До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 048
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Честито бебче  sunshine_321 живи и здрави и много да си се радвате Heart Eyes !

# 61
  • по пътя
Честито бебче,  sunshine bouquet

# 62
  • Казанлък
Честита радост!  bouquet
Абе аз очаквах по на често да се чува радостна вест.

# 63
Момичета много ме боли отдолу гърдата смисъл ребрата бебето май не е там.. Болката е като все едно съм се натъртила и неспира. Днеска влизам в 9я месец.много се притеснявам ако не ми мине до утре отивам на лекар

# 64
И мен ме боли на моменти под дясната гърда. Особено вечер като лежа. Чудя се кой ли орган е набутала беба там.
Хол, ако болката е нилна, а и за свое успокоение иди на лекар.

# 65
Ми на моменти е силна после отшумява. Ще видя до утре как е и ще отида

# 66
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, да се похваля и аз, вчера в 10:45 се роди моята принцеса Даяна.  Heart Eyes  Бях за нормално, но нямах разкритие, а водите ми течаха и док реши да я вади секцио. Аз съм добре, вече ставам, малката я видях замалко вчера и не са ми я носили, но ще си я искам вече да е при мен.  Hug

# 67
Nassie, честита дъщеричка! Да ти е здрава и послушна! Бързо възстановяване на теб!  Hug
Holl, и мен ме боли реброто под дясната гърда. На моменти силно, на моменти слабо. Подпира бебка, я с коленце, я с нещо друго. Аз си го разтривам мястото, когато стане силна болката. Питах доки, тя каза, че е защото беба расте и квартирката и отеснява.  Crazy Когато доста ме заболи почвам да говоря на беба да си махне крачето оттам, че мама я боли. И скоро болката ме отпуска, та може и да разбира детето  Rolling Eyes

# 68
Здравейте, да се похваля и аз, вчера в 10:45 се роди моята принцеса Даяна.  Heart Eyes  Бях за нормално, но нямах разкритие, а водите ми течаха и док реши да я вади секцио. Аз съм добре, вече ставам, малката я видях замалко вчера и не са ми я носили, но ще си я искам вече да е при мен.  Hug
Честита радост. Да се възстановиш бързо и много да ви радва и да ви направи много горди родителите!
helios опитвам и този начин но не усещам нищо там като крак или ръка..

# 69
Holl, то и аз не усещам краче или ръчичка, но като разтрия и понатисна за известно време и болката намалява  Hug

# 70
Nassie честито бебче ! Много щастие!
Като можеш разкажи как се справяш след секциото, в коя болница и дали си доволна?
Ако дадеш някой съвет няма да е излишен,че и аз ще съм май със секцио и много ме е страх вече

# 71
И аз в новата тема с хубава новина. На 31.10 се роди нашата принцеса Цветина с манекенски мерки 3кг ,51 см.  Heart Eyes
Секцио родих,всичко мина добре,вече сме вкъщи. Малката е послушна за сега ,не плаче, кротичка е.  Heart Eyes
Честито на всички други родили мамчета!  Hug

# 72
Toxic честито бебче! Еха бебевалежа продължава!
Как се раздвижи след секциото?

# 73
  • по пътя
Честито, но да го смениш тоя доктор, явно е от онези бързите, дето гледат да не се занимават много, аз бях така с първото си раждане, но докторът ми ме изчака.Няма значение, важно е че всичко е било наред.

# 74
Наси, Токсик, мамчета, честити слънчица!!!

Общи условия

Активация на акаунт