са им верни мъжете. скучните праведни женички са велики само в своите собствени очи.

Общи условия

Активация на акаунт