VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 562
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 645
# 3 646
По Нова ли?

Доколкото разбирам въпросите ще се задават по скайп или по телефон
Мисля си, че може би ще искат да знаят предварително какви въпроси и към кого ще бъдат зададени, да отсеят неудобните.

Възможно е, не знам
Миналата година беше на живо и не беше само задаване на въпроси от зрители, а разговор

# 3 647
Аз пък не мога да разбера защо се възмущавате на зрителския вот и се чудите как Христо е останал в къщата. Ами вие не гласувате бе хора, нали имаше анкета. 2 процента ли бяхте гласуващите с смс или 3 ? Ами то близките на Христо, познатите му и още 5-10 заблудени като гласуват и ето че Христо се спасява. Колко смс-а мислите че се генерират, хиляди? Не участваме пълноценно в шоуто и после се чудим защо тоя останал а оня са го изгонили.  В крайна сметка забравяте че зрителите са много важна част от това шоу, която определя развитието му. И ако сте просто сеирджии гласуващи в измислени анекти във форума, не се сърдете  на развоя на събитията.
Аз също не гласувам, затова и нямам право да се сърдя.То е като на изборите, всички отиваме в Неделя за гъби а после 4 години плюем. В крайна сметка на финала ще пусна един смс, мисля че го дължа на шоуто което следя вече 2 месеца, и това ми се струва справедливо.

# 3 648
  • Испания

Ето това имах предвид, пишейки, че Роро е ударил една боя.

# 3 649
Колко удобно подсещане от "жъллллто", да пуснем смс поне на финала, от потребител, регистрирал се преди дни, само за да ни "светне" колко е зле е Миглена  ooooh!. Не стигат, а? смс-ти де.

# 3 650
# 3 651
Колко удобно подсещане от "жълто", да пуснем смс поне на финала, от потребител, регистрирал се преди дни, само за да ни "светне" колко е зле е Миглена  ooooh!. Не стигат, а? смс-ти де.

Баш...

Айде ние да си решим за какво да си харчим парите, а Naughty

# 3 652
  • София
На каква възраст са децата на Рени?

# 3 653
Деската гризна малко най-добрата майка
go girl  hahaha hahaha hahaha

# 3 654
Горката, за колко значима се мислиш, че да си режа вените заради теб. пф.

# 3 655
Гледам го тоя Михов... Какъв комплекс трябва да те тресе, за да ходиш с тоя проскубан китеник на главата?! Или като какъв се има в собствените си очи, че това допълва образа и го прави идеален? Толко материал има в този ВИП, че някой психиатър може да защити дисертация...

# 3 656
  • Испания
Но такива кухи лейки като Рени му вдигат самочувствието.

# 3 657

Ама самочувствието само hahaha

# 3 658
  • Испания

Ама самочувствието само hahaha

Ти и перчема ли искаш, палавнице?  Joy

# 3 659
А, притрябвал ми е Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт