VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 797
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Испания
Хванахте ме. Кошничката има скрито дъно и сьоНгата с маслиновата паста са там Joy

Ах, тииииииииии! Хитруша.  Party

# 2 461
  • София
Аз още вчера казах, че ми е жал за Рени, но след снощния епизод още повече. Толкова е жалка, изгубена и нещастна в тъпотата си, че просто е невероятно. Като гладно циганче се присламчи към "печелившия отбор", както тя си мисли. Толкова отчаяно иска да я смятат за интелигентна, успяла жена с кариера, че колкото повече драпа нагоре, толкова повече копае дъното. Залязла фолк-певачка с проблем с килограмите и още по-голям проблем с необозримата си тъпота. А ми беше симпатична в началото.

# 2 462
Да, "интелигенцията" победи "поп фолка", но що за победа го броят това - 3:2. Разбирам да се чувстват велики при 3:0, но 3:2..., а се водят интилигентьи...пфу

# 2 463
Рени се чуди как и до кой да се докопа с цел да възобнови залязлата си безвъзвратно кариера.
Май не  може да асимилира че това няма да стане , защото има много други мноооого по актуални , по млади и по красиви.Тя ми става жалка в непрекъснатите си напъни да припомни на зрителите за себе си, не пропуска да спомене остарелите си песни.
Само че е на почти 50 г.с не толкова добър външен вид .
Мисля, че тепърва ще слушаме за излагациите на Рени.

# 2 464
Скрит текст:
Рени се чуди как и до кой да се докопа с цел да възобнови залязлата си безвъзвратно кариера.
Май не  може да асимилира че това няма да стане , защото има много други мноооого по актуални , по млади и по красиви.Тя ми става жалка в непрекъснатите си напъни да припомни на зрителите за себе си, не пропуска да спомене остарелите си песни.

Eдва ли още дълго ще слушаме, тя е с единия крак навън вече. Thinking

# 2 465
Да, "интелигенцията" победи "поп фолка", но що за победа го броят това - 3:2. Разбирам да се чувстват велики при 3:0, но 3:2..., а се водят интилигентьи...пфу
Никакъв повод за радост нямаха, особено Ути, който поне тук имаше шанс да блесне с някакво по-различно ниво от това на поп-фолка. Mr. Green
А и реакциите след викторината бяха показателни. Емануела поне се вкисна и засрами, а на Ирина не и мигна окото. ooooh!  Whistling

# 2 466
Ох, Киче, Киче...ако имаше и ти персонална кошничка със сьоНга, нямаше  да се мъчеш тъй в миналия сезон на ВП Sad

На Рена паницата беше препълнена на масата, специално я загледах Peace

# 2 467
Скрит текст:

Eдва ли още дълго ще слушаме, тя е с единия крак навън вече. Thinking
Аз говорех за после когато формата приключи.
Рени ще напъва да има изяви тък , там с цел да напомни за себе си.
Може да се опита да се навре в де що ума формат, предаване и т. н. и да продължи да се излага.

# 2 468
Това за цивилизацията и аз съм го учила като племе.Ученическите ми години бяха някъде от 88 до 2000г.Много ясно си спомням обаче уроците по история в долните класове и горе долу помня и годините.Наблягаха ни,че е важно да се знае.Не е тук тема за образование,но в случая с Ирининото дете съм съгласна с нея.Детето може да е било агресивно  както казват други родители,но дисциплина в клас може да се създаде.Гледните точки са различни.Но,предполагам детето е учило в скъпо,елитно училище и се предполага,че от там няма да излезе с пропуски.Предполагам повечето сте гледали темата за финландското образование.Там да казаха някъде,че родителите трябва у дома да учат децата си.Тук масово се вменява вина на родителите,че не работят с децата си.Но,аз като не съм педагог,моя работа ли е това?Не казвам,че вината е в учителите,просто трябва тотална смяна на системата наистина.Децата не тръгват и с еднакъв старт,защото се искат набор от знания от детската градина,а там учителите не си дават много зор(казвам го от потвърден опит).Те си предават буквите и цифрите,но не следят кои деца слушат и кои гледат през прозореца.После в училище на учителите им е по-лесно да работят с напредналите деца,защото няма нужда да им се обяснява толкова.В занималнята всеки работи индивидуално в пълна тишина,проверяват им тетрадките,сгрешените задачи не се обясняват групово,а се дават за пререшаване у дома през почивните дни.Аз събота и неделя у дома съм даскалица.Това е системата в нашето училище.Учила съм една година като малка в Чехия-никога нашите не са учили с мен,защото системата беше друга.Не знаех език,всичко научих сама,дори ме изпитваха по едно време и пишех по-красиво от чехите.Водила съм доста дебати по тази тема в един форум и всеки,който беше учител ме обвиняваше в безхаберие,защото аз пък съм на мнение,че не е моя работа да съм даскалица у дома.Тогава те за какво са?Разбирам да помагам,където има пропуски,но цялата отговорност да се стоварва върху родителите не е редно.При американците първи клас е все едно нашата предучилищна група.така трябва да бъде и тук според мен.
Не съм в България, но и аз съм се превърнала на учителка и то на език на който не ми се налага да работя в ежедневието. Това го ненавиждам и съм го казвала на тукашните даскалки. Аз не ги карам да ми идват на рботното място и да ми вършат работата.  Twisted Evil Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.
Не можах да се въздържа, много ми е писнало  Joy

# 2 469
  • София
Май не  може да асимилира че това няма да стане , защото има много други мноооого по актуални , по млади и по красиви.

Да, тя затова е влязла в шоуто - да си я припомни някой продуцент или някой друг да се навие да я продуцира. В началото й се чудех защо толкова държи продължи да се занимава с нещо, за което вече не става - нито визия, нито години, но сега вече разбрах защо се е вкопчила толкова - тя просто нищо друго не може да прави, толкова е тъпа.

# 2 470
За пореден път се убеждавам колко права беше Лара, като каза при Гала как "вътре" от една невинна дума може да избухне гранде-скандале.....
Надя явно я загриза съвестта, че те като пушачи са окупирали почти цялата къща и май не е редно да завземат и масата за хранене....а Михов чу "Ауу, ти що пушиш тук!        #2gunfire   " и стана мазалото.      Laughing

# 2 471
Само на мен ли ми се струва, че ББ се старае да изложи всички в къщата. Злепоставя ги по всички възможни начини - не излъчва моментите, в които се забавляват, монтира видеата, като пуска само гадните моменти, игрите най често са направени така, че да ги настройва едни срещу други. Въобще за мен всичко е гнус и помия. Не спестява на никого нищо.
Тук чета, че всички излизат - ако беше така, те щяха да знаят какво е настроението на зрителите отвън. Оказа се, че само Емануела е наясно какво се случва и го използва много добре.
Аз също се възмущавам и не приемам пушене в затворено помещение. И Ирина беше права да откаже да седне на масата да вечеря при пушачите, това е нейния протест срещу нахалните пушачи. А Емануела не само че пушеше заедно с другите, ами се и гримираше на масата в кухнята, ако и друг път го е правила или има и други подобни издънки, ще оправдая Ути, когато я нарече мърла.

# 2 472
  • София
Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.

Тук не става въпрос родителят да учи заедно с детето, а просто да наблюдава и контролира процеса и да се намесва, ако е необходимо и ако нещата тръгнат в недобра посока. Останалото е пълно безхаберие. Имам ученичка, знам за какво говоря. Ирина очевидно му е изпуснала края и затова са виновни всички образователни институции на света, само не и тя, разбира се. За мен това си е чиста проба неглижиране.

# 2 473

Малко ми е жал за нея. Прилича ми на жена, която има нужда от мъж до себе си, за да стои на краката си. Сега бившият й я е хвърлил в дълбокото, а тя няма капацитет да се спаси. Не става въпрос само за знания, образование, липсва й усет, кога да каже нещо, как да го каже, кога да замълчи. Отчаяно иска да се присъедини към "интелектуалците" сякаш си мисли, че те ще я изтеглят на нанякъде, накъде не е ясно.
Емануела, която не подкрепям напълно, но виждам и добри качества в нея, го има този инстинкт за оцеляване. Така като гледам нито един от бащите на децата й не и помага особено, вероятно плащат задължителната издръжка и толкова.

Колкото до наградата, дори и да са ги поканили на масата, само Рени може да си прекрачи достойнството и да седне при тях.

# 2 474
Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.

Тук не става въпрос родителят да учи заедно с детето, а просто да наблюдава и контролира процеса и да се намесва, ако е необходимо и ако нещата тръгнат в недобра посока. Останалото е пълно безхаберие. Имам ученичка, знам за какво говоря. Ирина очевидно му е изпуснала края и затова са виновни всички образователни институции на света, само не и тя, разбира се. За мен това си е чиста проба неглижиране.
Изпуснала е края-да.Аз още на втората седмица видях къде имаме пропуски.То,само като отвориш тетрадките и ти става ясно като видиш червения химикал.Не е очаквала пропуски,защото е плащала сигурно солидно и е очаквала друг подход или резултат.Ако детето е агресивно трябва говорене в къщи,но дори госпожите,които са в занималня са с титла възпитатели!Аз сега уча с едното дете,след 5 години ще трябва да уча и с двете.Имам съседка,която на едната маса учи за втори клас,на другата маса учи с другото дете за първи.Едното рече,защото иска да излезе на въздух,другото реве,защото трябва да учи.Хич не е лесно да се угоди на нуждите на всички.В по-горните класове децата вече стават личности и си имат някаква отговорност или съвест за знания.Но и там масово всички са по частни уроци.Аз още в началото затова казах,че за мен Ирина не е най-добрата майка,защото човек няма тази способност да огрее навсякъде и то гледайки толкова много малки деца.

За излизането-те не само излизат,но са и наясно с хорските нагласи и с прякорите,които им лепват зрителите.Миглена как спомена вчера за жлъчката на Лили:).

Общи условия

Активация на акаунт