VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 468
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 970
Зейнеб учи журналистика.
Упорита е,и като нищо може да заеме мястото на Гала...
Няма да е задълго, набързо ще закрие предаването. Просто няма необходимите качества.

# 2 971
Цитат на: Мαрия link=topic=949533.msg33992678#msg33992678 коdate=1478267617
Зейнеб учи журналистика.
Упорита е,и като нищо може да заеме мястото на Гала...
Няма да е задълго, набързо ще закрие предаването. Просто няма необходимите качества.
Днес гледах,на мен ми хареса .Не беше досадна ,овладяваше добре положението и имаше своите позиции без да ги натрапва.Абе справи се момичето и ме изненада приятно,очакванията ми бяха да е много зле .Гала е прекалено неутрална за мен,чак дразнеща на моменти,но е факт че е много харизматична .

# 2 972
Сега гледах промото, ИринИ пак се изцепва ехидно за някой съквартирант : "Дъното, брат, дъното на дъната"...
Да не са им показали как изглеждат отвън, и да визира себе си  Joy Joy Joy
Ако са и показали това и какво е мнението на публиката, като нищо Ирина ще го каже това за нас- зрителите, но не и за себе си.

# 2 973
На мен не ми го побира главата, как може жена с толкова големи претенции и високо мнение за себе си, да използва такива паразитни думи - човек, брат, хора... Whistling

# 2 974
  • Бургас
Мен ме гложди нещо от онази вечер. Когато Христо отиде да се извинява на Ирина, тя беше в една от кабинките в банята. Течеше вода. После тя излезе по халат. И си беше с дрехи отдолу. Питам аз, какво си миеше тогава?

# 2 975
  • София
Не знам дали е коментирано, но в промото Боби е с цигара  newsm78 Нали не пушеше този.

# 2 976
Мен ме гложди нещо от онази вечер. Когато Христо отиде да се извинява на Ирина, тя беше в една от кабинките в банята. Течеше вода. После тя излезе по халат. И си беше с дрехи отдолу. Питам аз, какво си миеше тогава?
Краката,примерно  Mr. Green

# 2 977
Хахаха, разби ме  Joy може да е прала, нали някои неща си ги перат на ръка..  newsm78

# 2 978
Може и нищо да не е мила, а да е висяла ей така вътре надявайки се Ристо да дрънне още някоя и дръуа текила и да се пъхне този път при нея...да и се извини де.

# 2 979
  • Тра-ла-ла
Не знам дали е коментирано, но в промото Боби е с цигара  newsm78 Нали не пушеше този.
Някой в къщата беше казал, че има хора, които са пропушили вътре

# 2 980
Тази песен на Емануела слушали ли сте я  Mr. Green:, голяма е сладурана! Прилича ми на на една актриса от старите мексикански теленовели!
https://m.youtube.com/watch?v=45ktT-JTkt8

# 2 981
  • Испания
rehab, по-голяма тъпотия не можа ли да публикуваш?

Някой в къщата беше казал, че има хора, които са пропушили вътре

Видях в промото Борислав с цигара. И Миглена веднъж поиска на Емануела.

# 2 982
Последните страници са простотия след простотия.

# 2 983
Може и нищо да не е мила, а да е висяла ей така вътре надявайки се Ристо да дрънне още някоя и дръуа текила и да се пъхне този път при нея...да и се извини де.

Не се ли преобличат там, като зад параван един вид - бельо, сутиен Thinking
Иначе веднъж даваха някой с леген там-переше нещо.

# 2 984
  • somewhere near the sea
Кака Лара си плете кошничката...Докато другите се дърлят вътре, тя хем си взе хонорарчето, хем си намери рубрика в Нова тв. В сутрешния блок-Лара, в "На кафе"- Лара. Човек да не смее да си отвори консерва Crossing Arms Sick

Общи условия

Активация на акаунт