VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 632
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Между другото сега гледам "Пееш или лъжеш" Милица Гладнишка се е барнала със зелена рокля и бели сандали с платформа.

А, не! Щом Сашо Роман още пее по кръчмите, а е дядо, значи и за Рени ще се намери някой хоремаг.

Ц не мисля и пияниците в хоремага станаха познавачи.

# 2 746
Какви пияници ви гонят?! ooooh! На Рени феновете са интелигентни и най-важното - не слушат чалга. bowuu

# 2 747
Какви пияници ви гонят?! ooooh! На Рени феновете са интелигентни и най-важното - не слушат чалга. bowuu

Само сръПско  Mr. Green

# 2 748
  • Испания
Рени реве, защото повече може и да не я видим в "телевизора".  newsm45 newsm45 newsm45
На Рени това може да и е последната изява изобщо.
Не мисля че ще възроди кариерата си, не мисля че изобщо ще излезе нещо от това....нещо.
А, не! Щом Сашо Роман още пее по кръчмите, а е дядо, значи и за Рени ще се намери някой хоремаг.

Ама аз писах за "телевизора", не за кръчмите.  Peace

# 2 749
Рени - тотална излагация всеки път ooooh! Само търси начин как да стане пак известна,преди да влезе в къщата се опита на гърба на едно момиче - не и се получи,сега търси други начини. Crossing Arms
Какво е направила преди да влезе в къщата?

# 2 750
Повече се забавлявах сега, докато ви изчета, отколкото от гледането на тъпия епизод Peace

Сцената накрая с Рена...получих позиви за повръщане  Sick Sick Sick Фалш, та дрънка Stop
Проста е.

Жлъчката така се е ояла, и се хили като пача на борда като се качи hahaha

# 2 751
Ицето е забърсал най-гадното от поведението на груповите американци. Доносничеството. „Другарко – искам да кажа…” Там така се докладват, само да те мернат,  че нещо си нарушил. Как пък не донесе Ицето и някое достойнство- например работохолизъм. Започвам да продавам фючърсни опции за най- ценния капитал на Иринчето- нейното приятелство. Доставям ги в кошнички, завити във воловани.

# 2 752
  • Испания
Това не бях го видяла  Tired: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5765620

# 2 753
Рени се слага отново на бате Ви Вальо. Нямала да може никога вече да го прегърне, а той набързо й каза-"Кой ти каза, миличко "  Sick

# 2 754
Айде, хора, да пием по едно и да си лягаме Mr. Green

ПС..няма да ви целувам по главиците Laughing

# 2 755
Христо довърши образа си с последната мисия. Трябва той да си ходи. Толкова измислено същество и то, с титла световен актьор , не бях виждала.  Пълен смотаняк се оказа този.

# 2 756
  • Испания
Михов ако може, ще обгрижи цялата женска част от човечеството.

# 2 757
  • Тра-ла-ла
Ицето не беше ли живял в Италия, а не в Америка newsm78

# 2 758
Снимал се е в италиански филми, вероятно е прекарал доста време в Италия
То и Страстите там са снимани

# 2 759
Ицето не беше ли живял в Италия, а не в Америка newsm78
Може и аз да съм се подвела, но нали Холивуд, а и гадже в Америка...Каквото и да е това "докладване" е много характерно.

Общи условия

Активация на акаунт