VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 380
Чисто човешки, хич не съм повярвала. Жал ми е, че се подхлъзна много лошо  и ще понесе доста негативи, а че си го заслужи е друга тема вече.
Някои казват, че нямало лоша реклама.  Sunglasses

# 1 381
  • София
Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick
Тази млада жена, ако толкова лесно се влияе, значи има доста по-големи проблеми от това, че в някакво тв предаване са направили нещо си.

Абсолютно съм съгласна, 1 ББ като излезе бях още ученичка, и въпреки че го гледах(гледам) всяка година и дори представете си слушах чалга,оцелях някак, не съм се натискала по тоалетните,не съм вземала наркотици, та и семейство създадох.  Peace

# 1 382
...дори представете си слушах чалга.
Кое ти е любимото парче? Пусни го моля те, че ми се слуша нещо.  Mr. Green

# 1 383
Христо преди да започне да пие си беше трезвен. На трезво започна тази "игра".
И трезвен, и пиян каза, че е влюбен. И продължи. Ако писанията за дълга връзка с властна жена са верни-е разбираемо. Прияло му се е агнешко Wink Явно малко си е "поживял".

Емануела- че няма да стане научен работник към БАН е ясно. Но е вярно, че тя има едно много силно качество, което осъзнава и го използва на макс. Знае, че е сексапилна и знае как въздейства на мъжете и го използва. Това го е придобила с опит, вероятно. Интуитивна е, познава оръжието си и го използва брилянтно. Типичната "фатална жена", но някак си ми е в симпатичния вариант
Емануела-Миглена- имам усещането, че Емануела до някъде е младата Миглена. За това Миглена й симпатизира. Не е по линия " аутсайдер", а защото намира нещо в Еми от самата нея.

Това е моят анализ на нещата. Просто като зрител. Simple Smile

# 1 384
...дори представете си слушах чалга.
Кое ти е любимото парче? Пусни го моля те, че ми се слуша нещо.  Mr. Green

айде бре Окасо, влАчи!

https://www.youtube.com/watch?v=VcbRlPB_nN4

# 1 385
Оппсааа, леле тая я бях забравил, голям хит беше.  Laughing

Прияло му се е агнешко Wink
Агнешки, 35 годишен МИЛФ.  Mr. Green

# 1 386
Аз пък имам друго предположение в защита на Христо.
Той нали в изповедалняга каза на ББ...съгласен съм, всичко ще правя.
И човекът си удържа на думата.
Емануела му предложи надпиване - прие, няма как нали е обещал пред ББ, че на всичко е съгласен.
После отиде да пусне една вода, ама Емито нахълта при него и той какво да прави съгласява се - да повръщат, да се обарват, да охкат...
Ами удържа си на думата - съгласи се  Joy
 hahaha hahaha

# 1 387
После отиде да пусне една вода, ама Емито нахълта при него...
Май не му е държала косата, а нещо друго, че да не опръска навън.  hahaha

# 1 388
А ако цялата снощна драма по напиване и заключване в тоалетната е по сценарий? Възможно ли е Христо да се е съгласил да изиграе роля? Нали е претенциозен и не приема какво да е. Може ли е да е възприел участието си във ВБ като някакъв вид роля-предизвикателство, която му пасва?

# 1 389
  • Тра-ла-ла
Аз пък имам друго предположение в защита на Христо.
Той нали в изповедалняга каза на ББ...съгласен съм, всичко ще правя.
И човекът си удържа на думата.
Емануела му предложи надпиване - прие, няма как нали е обещал пред ББ, че на всичко е съгласен.
Не е много ясно кое събитие след кое се е случило

# 1 390
Типичната "фатална жена", но някак си ми е в симпатичния вариант

хах наистина е симпатична. може б защото няма злоба в нея  . даже за простотията с христо, имаше нещо детско и дяволито в обясненията й. симпатяга си е, може да е проста, да бърка комфорт с дискомфорт и тн, но непринудеността й  лпсата на претенци и поза я правят симпатична въпреки недостатъците й.

# 1 391
  • София
Тя отиде при него в банята, но той я дръпна вътре.

# 1 392
А ако цялата снощна драма по напиване и заключване в тоалетната е по сценарий? Възможно ли е Христо да се е съгласил да изиграе роля? Нали е претенциозен и не приема какво да е. Може ли е да е възприел участието си във ВБ като някакъв вид роля-предизвикателство, която му пасва?
Всичко е по сценарий, това което се случва не е реално, ние сме в Матрицата.  Laughing

Има една интересна теория, че Вселената е компютърна симулация, гугъл ит.  Wink

# 1 393
  • с трима мъже :)
Вие как разбрахте коментара на Жени?

Става въпрос за това, че Надя, която повтори три пъти ЕЛЕМЕНТАРНО, имаше предвид докъде е паднал Христо. Тя не обиждаше Емануела, а с коментара си открито нападаше Христо.

Защо Жени се впрегна толкова? И защо нарече трите жени от "дискусията" клюкарки", според вас?
Самата Жени, в къщата, е осъмвала да коментира каквото вижда, коментирала е какво ли не и кого ли не, сега в живите предавания дори гостува да коментира (да речем, за това и плащат), но винаги е казвала мнението си публично, смело. Какво я издразни в коментарите на трите жени, които (нормално) обсъждаха случилото се в къщата (не всеки ден ти се случва да станеш свидетел на такова "събитие").

Другото, което мен лично ме вълнува (това казах веднага, като видях случката) как ли децата на Емануела приемат поведението на майка си и нейната постъпка (пред цяла БГ!) ...

# 1 394
  • София
Мари, вярвам, че си трол, не може да ги мислиш реално тези глупости дето ги пишеш.
Ивекс, не мисля нищо. Просто отразявам светлината на форума. Ти снимките не Ирина и ЦЦ не ги ли видя? Ами преди 5 дена някъде някой изкара снимки на принцеса Летисия - по анцуг и токчета! Не се шегувам. Потърси и ще видиш. Просто ми е смешно как напъните са в посока да оправдаем белите обувки на черен чорап с орнаменти и анцуга с токчета, а как Ирина е сравнена с ЦЦ. Защо да съм трол?  Shocked
Аз отговарям само за моите действия, не знам как реши, че щом съм сравнила облеклото на Ирина с това на Цецка Цачева (не без причина, според мен), одобрявам стайлинга на Рени или я сравнявам с принцеса Летисия (за чиито снимки дори не знам). Не, не харесвам стилът на обличане на Рени, но не смятам, че всяко нещо се нуждае от моя коментар или мнение по въпроса, било то положително или отрицателно. Старая се да бъда селективна в постовете си и да не досаждам на никого. Не съм фен на принципа "на всяко гърне похлупак", нито се "пъна" да изкарвам Ирина каквато и да е, в случая предоставих факти, а за "изкарването" - тя се справя отлично градейки образа си и сама.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 16:24 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт